אמריקה או באסטד

DesertRose7

New member
אמריקה או באסטד

Busted take-off from the UK today (August 18) to commence their attempts to crash America, like a wedding, and MTV are going with them. 'America Or Busted' will map the pop trio's efforts to find success in the US over the coming months. The series – set to hit MTV UK in November - will kick-off with Busted performing to 25,000 fans at their Exeter summer show and boarding their plane at Heathrow surrounded by a hoard of screaming fans, then in contrast will see them land in America where nobody has heard of them, nor do they give two hamburgers about what they went to school for. The band will play tiny venues to minimal audiences, do in-store signings and all manner of promotional stunts and, if booked, appear on millions of TV shows and MTV will be with them all the way. Even when it sucks. Will Busted succeed where so many British pop sensations have failed before? Can they work their way out of dingy venues and into American arenas? Will David Letterman make jokes about Charlie's eyebrows? You'll have to tune-in in November to find out. מהאתר של MTV UK אז אין לי משוג א םהולכים לשדר את זה בMTV אירופה.. בואו רק נחזיק אצבעות! ואהבתי א תהקטע שבבריטניה הם עולים למטוס כשמסביבם עשרות מעריצים ובארה"ב הם נוחתים כשאף אחד (כמעט) לא מכיר אותם!

סתיוית

New member
תודה מותק

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי! their attempts to crash America, like a wedding

סתיוית

New member
אגב, בקשר למטיוי אז בטוח זה ישודר

גם במטיוי אירופה כי אחרת בבריטניה לא יוכלו לראות אותם! וזה לא הגיוניייי...

DesertRose7

New member
בטח שיוכלו..

יש MTV בריטניה ויש MTV אירופה! זה שני דברים שונים! אחרת.. למה אין לנו את TRL הבריטי????????? עם המזל שלנו לא ישדרו.. זה כזה מתאים למדינה הזאת!!

סתיוית

New member
נו אני ומטיוי לא מסתדרים

אבל בכל מקרה הם מפורסמים באירופה והם לא יכולים להרשות לעצמם לא להראות את התוכנית באירופה כי הם יפסידו מלא צופים!!!! :S למרות שהמטרה העיקרית זה שאמריקה יראווו.. נוווו לא משנה1 אני אומרת שאנחנו חייבים לראות את זה וזהו! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

DesertRose7

New member
אנחנו מדברים על ..

שילוב של ישראל ואמטיוי אירופה.. אין לנו מזל לא בזה ולא בזה.. מתי ראית בפעם הארחונה סתם בשביל הכיך שיש באמטיוי אירופה באסטד בלי קשר למצעדים או טום 10 להקות בנים? אני מתכוונת שיש להיטים בלי הפסקה או משה וכזה? אני לא ראיתי!!!!!!! הם לא אוהבים ומכירים באסטד כמו בריטניה! אני רק מחזיק אצבעות שיהיה... כי אוסבורן היה .. ויש לנו טיאראל אמריקאי ויש ניוליוודס.. אולי יהיה גם את זה!

Craz¥ L

New member
אם זה ישודר בארץ זה ישודר

ב MTV HITS אמ טיוי היטס אוהבים את באסטד והערוץ משודר מברטיניה

DesertRose7

New member
אבל..(שוב)

אם זה משודר בMTV UK למה שהם ישדרו את התוכניתצ בעוד ערוץ בריטי? לא משתלם!! קיצר.. נקווה שיהיה את זה בMTV אירופה שיש לכולנו..

Craz¥ L

New member
אממ

הכל הם מביאים להיטס החל מיומן של כוכבים בריטים עד TOP 5 שצולמו בבריטניה כולל TRL הבריטי ששודר בערוץ לפני חודשים . אפילו הבריטים יודעים שאם משודר משהו באמ טי וי הבריטי תוך כמה ימים יהיה שידור חוזר של זה בהיטס ... אני לא מאמינה שיביאו את זה לאמ טי וי אירופה

fight star

New member
אוווווווווווו

איזה קווווללל... אבל איזה באסה להם להגיע ממאות אלפי מעריצים להופעות קיץ מסכנות...*בוכה* ומה עם היטס? שהייתי בלונדון ראיתי את הערוץ.אני כמעט בטוחה שזה היה זה, וחוץ מזה האנשים שדיברתי איתם שם על הערוץ הכירו אותו, אז יש סיכוי שזה יהיה שם. חוץ מזה, כמו ששמו את ניוליוודס וכל מיני כאלה יש סיכוי שישימו גם אותם. מקסימום נצטרך להפעיל קשרים...(נכריח את בן דוד שלי להקליט לי ולשלוח)

SShiRaS

New member
כי...

הם יודעים שאמטיוי היטס יש בארצות אחרות והם יקנו כנראה את התוכנית מהאמטיוי הבריטי הרגיל כמו שהם עשו עם TRL הבריטי שמשודר כל יום באמטיוי היטס. טוב אולי יקנו.. אין ממש הבטחה בזה חח, אבל הם אוהבים את באסטד כמו שאמרו פה.. אז יש סיכוי! לכן מה שאמרת לא ממש פוסל את האפשרות..

Air Hostess

New member
אין TRL UK באמטיוי היטס

זה שוגר סטארס והם לוקחים קטעים מTRL הבריטי..

Craz¥ L

New member
היה

היה TRL הבריטי בMTV HITS ממזמן זה היה משודר בצהריים שידור חוזר של היום קודם.. זה היה משודר שהיה בית ספר לא הייתי מספיקה להגיע ולראות... :(

DesertRose7

New member
אלו שידרוים חוזרים!

ואתן יודעות מה.. נגיד ולא.. אז קחו את השידורים ל עכשיו של TRL UK אין בהיטס!! היטס בייס וMTV2 אלו תחנות בריטיות זה שמשדרים אותם בארצות אחרות.. לא בדיוק מעניין אותם! הם עושים טלויזיה בריטית! ותאמינו לי שאנ ירוצה שישדרו את זה לא פחות ממכן אם לא יותר.. אבל אני לא רוצה שוב לחיות באשליות ולהתאכזב.. זה קרה יותר מדי פעמים..

למעלה