אמרו לי שהמחירים שלי הם זנות

dreamt

New member
אמרו לי שהמחירים שלי הם זנות

מישהו אמר לי ממש היום שאני לוקח מחירים כמו זונה,יאהנו מחירים נמוכים מדי. רר, יכול להיות שהוא צודק. מה אתם אומרים, ביקשו ממני כמה הצעות מחיר, אני אנסה לפרט בשביל שתוכלו לייעץ לי. 1) אתר תמונות בסיגנון דרג אותי: התחברות למנהל ראשי צפייה בכל הגולשים הרשומים מחיקת גולש סטטיסטטיקה מלאה הרשמה לגולש העלת תמונה לגולש דירוג התמונות בידי גולשים התמונה הטובה ביותר מערכת באנרים מלאה: העלאת באנר, הגדרת חשיפות, קליקים, הפנייה, סטטיסטיקה דף ראשי מתעדכן אוטומטית וזדהו בערך, כמה הייתם לוקחים? יש לשים לב שהמכירה הינה מכירה גלובלית, הקונה יכול למכור את האפליקציה לכמה אנשים שיירצה כל עוד לא נעשת עריכה וקוד המקור נשאר על שרת הקונה הראשון . 2) חנות וירטואלית: דף ראשי ודף תנאים ודף אודות מתעדכן קטגוריות מוצרים העלאת מוצר + מחר, תמונה ועוד רגילים מחיקת מוצר.. הרשמת קונה חדש עגלת קניות דף רכישה כניסת מנהל הזמנות שבוצעו סטטיסטיקה פרטי גולש וזהו בערך.. 3) אתר אינטרנט בסיגנון האתר "לילה" ואטרף: פירוט לא צריך כמדומני, ממש בסיגנון של האתרים הנ"ל. *כל האתרים כוללים עיצוב. * כל האתרים חוץ מהאחרון הינם למכירה גלובלית כמה בערך הייתם לוקחים?:)

ilaya

New member
../images/Emo68.gifתמיד כיף לפגוש קולגות !

חביבי, אין דבר כזה "מחירי זנות". אם המחיר שאתה מבקש הוא סבבה בשבילך ואתה מרוצה, אז זה המחיר שאתה צריך לגבות. תבין, כל הרעיון של חוזה הוא שעושים ביחד משהו שאי אפשר לעשות לבד וכל צד מפיק ממנו רווח. אתה מרוויח סכום שטוב לך איתו, הצד השני מרוויח אתר במחיר שטוב לו איתו וכולם מרוצים. גם אני גובה מחירים די נמוכים כי הם מספיק גבוהים בשביל שאני אהיה מבסוט ובנוסף - יש לי ככה יותר לקוחות.

dreamt

New member
זה גם נכון

מצד שני ש משפט שאומר תיקח מחיר כשם שאתה רוצה שייתחסו אליך.. כמה באופן אישי הייתם לוקחים? תודה עלה תגובה.

למעלה