הי
אני לא טובה בלתקן מתכוני אפיה...
הנה מתכונים נוספים שאולי יוכלו לתת לך אינדיקציה
העוגה הזו זוכה בתואר העוגה הכי קלה להכנה בבלוג, יש בה מעט מאוד מרכיבים ומכינים אותה בשניה. היא בלי קמח, בלי שמן או חמאה, היא רכה רכה וסופר טעימה. תשאלו…
kerenagam.co.il
עוגת רסק תפוחים/ תבנית אינגליש קייק סטנדרטית
מצרכים למתכון:
220 גר' רסק תפוחים לא ממותק
(אני קונה באריזות קטנות של 110 גר' ומשתמשת בשתיים)
4 ביצים גודל L
כוס ו 2/3 (165 גר') שקדים טחונים לאבקה
1/2 כוס+2 כפות (120 גר') סוכר לבן
2 כפיות מיץ לימון
לעיטור:
1/4 כוס(25 גר') שקדים מולבנים פרוסים
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל 180 מעלות, משמנים ומרפדים תבנית אינגליש קייק בנייר אפיה.
בקערה טורפים היטב ביצים וסוכר, עד לקבלת תערובת מעט תפוחה ובהירה.
מוסיפים מיץ לימון, רסק תפוחים ושקדים טחונים ומערבבים.
מעבירים לתבנית, מיישרים, ומפזרים מעל שקדים פרוסים.
אופים כ 40-45 דק', עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים עליו.
מצננים מעט, אפשר לקשט באבקת סוכר.
עוגת רסק תפוחים בחושה - אין על עוגות פשוטות וזאת אחת הטובות, השילוב של התפוחים והקינמון זה קסם והכי טוב שאלו מצרכים שיש לכל אחד בבית.
nikib.co.il
תבנית : אינגליש קייק
מרכיבים:
2 ביצים
2 קופסאות רסק תפוחים קטנות 260 ג’ סך הכל כל קופסא 130 ג’
200 ג’ סוכר (כוס)
120 מ”ל שמן (חצי כוס)
140 ג’ קמח תופח (כוס)
כפית קינמון
ציפוי:
2 כפות שבבי שקדים
חצי כפית קינמון
כפית סוכר חום
הכנות:
- 1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.
2. לטרוף ביצים וסוכר עם מזלג במשך כדקה להוסיף את שאר המצרכים ולערבב לעיסה אחידה, אין צורך במיקסר הכל ידני עם כף.
3. לשמן את התבנית ולשפוך את העיסה.
*4. בצלוחית קטנה לערבב שקדים סוכר קינמון ולפזר מעל העיסה, להכניס את התבנית לתנור לאפות כ 40 דקות או עד שהעוגה יציבה וזהובה.