אמריקן איידול 6 - טופ 2

maya567

New member
אמריקן איידול 6 - טופ 2 ../images/Emo58.gif

מה זה השיר המזעזע הזה שנתנו להם לשיר? פיכסה. ורחמנות על בלייק. ג'ורדין עוד הצליחה לעשות מזה משהו נורמלי, אבל בלייק... אוי בלייק... למה לא נתנו לו לעשות עיבוד משלו לשיר הזה? היה יכול לצאת מזה משהו נורמלי יותר. ובכלל, למה עוד פעם חוזרים לשיר אחד לשני הפיינליסטים? שנה שעברה לכל אחד היה שיר אחר. כריס היה מעולה בסוף. ומעניין מי יביאו לתוצאות. בא לי שזה יהיה הפתעה - אז אם אפשר לא לספיילר הופעות מיוחדות
חוץ מזה, העונה היתה ממש סבבה. מאז הפרק של שבוע שעבר הספקתי להשלים את ההופעות של עונה 4 (מהטופ 12, נשאר לי רק הפרק האחרון) - והעונה הזו בהחלט היתה פחות טובה מהקודמת. אליוט, כריס וטיילור היו מעולים. מקפי סתם זייפנית.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

ללא ספק העונה הכי נוראית שהייתה אי פעם במיוחד אחרי עונות מושלמות כמו 4 ו5 ולא רעות כמו 1,2,3 זוועה

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif זה ענין של טעם

בעונה ראשונה הכשרונות המדהימות שיצאו היו טמיירה וקלי הבנים היו סתם מגוחכים ניקי וכריסטינה גם היו מדהימות לדעתי,אבל לא השאירו רושם חזק. בעונה השניה היו דווקא הרבה טובים,אבל לא הצלחתי להתחבר לאף אחד מהם.אבל אני נהנה מהרבה ביצועים שם. העונה השלישית הייתה העונה של הבנות ללא ספק,הרבה יותר מהעונה ה-1 אפילו.ולכן זה היה קצת וואן סייד ומעצבן,אבל פנטז'יה שהיא כישרון ענק לדעתי ודיאנה המדהימה וג'ניפר האדסון הן אחלה כשרונות בעונה הרביעית כבר היה סיפור אחר לגמרי כשרונות ענקיים כמו קארי,בו,וונזל,קונסטנטין,נדיה,אנואר הופיעו לנו וזאת הייתה ה-עונה לדעתי אם סקוט ואנת'וני לא היו מגיעים כ"כ רחוק ובעונה ה-5 התגלה אהוב ליבי,האחד והיחיד אליוט
שבנוסף אליו היו עוד אחלה כשרונות כמו כריס,טיילור,פאריס,ליסה [שכן,אני אהבתי ואני חושב שיש לה פוטנציאל אדיר]קת'רין שלפעמים הייתה טובה יותר אבל תמיד מעצבנת,ובכלל הייתה עונה מעולה. העונה הכל היה ירידה זוועה אודישנים מדהימים,עם אנשים בעלי פוטנציאל ענק,כמו תמי,שון,טטיאנה,רייצ'ל,ג'ורי והשופטים אכזבו ולא העבירו אפילו אחד מהם ובמקום זה בחרו להביא לנו אנשים מגוחים כמו סנג'יה,שאומנם הביא הרבה רייטינג,אבל מה אני צריך את זה?! אלאינה גם כן,זמרת יותר טובה ממי שהזכרתי?נו באמת היילי שבהתחלה לא סבלתי ולא הבנתי מה היא עושה שם,אבל עם עונה כזאת מגוחכת,מהטופ 12 למדתי לחבב מאוד. וכו' וכו' אבל אין לי כח להמשיך לחפור,כי זה יכול להמשך נצח.

בוביץ

New member
לא מסכים בגלל../images/Emo58.gif

לא מסכים בגלל שהעיקר זה לא רק מספר הכישרונות שיוצאים מתוך התוכנית הקטע הוא באמת לא רק מספר הכישרונות(וסופו של דבר זמר לא רק צריך קול גדול אלא גם אישיות ועוד דברים שבהם למתמודדי עונה 1 היה הרבה יותר מאשר אנשים בעונות הבאות) העונה הראשונה הייתה גם מיוחדת גם כי הושפטים זה היה הפעם הראשונה נפגשו הכל היה טרי והרבה פחות מזוייף כפי שקורה בעונות האחרונות.(בעונות האחרונות חלק מקטעי הושפטים זה מבויים(כלומר די מתוכנן מראש ) ובכלל בגלל שכל המתמודדים וההפקה לא ידעו למה נכנסו ואיך זה ילך... יש בעונה הזאת הרבה יותר קסם (כל עניין האתר שמצביע לגרועים לא היה(עניין סנגאייה וכדומה) ) ועוד דבר מה שאני אוהב בטופ 10 של עונה 1 זה שהם היו עם הכי הרבה אופי והיה קל להתחבר אל כולם . היום חוץ מלהתעדכן בתוצאות מדי פעם אני לא רואה יותר את האיידול מעונה 3 (במלואו)כי זה נהיה לדעתי מסחרי ומגעיל מדי רוב המתמודדים שם משעממים ולא יכולתי לראות אותם לשנייה אפילו בעונה הראשונה לפחות היו מתמודדים מגוונים עם הכי הרבה אופי ואני למשל זוכר כשראיתי לא מזמן את בשלב הקבוצות בקבוצה מספר 2 שיצאו ממנו קלי,גסטין, ואיגי היו שם בקבוצה כל ה7 שהתמודדו נגדם היו מעולים ורק במזל הם לא עלו... ועדיין קלי היא האיידולית הכי מוכרת בסופו של דבר והפופולארית ביותר. וגםפ כריסטינה וניק הן כשרונות מעולים זה שהן לא הצליחו אחר כך לא אומר כלום יש הרבה אנשים שהיו באיידול שהיו מוצלחים ולא הצליחו אחר כך... בעונה הראשונה גם היה מין קסם כזה וזה לא כבר לא היה המסחרה המגעילה שהיה בעונות המאוחרות. ומה גם שהמתמודדים לא ממש ידעו למה הם נכנסים כמו מתמודדי שאר העונות.. בסופו של דבר בעונות הבאות הרבה מהטריות נהרס בעונות הבאות ובכלל בשאר העונות אני לא יכול להגיד שאהבתי את כל הטופ 10 כמו בעונה ה1 שבה כולם היו מקסימים והתחברתי אליהם בקלות

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif אז אתה יכול להגיד את זה לגבי כל עונה

בהתחלה אף פעם לא יודעים למה הם נכנסים ומה קורה ומה זה ובלה בלה בלה מתחנת רייטינג וזיוף זה תמיד יהיה מבחינת כשרונות וכל האנשים שהזכרתי,זה היה מכיוון שאהבתי אותם והתחברתי אליהם. זהו,כבר הבאתי את כל הדעות שלי. אני מודה לך שאתה לא מסכים,אבל מותר לי להחזיק בדעה משלי. ז"א,אין לך מה לא להסכים,כי זה הכל ענין של טעם,כמו שכל הנושא הזה נאמר מלכתחילה.

בוביץ

New member
לא נכון

מתמודיי עונה 2 ומעלה די יודעים למה נכנסים מה לא שמעו אף פעם על אמריקה איידול נו באמת? בורר שהם יודעים יותר וגם ההפקה בעונות המתקדמות גם הכינו אותם יותר לזה בעונה הראשונה המתתמודדים לא ידעו למה נכנסו וגם היוצרים לא חשבו שזה יהיה כזה להיט. המתמודדים בעונה 6 ,5,4,3,2, ידעו הרבה יותר מאשר המתמודדים של עונה 1. בעונה 1 היה קסם מבחינתי..

Mr Bing 16

New member
נכון שהיה קסם,

אבל ככה זה עונה 1 של כל תכנית ריאליטי, כי אף פעם עוד לא ראו אתזה, אבל זה לא אומר שהסדרה לא יכולה להשתפר.. וחוץ מזה, בכל תכנית, ברוב במקרים מתמודדים לא יודעים למה הם נכנסים אפילו אם הם צפו בסדרה לפני זה כי בדר"כ זה הרבה יותר קשה/שונה לאיך שזה נראה..

בוביץ

New member
לא חושב שכלעונת ריאליטי

(הממ...ביג בראדרUSA ) אבל מבין את הכוונה שלך אבל זה לא רק מצד המתמודדים כל הקטע של הושפטים בין פאולה-רנדי וסיימון היה הרבה יותר טרי מאשר עכשיו שלפעמים אני רואה שזה מבויים ומעצבן ביותר.. מה גם בסופו של דבאר אני ורצה להדגיש רק שעונה היא לא רק סך הכישרונות אלא גם שאר הדברים בסופו של דבר אכן זה כל אחד וטעמו אבל אני מעונה 3 כבר לא יכול לרואת איידול זה נראה לי יותר מדי מסחרי ומזוייף ומעצבן

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif במובן מסוים אתה בהחלט צודק

סאולה זה היה אחד המרכיבים בטלויזיה וכרגע הם סתם מעצבנים ז"א לא רק מעכשיו בהתחלה זה היה ממשממש מדהים לצערי,גם אני שונא את כל המכונת איידול המסחרית הזאת,אבל שוב,לצערי,אני כבר מכור קשות. הגמר השנה כלל לא עניין אותי,ובאמת שלא רציתי לראות,אבל לא יכולתי. its like drugs

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif סליחה,הייתה לי טעות

לא התכוונתי כל עונה,התכוונתי כל תוכנית ריאליטי.

למעלה