אמריקן קולוני

shiroosh2005

New member
אמריקן קולוני

היי לכולם, אני שוקלת לקנות בית באמריקן קולוני ואני אשמח לשמוע את דעתכם על השכונה. במיוחד מאנשים שגרים שם. איך האוכלוסיה? האם הקרבה לצריפין מפריעה? הקירבה לשיכון? מי שיש לו ילדים- איך החינוך באזור תודה

space1

New member
הקירבה לשיכון??? זה בשיכון!!!

מזכיר לי את הפרסומות שעשו בזמנו ל"חלום ראשון": "...השכונה ממוקמת בסמוך לשכונות האיכותיות בראשון - מישור הנוף ונווה הדרים" הכל היה נראה אחרת אם היו משנים לשכונה הזאת את השם. המילה 'שיכון' כשלעצמה יוצרת קונוטציה שלילית, שלא לדבר על השילוב הקטלני עם 'המזרח'...

shiroosh2005

New member
צודק

יש הרבה אנשים שגרים בשיכון והם אנשים מאוד איכותיים. מצד שני יש גם את אלה שלא, והם אלה שעשו לשכונה את השם...... מאמינה שבשנים הקרובות, כשהאיזור יתפתח יותר הכל יראה אחרת. בתכל'ס כל מי שגר באזור הזה גר ליד השיכון. אבל יש באמריקן קולוני מעין אוירה של שכונה סגורה שלא קשורה. יודע אולי מי האנשים שעברו לגור שם?

דנ120

New member
אחותי גרה באמריקן קולוני...

השכונה יפה , מטופחת ואיכותית מבחינת האוכלוסיה ...זה הרושם שאני קיבלתי .

cobainos

New member
לא הייתי עושה את זה.

עזבי שזה ממש צמוד לשיכון שזה לא כזה להיט בפני עצמו (אבל לא כזה נורא) הקרבה לצריפין לדעתי ממש מפריעה. למה? כי זה קרוב במיוחד לבה"ד 10. מה קרוב? זה גובל עם בה"ד 10. מה זה אומר? בבה"דים ובסיסי הדרכה יש יותר רעש מבסיסים רגילים בגלל שזה כולל הקפצות, תרגילים ועוד גורמי רעש כאלו ואחרים. הנוף לא מי יודע מה. מנגד זה בית פרטי נחמד במחיר די זול בקיצור, לשיקולך

shiroosh2005

New member
מתי מפנים את צריפין?

חשבתי על הקטע של הרעש מצריפין. יש מישהו שחי באזור ויכול להגיד כמה זה נורא? וחוץ מזה אמורים לפנות אותם מתישהו,לא? יש צפי?

space1

New member
הרעש מצריפין לא כזה נורא

בסך הכל זה אזור די שקט כי אין שם תנועה סואנת. גם רוב הערסים נוהגים להתכנס באזור מגדלי העיר כך שזה גם לא יהווה בעיה. לגבי פינוי צריפין אני מאמין שזה יושלם לקראת 2018 (יחד עם פינוי הבסיס בחוף הים...)

נראה לי שמלחמת עולם שתשנה את גבולות

המדינה לעוד כמה עשרות שנים תתרחש יותר מהר מפינוי צריפין והקמת עיר הבה"דים באזור הדרום ... למה ? כי המפונקים מצריפין והקריה( שגם שם זה שטח עירוני יקר,נדל"ן, שגם הוא מיועד לפינוי) המפונקים.. כל הקציצות האלו לא מוכנים לעבור ליישובים בנגב עם משפחותיהם, נוח להם לגור בתל אביב, השפלה והשרון. ובמקרה יותר רחוק שגם לא רחוק, מרחק 20-30 דק' נסיעה מודיעין רעות מכבים .. קיצר הם מפונקיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ולכן צריפין לא תתפנה וגם לא הקריה ...

shiroosh2005

New member
../images/Emo13.gif

מקווה שזה לא ייקח יותר מדי זמן.. ומקווה שהפוטנציאל של הרווח הכספי ידחוף את זה כמה שיותר מהר (אבל אחרי שאני אקנה בית ,כמובן....)

נוני59

New member
אמריקן קולוני

שלום גם אני באותה הבעיה נורא אוהבת את השכונה הסגורה ורוצה לרכוש שם בית אך ההתלבטות היא גדולה ממה שביררתי עד כה כל הבתים הצמודים למעונות של צריפין יש שם רעש, בתי הספר רמז דווקא תוכנית הלימודים טובה מהמערב וגם שיטת הלימוד שם. אנחנו ממש מתלבטים אנחנו עוברים מאשלים במערב כאן הכל כ"כ יפה ומושקע ושם לצאת ולראות את השיכונים זה נורא. בנוסף כתבתי לראש העיר מה הוא מתכנן להשקיע בשיכון המזרח ועד כה לא נעניתי. אשמח אם תיידעי אותי אם ידוע לך משהוא נוסף וכן מה החלטתכם בנושא רכשית הבית.

למעלה