צבת ים ירוקה2
New member
אמריקאית יפנית - "אמריקה"
התפריטים של "אמריקה" נראים יותר מדי מבטיחים, ממש קשה לבחור מנות בין כל מנות השחיתות האמריקאיות, שעליהן מוסיף תפריט טקס-מקס מגרה לא פחות. הבעיה העיקרית היא השם - "אמריקה". סועדים מגיעים למקום במחשבה מסוימת והדבר הראשון שמפתיע לרעה כדיסוננס לשם המסעדה, לקונספט ולגודל המקום, הוא גודלן של המנות. פיציות.
היינו חמישה, ואם כי לא דגמתי את כל המנות כולן נראו קטנות להפליא. הסליידר (המבורגר, 36 שח) והטאקוס (38 שח) לא רק שלא היו בגודל אמריקאי, אלא היו קטנים יותר מאשר בכל מקום מצוי. מריפיל של קולה או מכוסות ענק אפשר לשכוח.
אני הזמנתי פורק בלי על קרם תירס (86 שח), הגיעה צלחת גדולה עם כמות מספקת של קרם תירס טרי וטעים, עליה שלוש אצבעות בשר. היה אפשר עוד להסתפק בזה איכשהוא, אילולא מתוך שלוש החתיכות גם יחד הייתי מצליחה לאכול יותר מאחת. השאר היו שומן טהור. הערתי למלצר ונעניתי ש"יעביר הלאה". בדיעבד - חבל שלא התעקשתי. מנת בשר עם כל כך מעט בשר לא אמורה לעלות 80 ש"ח.
עוד הוזמן סלט טיפאני (52 שח) שהורכב משומר, אספרגוס, פומלה ועוד, והיה מקורי, רענן וטעים. נקודה לציון לגבי הסלט - האורז השחור שקישט אותו נראה כמו תולעים. לא כדאי לשדך את המרכיב הזה עם סלט, מה גם שאינו ממש מוסיף טעם.
הביס הקטן שלקחתי ממנת העוף המטוגן על ופל (78 שח) היה מוצלח.
המאכזב ביותר בארוחה מבחינתי היה לחם התירס, שהוכנס לתוכו איזשהוא תבלין בלתי מזוהה שיוצר טעם לוואי דומיננטי ולא טעים (מישהו יודע?). במקומו הייתי מעדיפה תוספת של מעט מתיקות בבלילה. הלחם ננטש על ידי כל הסועדים בשולחן.
המלצר שלנו היה מהזן הפטפטן, המתערב, הדביק והמתלהב ("אם תרצו תקבלו מפיות כמה שתרצו, הן בחינם!"). ממש התאמצנו לא להקשיב לפנינים שלו כל פעם כשהופיע.
על קינוח ויתרנו.
חבל, מקום עם כל כך הרבה פוטנציאל.
התפריטים של "אמריקה" נראים יותר מדי מבטיחים, ממש קשה לבחור מנות בין כל מנות השחיתות האמריקאיות, שעליהן מוסיף תפריט טקס-מקס מגרה לא פחות. הבעיה העיקרית היא השם - "אמריקה". סועדים מגיעים למקום במחשבה מסוימת והדבר הראשון שמפתיע לרעה כדיסוננס לשם המסעדה, לקונספט ולגודל המקום, הוא גודלן של המנות. פיציות.
היינו חמישה, ואם כי לא דגמתי את כל המנות כולן נראו קטנות להפליא. הסליידר (המבורגר, 36 שח) והטאקוס (38 שח) לא רק שלא היו בגודל אמריקאי, אלא היו קטנים יותר מאשר בכל מקום מצוי. מריפיל של קולה או מכוסות ענק אפשר לשכוח.
אני הזמנתי פורק בלי על קרם תירס (86 שח), הגיעה צלחת גדולה עם כמות מספקת של קרם תירס טרי וטעים, עליה שלוש אצבעות בשר. היה אפשר עוד להסתפק בזה איכשהוא, אילולא מתוך שלוש החתיכות גם יחד הייתי מצליחה לאכול יותר מאחת. השאר היו שומן טהור. הערתי למלצר ונעניתי ש"יעביר הלאה". בדיעבד - חבל שלא התעקשתי. מנת בשר עם כל כך מעט בשר לא אמורה לעלות 80 ש"ח.
עוד הוזמן סלט טיפאני (52 שח) שהורכב משומר, אספרגוס, פומלה ועוד, והיה מקורי, רענן וטעים. נקודה לציון לגבי הסלט - האורז השחור שקישט אותו נראה כמו תולעים. לא כדאי לשדך את המרכיב הזה עם סלט, מה גם שאינו ממש מוסיף טעם.
הביס הקטן שלקחתי ממנת העוף המטוגן על ופל (78 שח) היה מוצלח.
המאכזב ביותר בארוחה מבחינתי היה לחם התירס, שהוכנס לתוכו איזשהוא תבלין בלתי מזוהה שיוצר טעם לוואי דומיננטי ולא טעים (מישהו יודע?). במקומו הייתי מעדיפה תוספת של מעט מתיקות בבלילה. הלחם ננטש על ידי כל הסועדים בשולחן.
המלצר שלנו היה מהזן הפטפטן, המתערב, הדביק והמתלהב ("אם תרצו תקבלו מפיות כמה שתרצו, הן בחינם!"). ממש התאמצנו לא להקשיב לפנינים שלו כל פעם כשהופיע.
על קינוח ויתרנו.
חבל, מקום עם כל כך הרבה פוטנציאל.