אמרו בסוף שלא יתנו לו צל''ש אלא רק תעודת הערכה
A A d i 23 New member 4/4/03 #2 הלב פשוט נצבט אני לא מאמינה שהם מרחו את העניין הזה, כאילו הם עושים טובה למישהו... לא פלא שהמדינה שלנו נראית כמו שהיא נראית. לגיבור הזה הגיע הרבה יותר מצל"ש, הגיע לו לחזור הביתה. איפה הכבוד לאדם שתרם כל כך הרבה?!?
הלב פשוט נצבט אני לא מאמינה שהם מרחו את העניין הזה, כאילו הם עושים טובה למישהו... לא פלא שהמדינה שלנו נראית כמו שהיא נראית. לגיבור הזה הגיע הרבה יותר מצל"ש, הגיע לו לחזור הביתה. איפה הכבוד לאדם שתרם כל כך הרבה?!?
P Pink Princess New member 5/4/03 #5 אני לא מאמינה שאפילו חשבו על זה... הם היות צריחכים לתת לו מייד צל"ש ולא לחשוב על זה כל כך הרבה זמן ולתת לו בסוף אות הערכה! כואב הלב לשמוע את זה. *דרך אגב זאת ריילי(איילת)*
אני לא מאמינה שאפילו חשבו על זה... הם היות צריחכים לתת לו מייד צל"ש ולא לחשוב על זה כל כך הרבה זמן ולתת לו בסוף אות הערכה! כואב הלב לשמוע את זה. *דרך אגב זאת ריילי(איילת)*
A A d i 23 New member 6/4/03 #6 כבר חשבתי שנעלמת סוף סוף מישהי שחושבת כמוני... זה בדיוק מה שאני אמרתי! מה יש כאן לחשוב ולשקול כל כך הרבה... הם פשוט עושים צחוק מעצמם.
כבר חשבתי שנעלמת סוף סוף מישהי שחושבת כמוני... זה בדיוק מה שאני אמרתי! מה יש כאן לחשוב ולשקול כל כך הרבה... הם פשוט עושים צחוק מעצמם.
P Pink Princess New member 6/4/03 #7 לא לא נעלמתי! יאפ אני חושבת בדיוק כמוך! כשקראתי את זה פשוט בכיתי! איך?איך אפשר?? כואב הלב לחשוב שזו המדינה שאנחנו חיים בה!
לא לא נעלמתי! יאפ אני חושבת בדיוק כמוך! כשקראתי את זה פשוט בכיתי! איך?איך אפשר?? כואב הלב לחשוב שזו המדינה שאנחנו חיים בה!