אמרתי שמה שמחכה ימשיך לחכות

עירית32

New member
אמרתי שמה שמחכה ימשיך לחכות

כל עבודגות הטלאים שאני צריכה לתפר ימשיכו לחכות...

לפחות את התיק סיימתי!

את דמוי העור הכתום והמגניב קניתי מזמן בנחלה וסוף סוף התפניתי לעשות ממנו תיק.

לתיק יש בסיס אליפטי, מחיצה שהיא כיס עם רוכסן, כיס אחורי עם רוכסן לנייד ודברים קטנים והתיק עצמו נסגר עם רוכסן. הידיות מסין (אליאקספרס)

עירית32

New member
aliexpress

החנות הספציפית שקניתי ממנה היא לא בהכרח כיום הכי כדאית - הדברים משתנים שם נורא מהר...כדאי לעשות חיפוש ולמצוא את מה שבאותו זמן הכי זול

דובצוק

New member
מקסים! עושה חשק

אבל יש לי עוד כל כך הרבה ברשימת המטלות שזה יאלץ לחכות...

ashkeloni

New member
ממש יפה! שאלה לגבי הבד הפנימי

עם איזה בד את ממליצה לתפור את החלק הפנימי של התיק? (ותיקים באופן כללי)

עירית32

New member
אני משתמשת בבד קנבס או דריל

אני בוחרת בד קשיח שארוג בצפיפות - בד"כ דריל, כך לא מוסיפה עוד מקשיח לתיקים שמכינה.

Tנקר בל

New member
בשביל פרוייקט כזה לא פלא שכל השאר מחכה

התיק מדהים

כל כך יפה, ונראה ממש פרקטי.
שילוב הצבעים מקסים, הבד של המחיצה יפה בפני עצמו וכמאחד את שני הגוונים של התיק, והידיות ממש מוסיפות.
את תופרת את המחיצה לתיק עצמו במכונה? אם כן, את יכולה להסביר איך?

עירית32

New member
נכון..

לגבי שילוב הבדים - המחיצה הזו חיכתה מוכנה כבר כמה שנים בארון שאשלב אותה באיזה שהוא תיק (כנראה בזמנו הייתה תוכנית מוגדרת אבל כבר שכחתי מה היא היתה:))
מהבד של המחיצה כבר לא נשאר לי (מככב בעוד כמה תיקים מאותה תקופה), אז הלכתי עם התכלת שלו וחיפשתי אצלי את התכלת הכי קרוב...ככה אני אוהבת להתאים צבעים - לקחת פרינט צבעוני ולבחור ממנו צבע או שניים (או יותר, תלוי בפרויקט) .

לגבי חיבור המחיצה - תפרתי במכונה, העקרון הוא שהיא צריכה להכנס בין שני הצדדים של בדי הביטנה, אם התיק עם דפנות ותחתית - אז צריך לחלק את הדפנות והתחתית של הביטנה (ולהוסיף רווח תפר), אם התיק בשיטת בוקסינג אז מכניסים בין שני הבדים שמהווים את הביטנה.

Tנקר בל

New member
תודה!

כמה אפשר ללמוד ממך... אפילו בנושא לכאורה פשוט כמו התאמת צבעים.
את הוראות התפירה אנסה לקלוט בשעה שאהיה פחות עייפה
&nbsp

למעלה