אמריקה מטומטמת!!!!!!

Bar Ben David

New member
אמריקה מטומטמת!!!!!!

טוה התוצאות ממש גרועות
מילא ריון שהייתה אמורה לעוף שבוע שעבר
אילונה???????

התכנית מכורה בטוח לכיוון הנבחרת של סיימון
בגלל ההופעה הגרועה של דמי שבוע שעבר ההפקה רוצה להעיף אותה.
לא ראיתי את כל הביצועים אבל אילונה נתנה הופעה פיצוץ.

מבחינתי העונה נגמרה, אם ג'ף לא מנצח ואחת הקבוצות לוקחת זה יהיה מאוד עצוב כי לא מגיע להם אף על פי שסיימון המנטור שלהם.
כנראה שכן תהיה עונה חדשה, בבפקה חייבת להביא שופטים מקוצועיים שיש להם נסיון, שיודעים אנגלית וזוכרים מי המתמודדים בתכנית,
פאולה בטוח לא תמשיך וכמו שזה נראה עכשיו גם דמי עוזבת, אם תשאלו אותי ג'סטין טיימברלייק יהיה מעולה ביחד עם קייטי פרי קילי ודרייק.

הם מאשימים את אנונימוס בחבלה בהצבעות

הם מאשימים את אנונימוס בחבלה בהצבעות, אך השועל לא קונה את זה.

השועל מאוד אמביוולנטי לגבי שתי ההדחות האחרונות אמש שהותירו את דמי ללא אף מתמודד בקטגוריה שלה.
מצד אחד צר לשעל על אילונה סנטייגו וריון פייג' הצעירות והמוכשרות. אך מאידך מגיע לדמי על הדחותיה ההזויות והטיפשיות,
בחירותיה וחוש השיפוט הנוראי שלה לאורך העונה. ואמש נראה לשועל שנסתם הגולל על המשך השתתפותה בפאנל השיפוט של הX פקטור האמריקאי.
והפעם לא עזרו לה כל מעריציה הלובטיקס והצבעותיהם. למרות שהשועל בטוח שאם סיימון הנוכל הערמומי היה מחליט ללכת לדד לוק, מי שהיה מודח היה קרליטו ולא ריון.
אך סיימון יודע שעדיף לו להשאיר בתחרות את קרליטו שלא מאיים על האקטים שלו מאשר את ריון שחזקה וטובה ממנו. עכשיו אם גם ג'ף גוט יודח אפשר להכריז על העונה הזאת ככישלון.

Uri04

New member
איזה אנונימוס?

התנועה להצלת בעלי חיים? למה שיהיה להם חלק בזה? ריון לבשה פרווה פעם?

לא התנועה להצלת בעלי חיים

Anonymous זה ארגון אנונימי ומסתורי שמה שמסמל אותו הוא מסכת הפנים של גיבור הסרט "ונדטה" משנת 2006.
טרוריסט אנרכיסט מסתורי חבוש מסכה, שמנסה להפיל משטר פשיסטי ששולט בבריטניה. עיקר פעילותם של חברי הארגון
בהפלת אתרים ממשלתיים ופרטיים, כמו גם פריצת כרטיסי אשראי והפצת פרטיהם החסויים בכל רחבי רשת האינטרנט.

Uri04

New member
חחח אז למה שיהיה להם אכפת מתכנית בידור?

יש דברים קצת יותר חשובים בעולם להתעסק איתם מאשר לביים הדחה של סינגינג-בוט וילדת הלובסטר.

is00

New member
זה לא חדש.
הופעות ותוצאות.

אבל אני הייתי אומר שזה בעיקר בגלל מי שמצביע בתכניות מסוג זה ו...הטעם הרע שיש להם וה...אהבה שלהם אל הבחורים היפים.

בכל מקרה תגובתי למה שהיה...

ערב ההופעות היה מוצלח יחסית. מי שבלטו הפעם היו אלכס וסיירה(ב- 2 השירים שלהם) וג'ף גוט(בעיקר בביצוע הראשון שלו). הכי חלש בערב הזה היה, ללא שום ספק, קרליטו שלטעמי 2 ההופעות שלו היו די חלשות. ככל שהדרך שלו בתחרות נמשכת אני יותר ויותר רואה אותו כחבר להקת בנים, לכל היותר. לבד אין לו את זה(אגב הידעתם שקרליטו היה חלק מלהקת בנים לטינית שיחסית הצליחה?)
רסטלס רואד הפתיעו לטובה, אבל עדיין הביצועים שלהם היו רק טובים. לא יותר מזה.
אגב מה זה היה פסטיבל הדמעות שרץ בתכנית?
. מעניין אם זה הצליח לעבוד על המצביעים.

ריון הייתה טובה יותר בביצוע הראשון שלה, אבל בסה"כ, לטעמי, לא מספיק טובה.
אילונה, לצערי, לא ממש סיפקה את הסחורה. אני מאשים את בחירת השירים שלה. השיר של ביונסה חרוש מדי בתכניות האלה ומאוס והשיר של גאגא... לא היה ממש מוצלח. היא המשיכה לספק "הופעות", אבל הביצועים...

מערב ההופעות, לדעתי קרליטו צריך להיות המודח המיידי וריון ואילונה צריכות להילחם ביניהן בדו-קרב. למרות שאעדיף לראות שם את רסטלס רואד כי לפחות אילונה מעניינת, ואני עדיין מצפה בכל שבוע להופעה שלה.

התוצאות...קטסטרופה אחת גדולה!
איך אילונה הייתה המודחת המיידית? איך??? האמון שלי במצביעים האמריקאים ממשיך להדרדר מדחי לדחי.
למצוא את ריון וקרליטו בדו קרב לא היה מפתיע.
הביצוע של ריון היה מספיק טוב. הביצוע של קרליטו...הרבה יותר. הוא ממשיך לא להרשים מבחינה קולית, אבל לפחות הוא מסוגל לתת הופעה כשצריך.
מבחינתי שיישלחו את שניהם הביתה ושיחזירו במקומם את אילונה. לצערי זה בלתי אפשרי אז... אני מעדיף שכבר ישאירו את קרליטו, וזה מה שאכן היה.

לגבי ההופעות של אמבלם3 וליטל מיקס... אמבלם3 ממשיכים לא לעניין אותי, אז אחרי דקה וחצי העברתי את כל ההופעה שלהם.
ההופעה של "ליטל מיקס"... נראה לי שג'סי הייתה חולה, כי הקול שלה לא נשמע כל כך טוב. היא ממש נשמעה לא בריאה. השיר עצמו...כבר העדפתי שהן יעלו עם השיר "Little Me" כי את "move" כבר נמאס לי לשמוע.

שורה תחתונה - העונה הזאת הולכת מדחי לדחי, ואני מקווה מאוד שלא תהיה עוד עונה. אבל אם כן... שייפרדו מסיימון וייתנו לו לחזור לבריטי ויביאו שופטים אחרים במקומו ובמקום פאולינה. רק היפטרות מהמשכורת של סיימון תחסוך להם המון המון כסף. את קלי שישאירו.
לגבי דמי...לא נראה לי שהיא תרצה לחזור לעוד עונה או שהרשת תרצה להחזיר אותה לעוד עונה, אבל אם כן... אני אקבל את זה.

snirf

Active member
גם השנה יזכה מתמודד לא-ראוי?

איך אילונה עפה לעזאזל?! כ"כ מאכזב
מה עובר על האמריקאים? כל הבני נוער שמצביעים היו אמורים להשאיר אותה ואת ג'וש עד הגמר!
התוכנית איבדה שני נכסים גדולים שלה...והשבוע הורגש חסרונו של ג'וש

אז מי הולך לזכות לעזאזל? סיימון נותר עם 2 הלהקות שלו...כמה מפתיע, אה?
יהיה מאכזב אם להקת הקאנטרי תזכה, כי לא מגיע להם...ויהיה מפגר אם 2 הלהקות יגיעו לגמר

ובכל זאת...Wake me up של רסטלס רוד היה ביצוע טוב
והביצוע היחיד שלהם שאהבתי האמת מאז שהתחילה העונה..
זה היה הערב החזק של אלכס וסיירה. בחירת השיר הראשון של דסניס דה צ'ילד הייתה מקורית והם נתנו ביצוע טוב
ההופעה השנייה הייתה מרגשת ומקסימה...

אין עוד ממש מה להגיב...יאללה שבועיים לגמר ושתיגמר העונה הזאת

מקווה שלשם הגיוון יגיעו לגמר-קרליטו ג'ף ואלכס&סיירה.
אני יודע שלאכס&סיירה אהודים, אבל גם רסטלס רוד?

MoRoSH11

New member
בכל מקרה

הדחות מזעזעות! כבר לא בדיוק נשארו לי פייבורטים (למרות שאני מחבבת ממש את אלכס וסיירה, אבל לא מספיק, וגם רוד רסטלס סבבה בגדול).
אבל אחרי שהעיפו לי את קאיה,ריון, ולילי המדהימה חסרים לי פייבורטים. אה, גם 2 הלהקות האחרות היו אחלה לגמרי. בכלל, אני ממש אוהבת את הקטגוריה של הלהקות.
מה שכן, אני עדיין ממש נהנית מהתכנית.

למעלה