אמרתי לכם!(סתם חחח)

art of fugue

New member
אמרתי לכם!(סתם חחח)

אני זוכר שהוספתי הודעה פה לפני חודשים מספר ואמרתי כמה העונה השנייה גרועה לעומת הראשונה. ואז עוד אף אחד לא ממש קיבל את זה. והנה פתאום כולם מתחילים להרגיש את זה. כל מיני הודעות לא כל כך אוהדות לפרקים השבועיים. but I hate to say I told you so. בכל מקרה כמו שסת' אומר בפרק 16: "last year was just better" והוא צודק... העונה השלישית עוד רחוקה ממנו, אבל בוא נקווה ששם הגאולה.

mikmik000

New member
לא נכון.. אני עדיין לא חושבת ככה..

וראיתי את כל העונה. אני חושבת ששתיהן טובות באותה מידה, אבל כל אחד והדעה שלו. חוצמזה שבעונה השנייה יש את
אוליביה
מיכל

f10

New member
מדובר במספר פרקים מצומצם

קודם כל, אל תכתוב "כולם" כי לי אין בעיות עם הפרקים האלה (שיצוינו בהמשך) או עם כל העונה השניה. דבר שני, מדובר רק במספר פרקים מצומצם עליהם חלק מהצופים חלוקים. אני אישית אהבתי את כל הפרקים. מה שמוסכם, זה שמפרק 14 והלאה
טוב לבריאות

עכשיו זה השפל של העונה

הפרקים הכי גרועים שלה, אז בגלל זה אנשים כותבים הודעות לא אוהדות. אני עדיין חושבת שהיתה עונה טובה. וזה שסת' אומר : "last year was just better" זה לא אומר שהשנה הזו לא טובה, זה רק אומר ששנה שעברה היתה קצת יותר טובה.

Tinty

New member
הוא באמת מוזר העונה :\

בעצם, שכחי ממה שכתבתי - תמיד

Angelus

New member
אני תומך בך ../images/Emo3.gif

קקה של עונה. יש כמה פרקים פה ושם שמצילים את המצב אבל בכללי
נראה אם הם יחזרו לעצמם בעונה ה-3.

Aviad1987

New member
לא ממש.

עד עכשיו היו פרקים מצויינים וגם התגובות היו בהתאם. עכשיו כמו שנאמר זה שפל העונה והיא תחזור לעצמה ובגדול, אין מה לדאוג.

liat tal

New member
אני לא חושבת בכלל

שהעונה השניה גרועה, אולי יש עכשיו כמה פרקים פחות טובים אבל זה ממש לא הופך את כל העונה ללא טובה

babyR1

New member
נעעע

אני אישית ממש אוהבת את העונה השניה... זאת אחלה סדרה.. והעונה השניה לא פחות טובה מהראשונה!

art of fugue

New member
תקשיבי

זה שסת' אומר "last year was just better" זה מעין קריצה שבאמת מה שהיה שנה שעברה היה יותר טוב. אין להכחיש

Aviad1987

New member
להפך

זה כדי להשתיק את כל אותם אנשים שאומרים את זה. יענו מודעות עצמית שכזאת.. היה כתוב בטי וי טום שג'וש הכניס את זה בתגובה לכל אותם דברים שאנשים אומרים. אבל אין מה לעשות בקשר לעונות שניות אנשים תמיד יהיו קרציות .. וכמו שנאמר - העונה השניה הכי קשה אבל אם עוברים אותה.. אז סבבה אגוזים.

פרק 216 ../images/Emo58.gif

ג'וש דוקא כן כתב את זה ע"מ לענות לאותם קרציות שטוענים שהעונה השניה לא טובה. שג'וש כתב את 216 בארה"ב שודרו כבר חלק מהפרקים הפחות טובים העונה (210-213) וכמי שגולשת המון בפורמים ובצ'אטים שמוקדשים לתוכנית, זה היה ממש נראה שכולם מאוכזים מהעונה, ואני לא יודעת אם אנשים פה יודעים, אבל ג'וש נכנס מלא לאתרים לפורמים וללוחות שעוסקים בתוכנית והוא היה מודע לחלוטין למה שחושבים על העונה, ולכן הוא החליט לענות למעריצים והוא עשה את זה דרך פרק 216. בפרק 216 בהתחלה יש דיאלוג בין סת' לראיין. סת' מייצג את המעריצים והוא אומר לראיין "ששנה שעברה היתה יותר טובה" וראיין (שמייצג את ההפקה- או את ג'וש) עונה לו "שאולי הוא זוכר את השנה הקודמת כטובה יותר כי הכול היה חדש" ואז סת' אומר "אז אתה אומר שהסנטימנטים שלי לשנה שעברה יצאו מכלל פורפרציה ?" וראיין עונה לו: "כן, אתה לא יכול להמשיך לחיות בשנה שעברה". יש פה מעיין "ירידה" על המעריצים שחיים בשנה שעברה.!!! ככה שסת' אומר את המשפט הזה, זה מעין נסיון של ג'וש להסביר או לענות למעריצים שלא אהבו את העונה הזו.

tamki

New member
העונה הזאת אולי טיפה פחות טובה

מהעונה הראשונה, אבל זה בטח רק כמה פרקים והם עוד מעט יחזרו לעצמם. וזה גם לא כל כך נורא, זה לא שזה פשוט זוועתי, זה פשוט בירידה קלה. טוב, אני לפחות מקווה ככה, כי אני, בניגוד אליכם הפושעים, לא הורדתי מהאינטרנט את הפרקים. (אבל זה יותר בגלל שאני פשוט לא יודעת איך מאשר הקטע ה"לא חוקי") חח סתם. טוב אבל זה לא משנה, ה-או.סי זאת עדיין הסדרה הכי טובה שיש. וכל הקטע עם מה שסת' וריאן אמרו בפרק 16 או 216, היה מגניב למדי.

למעלה