אמרתי תמיד בעבד ואני עדיין דבק בדיעה שלי כי

• פותח הנושא EZCA
  • פורסם בתאריך

EZCA

New member
אמרתי תמיד בעבד ואני עדיין דבק בדיעה שלי כי

אנו כולנו כאן בפורום הזה אנשים רגישים מאד ולכן אסור לנו לקחת אתגרים מאתגרים כמו אנשים שהם לא רגישים מאד. זה אומר שאם הם מצליחים ללמוד באוניברסיטה בלי שום בעיה אז לנו קשה מאד ללמוד באוניברסיטה כי האוניברסיטה גדולה על היכולות שלנו כאנשים רגישים מאד.לכן עלינו להסתפק בפחות מאוניברסיטה או שנחליט כן ללמוד באוניברסיטה ונסבול מהפרעות חרדה. אותו דבר אני אומר גם לגבי תפקיד בכיר במקום העבודה כי ככל שהדפקיד גדול יותר עם שכר גבוה יותר אז נדרש מאיתנו מאמצים גדולים יותר מעל היכולת של אדם רגיש מאד כמונו.אם בכל זאת התקבלנו לתפקיד בכיר בקום העבודה אז ניקח בחשבון שנצטרך לסבול מחרדות כי מצופה מאיתנו להשקיע הרבה מאמץ נפשי גדול יותר מאנשים שהם לא רגישים מאד. לכן אני תמיד בדיעה שחייבים לעבוד והכסף הגדול שמקבלים הוא לא בשבילנו כי הבריאות הנפשית חשובה יותר מהכסף הגדול שמקבלים מנהלים או ראשי צוותים במקום העבודה. אנחנו הרגישים מאד זקוקים להרבה מנוחה ולעשיה טובה בקצב איטי יותר מהאחרים. אם הבוס במקום העבודה הוא קצת קשה אז לעזוב ולחפש מקום עבודה עם בוס נוח ולא רודה ולא בוס כועס. כל זה כדי שנחזור מהעבודה רגועים ולא בלחץ נפשי גדול רק בגלל שמשלמים לנו משכורת. אסור שמקום העבודה יהיה עונש על זה שאנחנו רגישים מאד ולא מסוגלים לבצע כל משימה שנדרשת מאיתנו ובזמן שמקציבים לנו.

ודעתי

היי עזרא,
מסכימה אתך שלחץ נפשי לא רצוי,
ושרצוי לחזור רגועים מהעבודה,

עם זאת, אנשים שסובלים מחרדות
הם בעלי יכולות לפחות כמו כל אחד אחר ואף יותר.
וכן מומלץ להציב מטרות ולממש את החלומות
המנעות לא מועילה,
ולא מקטינה את החרדות.

EZCA

New member
לפני שנה וחצי גם אני הייתי בדעתך,אבל בשנה האחרונה

הגעתי למסקנה שלי החדשה.
אולי במצב של חרדה קלה זה נכון שאת אומרת,
אבל במצב חרדה קשה שמפריעה בתפקוד היום יומי לא כדאי לחפש אתגרים ולהיכנס לאתגרים.

למעלה