אמרו עליו באח הגדול הרבה דברים והוא בכלל לא י

niv421

New member
אמרו עליו באח הגדול הרבה דברים והוא בכלל לא י

ידע שהוא כזה" אין לי שום דבר בעד ונגד תומר אך הקטע עם מירב שניפחה את התגובות של תומר והויכוח עם רם במשימת התקציב, היא שיעור מאלף בפסיכולוגיה. אני צפיתי בכל משימת התקציב ובריב של תומר ורם. לא היה שם שום אלימות חריגה או איומים על מישהו. בס"ה תומר אמר שם שבגלל התקציב הקטן צריך לדאוג קודם כל לדברים הבסיסים והחשובים ורק אחר כך לעוגות קורנפלקסים או מוצרים יקרים שלא נעשה בהם נסיונות בבעלי חיים. לאחר שמריבה של תומר ורם, מרב הרגישה שהיא יכולה להביא כאן "כתבה חמה" לעורך ולבסס את תדמיתה כרודפת צדק. בשיחה עם אילה ניפחה את "הסיפור" וסיפרה לה שתומר ממש התקיף אותה ושהיא מפחדת ממנו. הילה שניזונה מהעיתונאית, ולא היתה נוכחת בשיחה של תומר ומרב ו(שקראה במדריך לנכנס לבית האח, שכל פרובוקציה יכולה לקדם אותה) אמרה לתומר שהוא מפחיד אותה ושכולם בבית מדברים על האלימות שלו. תומר, מבולבל שלא מבין מה היה קרימינלי בהתנהגות שלו במשימת התקציב נשבר בוכה ומתחיל לחשוב, שאולי הוא באמת התנהג בצורה חריגה ומאיימת. בקיצור, זה שיעור מאלף עד כמה זה קל להדביק סטיגמה על מישהו ולעשות לו רצח אופי. אם לא הייתי רואה את השתלשלות האירועים הייתי גם חושב שתומר הוא קרימינל וסכנה לציבור. ועוד משהוא: כשפרידה מאיימת על מישהי שהא תהפוך את החיים שלה לגיהנום זה בסדר וצועקת שהכל מגיע לה מירב אומרת שההתנהגות שלה באה כתוצאה מהגנה ושצריך לחבק אותה. כשנופר צועקת "תזהרו ממני" זה ליגיטימי, שעמיר או יגאל נבחו בהתחלה על כולם זה היה כי הם אמיתיים. מה שמלמד שהכל ענין של תדמית.

זה היה ממש הזוי כל הסיפור הזה

הם סתם לקחו את מה שהוא אמר שהפכו את זה למשהו אחר לגמרי. גם הילה גם מירב וגם רם. רם בכלל נראה לי קצת פסיכופט. מחפש פירסום בכח. אבל אני ממש ריחמתי על תומר אתמול. הפכו אותו לאלים ובכלל לא הייתה אלימות במילים שלו. להפך, הוא זה שלא רצה לדבר עם רם בגלל שרם הרים את הקול

יולנדה4

New member
מרב אלופה בלהוריד אנשים תזכרו את הויברגר ש

העלילו עליו שהוא הטריד מינית היא עיתונאית סוג ז' היא לא עושה תחקיר לפני שהיא כותבת או אומרת משהו...מסכן תומר עשתה ממנו אליםםםםםםם שתלך לעזעזל טיפשה היא והילה

נעמה196

New member
אנחנו נוכיח למירב שהיא אפס,אם תומר יועמד

להדחה נסמס לו ונשאיר אותו!

Jen74

New member
"אמא" פרידה

פרידה החלה את דרכה בתוכנית בתור ה"מאמא" של כולם. אוהבת, מקשיבה, מחבקת. גם עכשיו היא לא חוסכת במילים חמות וחיבוקים, ממי שלא עומד בדרכה. היא צוווחת וצורחת ומנופפת אצבע מאיימת כלפי כל מי שמפריע לה בדרכה לסיגריה או לתספורת. גם תומר, בזמנו הקצר בתוכנית, הספיק לצעוק ולהפגין את האופי והמזג החמים שלו וכפי שאמר בעצמו "אני מרוקאי, יש לי פתיל קצר". לא ממש חכם מצידו להתבטא כך. בת'כלס, תומר הוא פודל ליד פרידה הבולדוזר.

לזה קוראים "מוסר כפול" מירב"העיתונאית"

מחפשת לקדם את עצמה בכל מחיר גם אם זה בדריסת אנשים והדבקת תארים לא מחמיאים,בל' המעטה על אנשים. הקטע עם תומר ה חמור כיוון שהיא התבססה על משהו שקיים בתומר וזה הפתיל הקצר וניפחה וניפחה למימדיים משפילים. היא הציגה את תומר כאלים ולפי דבריה עולה הרושם שעוד רגע הוא היה מכה מישהו -ופני נהדברים לא היו כך. הילה ואולי גם מירב,שופטות אדם ע"פ עברן וזו שפיטה עיוורת כי אם הן עברו אלימות זה אכן חמור, אבל אל להן להשליך את עברן על אדם שבקושי מכירות ובטרם עשה מעשה שיוכיח שאכן אלים הוא. הן בצירוף עם פרידה מסוג הנשים שמרוב שהן רוצות להיות נשים משוחררות,עצמאיות הולכות לקצה השני ומונעות משנאה לגברים אחת יותר והשניה פחות. כי אם באמ תהן שופטות לפי רמת הכעס וווליום הקול, אזי מירב והילה היו צריכות ל ר ע ו ד מפרידה היא הצעקנית הראשית ,היא צורחת את נשמתה ומטבלת זאת במשפטים כגון :אני אשסף לה את הגרון " שפת גפה כולה משדרת כח ובכל זאת את פרידה הן מציגות כמאמא ואת תומר כאלים זה נקרא מוסר כפול זה נקרא אסטרטגיה זה מעיד על מניעים לא טהורים זה גם מעיד על אדם שמונע מרע תומר ,אמנם עושה רושם של בחור עצבני לא תכונה אהובה אבל מפה ועד לקטלג אותו כאחרון הגברים האלימים הדרך רחוקה -קל לקלקל קשה לתקן

למעלה