אמרו לי שפה יפרשו לי את הפתיחה

אמרו לי שפה יפרשו לי את הפתיחה

שלום. בעקבות המלצתה של בתגלים, נדדתי לכאן מהפורום השכן ובידי פריסת-מילים, אותה אני מתקשה במקצת לפענח, יען כי טרם הפנמתי, בשל טירוניות הירקרקה להחריד, את הפירוש למיקום של הקלפים. השאלה ששאלתי (שאלנו, אני וחברתי, ליתר דיוק) היא: "האם כדאי לנו לנסוע לאילת בקרוב" (ואנחנו, כמו טטלאך, הגדרנו אפילו "בקרוב"=בחודשיים הקרובים) מה שיצא זה ככה: האם - עשרה גביעים כדאי - הירח לנו - גלגל המזלות לנסוע לאילת - מוות בקרוב - הנזיר. נו, מה תגידו? תודה.

הדגש העיקרי הוא לא על ה"כן או לא"

אלא על עניין התזמון - בקרוב או לחכות לסוף הקיץ. אולי זה יעזור לי לקבל תשובה - מה אמרו הקלפים?

צ ל י ל 8

New member
אם השאלה היא של תזמון

אז אני חושבת שהזמן הכי טוב בשבילכן הוא דווקא ספטמבר עפ"י הנזיר. חוץ מזה, באמת למה לא

batgalim

New member
הי קפוצינו

האם - 10 גביעים כדאי - הירח לנו - גלגל המזל לנסוע לאילת - מוות בקרוב - הנזיר קפוצינו, לא פתחת קלף סיכום אשר יכול להבהיר הרבה לגבי כל הפריסה, אך בגדול - נראה שאתם רואים את הנסיעה לאילת כהבטחה גדולה וחשים כי אושר גדול מצפה לכם שם, אך לפי פריסה זו נראה שעדיף שלא תסעו... זה יכול לשבש לכם כמה דברים בחיים. אני לא אפרש כרגע קלף קלף כי קלף הסיכום היה יכול להאיר דברים נוספים שאולי חסרים כאן. ההמלצה היא לא לנסוע בחודשיים הקרובים.

../images/Emo45.gif

קלף הירח מרמז על חששות מתחת לפני השטח מדברים שעלולים לפגוע. גם גלגל המזל וקלף המוות מרמזים על דברים שעלולים להשתנות למרות שלאו דווקא לרעה. לעומת זאת בתחילת הפריסה מצבכם הוא 10 גביעים כלומר טוב. אני לא מצליחה להבין את משמעות הנזיר בסיכום, אך נראה לי שהנסיעה לא תעשה לכם טוב. למרות שקשה לי להבין למה.

למעלה