עוד כמה מילים
ראשית הוא לא דגן
כמו הקינואה שבטעות חושבים שהיא דגן
אבל הוא בהחלט ממלא מקום כזה בארוחה.
את יכולה להבנתי לעשות ממנו סלט כמו סלט קינואה- לבשל כמו פסטה, לשטוף אחר כך במים קרים, לפורר את הגושים לקערה, להוסיף בצל קצוץ, רוטב סויה, מלוא חופניים חמוציות/צימוקים זעירים עשבי תיבול מכל סוג ומין, פטרוזיליה עובדת מעולה,פלפל שחור ואם צריך מעט מלח, אפשר תרכיז רימונים כפותיים. אפשר להוסיף לסלטט כוס אפונה ירוקה זעירה של סנפרוסט ששטפת במסננת וגם גרגרי חומוס או תירס.