אמרתי לכם...!!!!

אני לא יודעת אם להאמין או לא...

אם זה היה אמיתי היא מעולם לא היתה מפרסמת דבר כזה באינטרנט, שתמשיך לחלום

orlyshka1

New member
אני יודעת שזה אמיתי

קראתי אצל זו שפירסמה, שהיא דוגמנית בבריטניה, היא פרסמה את השם האמיתי שלה והכל, רק כדי לקבל עוד פרסום.... מגעילה. *ריר*

MissPop

New member
להפך שירוש

ז****ת רודפת פרסום כמוה בטוח תרוץ לספר לחבר'ה ולעיתונות, מה אנשים כמוה לא עושים בשביל פרסום וכסף? והיא סיפרה די לפרטים, לא נראה לי שעיתון יסתכן בלפרסם עד כדי כך פרטים כאלה ולהסתכן בתביעה אם זה לא היה נכון? מצד שני ועוד יותר דוחה שהיא יצאה עם אח שלו, בתור מעריצת טייק ד'את את לא מכירה את שמות האחים שלהם? (זה לא כמו שאנחנו כאן מנותקים מהעם אלה באנגליה יודעות הכל), וחוץ מזה יצאת עם מישהו 3 חודשים לא פגשת את המשפחה שלו? הוא לא סיפר על האחים שלו? נראה לי קצת הזוי. בכל מקרה, העיקר שהוא דו, אפשר לנשום לרווחה! ותתכוננו, אמרתי לאורלי שבסיבוב הבא לא אכפת לי פרטיות או לא, הולכים למלון, וכמה שיותר מחשוף יותר טוב חיחי

ב-ס-ד-ר

טוב זה שג'יי אוהב סקס אנחנו יודעים אבל בחייאת זה כל כך מסריח שזה כזה לא אמין . יותר מידי מידע ואז מגיע הקטע שהיא יצאה עם אוליבר?! WTF ?! נראה לי אוליבר זרק אותה והיא מחפשת נקמה או משהו

Hadar07

New member
גועל נפש../images/Emo46.gif

לא יודעת אם צריך להאמין לכל אחת כזו שמספרת סיפורים כאלה, אבל גם אם זה נכון מה את הולכת ומספרת לכולם פרטים אינטימיים כאלה?? אין לה בושה?? זה די ברור שהיא רצתה לקבל תשומת לב ולהתפרסם. ומן הסתם ג'ייסון גם לא צריך להגיב לדברים כאלה ולתת לה עוד תשומת לב.

לדעתי היא סתם רודפת פירסום../images/Emo3.gif

וכל העניין עם אח של גיי נשמע הזוי ברמות... היא במקרההה נתקלה באח של גיי ובמקרהה היה להם אותו שם משפחה.. מה אתכן? הייתן שומרות על סודיות, או צורחות את זה מכל הגגות.? במקרהה דיברנו על זה ומורי כבר הבטיחה להווארד שהיא תשמור הכל בסוד...

orlyshka1

New member
היייתי צורחת מכל הגגות...

אבל אף אחד לא היה מבין, כי הייתי צורחת בעברית...
ובאמת, הייתי מספרת לחברות טובות, בטח לא בפירוט הזה, ותו לא. א-ב-ל... יכול להיות שהציעו לה הרבה כסף עבור הפרסום הזה, מה אז???

Ghost Of Me

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

היא נשמעת כמו חולת פרסום זולה מאוד! יאאק

למעלה