אמרלדה
השתמשו בעולש בר במאסטר שף!

22BB

New member
אני רחצתי והחלפתי את הכלים לפסח תוך כדי

amysh

New member
יעלה זו את?

מזהה את סגנון הכתיבה (לחיוב !

welcome

tzivi1

New member
גם אני לא הבנתי מה עידו עשה בגמר, ואיך מסרט

לא בגמר

בתכלס, מסרט היא היחידה שכל פרק - הייתי מתה לטעום את האוכל שלה. פשוט הטעמים שלה תמיד היו משהו אחר, שלא יכולתי לדמיין בפה.

נוף גם מעולה ומעניינת. אני חשבתי שהגמר הזה היה צריך להיות של נוף ומסרט. אמנם לא ראיתי את כל הפרקים, אבל בפרקים שראיתי - עידו חזר על עצמו. לא חידש בכלום.

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
בדיוק הלך הרוח אצלנו אמש - עידו? שוב יכין

סטיק/צלעות/דג ויספר לנו עד כמה הוא תותח?

הייתי בטוחה שהקרב יהיה בין מסרט לנוף, אוהבת את נוף, אך לא הייתי בטוחה שתגבר על מסרט.

היה גמר מייאש , הפרסומות היו בלתי נסבלות

בנוסף לשריקות של עידו , לא נשארתי עד הסוף.
קמתי בבוקר וראיתי שזכתה מישהי שהכי הגיע לה מבין השלושה .

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
הקלטתנו, כרגיל, והתחלנו לצפות ב2130,

כך שיכולנו להריץ את רוב הפרסומות (לקראת האמצע התמזגנו עם השידור, ואז הפסקנו שוב כדי להשכיב את הקטן).

אני מיינתי כביסה ושטפתי כלים במהלך הפרסומות, כל שלא היה נורא.

גם אני צפיתי (כרגיל) במוקלט, החל מהשעה 22:00

והגעתי לשידור החי ממש לקראת הסוף. "זכיתי" לראות רק את הפרסומת האחת והאחרונה, לפני שהכריזו על המנצחת.
כמעט מעולם איני צופה בטלוויזיה בזמן אמת. הכול מתוכנת מראש להקלטה, וכך אני חוסכת המון זמן - פרסומות, חלקי חדשות שלא מעניינים אותי ועוד.

אמרלדה

Active member
הי !! אכן, הייתי שמחה לראות את הגמר

אבל בעיקר בגלל הדגים של נוף.

ראיתי את חצי הגמר, אחרי שהרגשתי פורשת פה מהציבור, אז לפחות יודעת מי הנפשות הפועלות וקיבלתי דיווח שנוף הכינה המון דגים. חבל שלא ראיתי, באמת.

מתה על עולש בר. זה לא מקרי שהיא הכינה את זה. עשב משגע אותנטי, מהצפון. אבל בסוד: לא אוכלת פריקי. מילא מאפה או לחם מדי פעם, שאני לא יכולה לעמוד בפניהם. אבל חיטה לבד? טהורה? התאבדות. פעם טעמתי על קצה מזלג, היה טעים אש.

למעלה