אמרתי לאמא שלי עכשיו, שהם לא היו צריכים לעצור אותי

alice1803

New member
אמרתי לאמא שלי עכשיו, שהם לא היו צריכים לעצור אותי

לא בקטע של להאשים את ההורים שלי בזה או משהו, פשוט אמרתי לה את זה פשוטו כמשמעו, שהם היו צרכים לשחרר אותי, כשהייתי צעירה יותר ורציתי להישאר בקנדה, כי כבר הייתי שם חצי שנה, והסתדרתי מצויין, הייתה לי עבודה, היה לי איפה לגור, וגם אזרחות אם הייתי רוצה, אבל חזרתי, בגלל המשפחה.

משהו בתוכי תמיד לא הרשה לי לעשות את זה, זה כמו שוטר בראש שאומר לי "אבא שלך נורא יכעס עלייך אם לא תחזרי לארץ, הוא מחכה לך", אל תנטשי.

תמיד הרגשתי שאני חייבת לחיות כאן בארץ, כי להישאר בחו"ל זה כמו בגידה במשפחה שלי ובמולדת, וזו טעות גדולה, כי סגרתי לעצמי כמה אופציות די טובות בחו"ל שיכלו לשפר את רמת החיים שלי, אבל מעולם לא חשבתי לתת לזה צ'אנס אמיתי.

אני חושבת שפשוט לא יכולתי לשאת המחשבה שאבא שלי יכעס עליי, ושהוא יחווה ממני מין סוג של "נטישה", כי גם לי יש חרדת נטישה, ותמיד הרגשתי אותו בלב שלי, גם כשלא הייתי בארץ.
אני נורא קשורה לאבא שלי, בלב ובנפש, גם לאמא אבל בצורה אחרת, עבדנו על הקשר שלנו, עם אבא זה ריגשי יותר.

אני לא מתעסקת ב"חבל", אבל אני מנסה לפקוח את עיני, ממש חזק, בשביל לראות יותר טוב, אולי אני רוצה לראות מציאות אחרת, שתתן לי את המוטיבציה לחוות דברים חדשים, משהו שידחוף אותי קדימה, לרעיונות מבריקים, להתנסויות חדשות, ואני באמת מאמינה בזה, שאף פעם לא מאוחר, כי אנחנו חיים, כאן ועכשיו, וחבל על כל דקה.

nao posso ficar - אני לא יכולה להישאר כאן, חייבת לנסוע רחוק, לא יכולה לחכות אפילו דקה, מחכים לי במקום אחר, אני הולכת, משאירה הכל מאחור.

yuval344

New member
בכל מקום שאליו תברחי לא תוכלי לברוח מעצמך

הרמת להנחתה סורי.

וברצינות, שחררי, יש גיל להרפתקאות כאלה, גם אני עברתי אותו.

יש לי כמה חברים, אחד בקנדה אחד הגרמניה, תאמיני לי שהם לא מלקקים דבש כל היום.

אחלה שיר תודה.

alice1803

New member
מודעת לגיל שלי, אבל לא תמו ההרפתקאות בעיני

זכותך לומר את דעתך, אבל זוהי רק דעתך, וזה ממש לא מה שאני חושבת.
אני לא רוצה לחיות את החיים שלי, לפי מה שהגיל מכתיב לי, ומה שחושבים עליי.
&nbsp
אני דווקא אוהבת לחוות חוויות קיצוניות, אני רוצה לקחת סיכונים, רוצה לבדוק הכל, וזה ברור שלא מלקקים דבש בחו"ל, ובטח שלא אני, כי עברתי דברים, גם כשהייתי ביפן, בתאילנד והודו, ותתפלא לשמוע שאין שום קשר לגיל של האנשים שטיילו איתי, היו כל מיני אנשים מיוחדים, וזה מה שאני אוהבת.
&nbsp
אין גיל בשביל הגשמת חלומות, אין דד ליין, אני קובעת מה מתאים לגילי.
&nbsp
וכן, זה אחלה שיר

alice1803

New member
לא יודעת, לא התבגרתי מספיק, יקח עוד קצת זמן, לא רוצה להתמודד

alice1803

New member
אני רק פורקת נשמה, אל תתייחס ברצינות לכל מילה שלי

יש כזה דבר שנקרא מצבי רוח, ומין הסתם זה חלק מההפרעה, בכל אופן שלי.
יש לי צורך מידי פעם לכתוב כאן דברים ריגשיים מסויימים, שאני חייבת להוציא.
&nbsp
אתה צודק לגבי הבריחה שלי, וחוסר ההתמודדות שלי עם המציאות, ואני יודעת את זה, אבל אין לי הרה ברירות כרגע, אני לא מסוגלת להתמודד עם המציאות שלי כרגע.
&nbsp
אבל האם אי פעם חשבת לעצמך למה אני עושה את זה? יש סיבה לכל דבר.
המציאות קשה לי מידי, וזה קרה לי כבר פעם אחת, לא רוצה לחזור לשם.

yuval344

New member
תני לי לחזור בי ולנסח מחדש

קודם כל צודקת 100%, אין גיל לאמת שלך. וגם אני תכלס מת לעוף לגרמניה, מברר שם כבר על אפשרויות תעסוקה..

אהבתי ממש מה שענית, גם לי וגם לירון.

את מדהימה ואני מת עליך. רוצה שתהיה לך זוגיות , או לפחות מערכת תמיכה יותר רובוסטית, פה בארץ. וגם לי. אמן.

alice1803

New member
תודה יובל

אולי אני צריכה לטוס לחופשה ולחזור, זה ירגיע אותי מעט, כי אני מתחרפנת מהשיעמום.
תודה על החיזוקים, לא יודעת למה אתה מת עליי, אבל הייתי רוצה למות על עצמי, ולשים פס על כלום.

yuval344

New member
בכיף

בכיף אליס, אז תמותי על עצמך.. ושימי פס על כולם. הם שם בשבילך רק תיהרי שלא יאשפזו אותך ��

alice1803

New member
אני חושבת על זה

שאם אלך למחלקה הפסיכיאטרית ואומר להם "קחו אותי ותתקנו אותי, כי אני אבודה", מעניין אותי לדעת מה הם יעשו, או שהם לא יאמינו לי בכלל, או שאני אצטרך לעשות הרבה הצגות, אבל אני בהחלט שחקנית טובה, וכל החיים שלי היו דרמה גדולה, עד שהשתקתי את הקהל למשך כמה שנים בעזרת הכדורים.
חשבתי לנסות את זה, אבל מפחיד למצוא את עצמך בתוך כלא בטעות, כי הגזמת במשחק המדהים שלך

לא רוצה להגזים חחח

yuval344

New member
בדיוק

אל.
כי אני כן והם לא מתקנים כלום.
זו פנטזיה חחחח.
פעם אחת לפני חמש שנים לחמישה ימים.
ואוו איזה חוויה
מומלץ למתקדמים בלבד

למעלה