אמריקאית יפנית - "אמריקה"

אמריקאית יפנית - "אמריקה"

התפריטים של "אמריקה" נראים יותר מדי מבטיחים, ממש קשה לבחור מנות בין כל מנות השחיתות האמריקאיות, שעליהן מוסיף תפריט טקס-מקס מגרה לא פחות. הבעיה העיקרית היא השם - "אמריקה". סועדים מגיעים למקום במחשבה מסוימת והדבר הראשון שמפתיע לרעה כדיסוננס לשם המסעדה, לקונספט ולגודל המקום, הוא גודלן של המנות. פיציות.
היינו חמישה, ואם כי לא דגמתי את כל המנות כולן נראו קטנות להפליא. הסליידר (המבורגר, 36 שח) והטאקוס (38 שח) לא רק שלא היו בגודל אמריקאי, אלא היו קטנים יותר מאשר בכל מקום מצוי. מריפיל של קולה או מכוסות ענק אפשר לשכוח.
אני הזמנתי פורק בלי על קרם תירס (86 שח), הגיעה צלחת גדולה עם כמות מספקת של קרם תירס טרי וטעים, עליה שלוש אצבעות בשר. היה אפשר עוד להסתפק בזה איכשהוא, אילולא מתוך שלוש החתיכות גם יחד הייתי מצליחה לאכול יותר מאחת. השאר היו שומן טהור. הערתי למלצר ונעניתי ש"יעביר הלאה". בדיעבד - חבל שלא התעקשתי. מנת בשר עם כל כך מעט בשר לא אמורה לעלות 80 ש"ח.
עוד הוזמן סלט טיפאני (52 שח) שהורכב משומר, אספרגוס, פומלה ועוד, והיה מקורי, רענן וטעים. נקודה לציון לגבי הסלט - האורז השחור שקישט אותו נראה כמו תולעים. לא כדאי לשדך את המרכיב הזה עם סלט, מה גם שאינו ממש מוסיף טעם.
הביס הקטן שלקחתי ממנת העוף המטוגן על ופל (78 שח) היה מוצלח.
המאכזב ביותר בארוחה מבחינתי היה לחם התירס, שהוכנס לתוכו איזשהוא תבלין בלתי מזוהה שיוצר טעם לוואי דומיננטי ולא טעים (מישהו יודע?). במקומו הייתי מעדיפה תוספת של מעט מתיקות בבלילה. הלחם ננטש על ידי כל הסועדים בשולחן.
המלצר שלנו היה מהזן הפטפטן, המתערב, הדביק והמתלהב ("אם תרצו תקבלו מפיות כמה שתרצו, הן בחינם!"). ממש התאמצנו לא להקשיב לפנינים שלו כל פעם כשהופיע.
על קינוח ויתרנו.
חבל, מקום עם כל כך הרבה פוטנציאל.
 

מיתר44

New member
זנגביל, קליפת לימון, שום גבישי, שבבי בצל מטוגן, פלפל שחור

אלו תוספות מקובלות ללחם תירס. ככלל - אני מעדיף את הלחם על פי משנתו
של אנג'ל המייסד - לחם ללא כלום (קמח, שמרים - עדיף טבעיים, מלח, מים וזמן)
שאותו ניתן לשדך כרנון הסועד...
אכן חבל שלא התעקשת עם המלצר "המשתדל" יתכן שכך היית פותרת שתי
בעיות.
אפרופו השומן - כשמזמינים בשר לבן שמן (צלעות למשל) די נהוג לעדכן את הסועד על כך. אני מכיר יותר מאדם אחד ש"מת" על השומן החרוך הזה ומעדיף אותו על יתרת הבשר. :)
 
מבחינת הטעם זה לא היה אף אחד מאלו

הייתי מאמצת כל אחד מאלו שציינת.
זה היה מרכיב אחר.
וגם אני הייתי מעדיפה בלי כלום... או עם קצת סוכר כמיטב מסורת אמריקה.
 
ובהחלט רצוי לעדכן, כפי שאמרת

אם מזמינים בשר ומקבלים באופן משמעותי יותר שומן מבשר, עדיף לקרוא למנה שומן, לא?
 

DANIAVNI

Well-known member
התגובה פחות מדיי שלילית ביחס לעובדות שתיארת

את ה-"פורק בלי " ולחם התירס צריך היה בלי הגזמה להעיף להם בפרצוף
למה לשלם על מנות שהן בדיחה ?
 
אנו אכן מנומסים מדי

לכל הפחות היינו צריכים להתעקש שיתנו תשובה כלשהי במקום לענין שציינו.
 
למעלה