אמרתי את הדבר הלא נכון והכל נגמר

DM fan

New member
אמרתי את הדבר הלא נכון והכל נגמר

יצאנו שבועיים, הוא רוסי, אני לא. שאלתי אותו מתוך חוסר ביטחון שלי, אם הוא לא היה מעדיף לצאת עם רוסיה, הוא שאל למה אני שואלת, אמרתי לו שנראה לי שזה קצת חסר לו, שאני לא מבינה את שפת האם שלו. באותו הרגע הכל בינינו נגמר. הוא אמר שטוב לו, אבל משהו חסר, שהוא חצוי, מצד אחד רוצה קשר רציני, מצד שני בורח כל פעם שמשהו נהיה טוב מדי. שהיה לו ממש טוב איתי ושהוא מצטער שככה זה נגמר. אמרתי לו שהוא פחדן וטיפש שקשה מאוד בגילנו למצוא התאמה, ולא צריך לוותר על קשר כל כך מהר. בקיצור עכשיו אני ממש מרגישה מטומטמת, שבכלל יצאתי איתו, ואחר כך שעשיתי לו בחינה ששנינו לא עברנו.....

laRio

Active member
מניסיון לומדים וזה נכון תמיד

דברת ישירות מדי במקום למתן את הטונים והחלב נשפך. אם הית אומרת את זה בצורה יותר מתונה, אולי שניכם היתם יכולים לבלוע את הטעם המר. או שאולי לא - אין לדעת. מה שחשוב זה לא לחכות לסוף העולם, אלא בדייט הבא להיות יותר חכמים ולתת צ'אנס אחד יותר. אולי דייט הבא, זה הדייט הראשון האחרון...

Hadas Ariel

New member
בעיני יקירה

אין כזה דבר לומר את הדבר "הלא נכון". את פוגשת אנשים ואת לא מצפה מהם להשתנות בשבילך, אז למה שתשתני למען אחרים, ולמה שתהיי "לא" את, כי הוא לא בראש שלך, או כי הוא מוצא אחר... אין מה לעשות ככל שיש שוני גדול יותר בין בני הזוג, ככה קשה יותר לגשר על הפער. אני לא טוענת שזה בלתי אפשרי, אבל שני הצדדים צריכים להיות מסוגלים לראות את זה קורה, אחרת- זה חד צדדי ולא ילך. תתעודדי

Rיקושט

New member
../images/Emo45.gif

DM, אל תרגישי מטומטמת, הוא סה"כ ניצל את המומנטום למשהו שגם ככה הוא היה עושה במקודם או במאוחר. אגב, האם זה אותו אחד שבזמנו לא החזיר לך צלצול אחרי הדייט הראשון?

DM fan

New member
כן זה אותו אחד

כנראה שהוא באמת לא היה כל כך בטוח, והיה עושה את זה בכל מקרה. אין ספק שהייתי קצת המומה שאני אומרת משפט והבן אדם, מתהפך לגמרי... באמת מוזר..... אבל , עברתי הלאה!

Rיקושט

New member
אז המחשבה שלי הייתה

נכונה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=378&MessageId=149104840 וכמו שכבר אמרתי לך, זה לא בגלל מה שאמרת, הוא פשוט ניצל את הסיטואציה. הוא בכל זאת המשיך שבועיים איתך כי: 1. נתן לך צ'אנס למרות שלא היה נראה לו. (האופטימיסט) 2. סתם רצה להכנס לך למכנסיים. (המניאק - אני מניח) 3. לא היה לו נעים להגיד לך לא מיד (הביישן) 4. אני טועה לגמרי ובמהלך הדרך הוא ראה שזה לא מתאים לו (סתם עוד גבר רגיל). תבחרי

למעלה