אמרתם יהיו קטיושות באשקלון...

אבנר.

New member
אמרתם יהיו קטיושות באשקלון...

מסתבר שצדקנו בנתיים... נשמע מוכר, אה?! כן! זה היה הנאום ההדיוטי של רבין! אנחנו אמרנו "אל תתן להם רובים" ו"יהיו קטיושות באשקלון", אבל אתה אמרת לנו "פלופלורים", ו"אויבי השלום" - היום רואים מי היה אשם! הקטיושות אמנם עוד לא הגיעו לאשקלון, אבל הערב כבר הגיעו טילים לשדרות, וקטיושות באשקלון - זה עניין של זמן (אני מאוד מקווה שאני טועה) -בנתיים, הם ניסו להבריח קטיושות בקארין A, לרצועת עזה ומי יודע כמה קטיושות הם כבר העבירו... אמרת, (אחרי שלקחת את זה מבגין) "עדיפים כאבי השלום, על יסורי המלחמה" -אם כאבי השלום, זה מטענים, מכוניות תופת, יריות, מרגמות, טילים ובסך הכל כמעט 300 חללים יהודים בגלל "השלום", עדיפים יסורי המלחמה - בה נוכל לנהוג כבמלחמה ולהגן על עצמנו, בלי לבקש רשות מהפריץ המריקאי, שיכיר בצורך של ישראל להגן על עצמה ועם זאת יבקש מאיתנו לנהוג באיפוק במלחמה בטרור... במלחמה בטרור אין פשרות!!!! אין משחקים של "יורים ומדברים", במלחמה כמו במלחמה! חבר, אתה אשם! הכל בגללך, חבר! גנדי הי"ד צדק!
רק הטרנספר יביא שלום!!! ערבים לערב, יהודים לציון ושלום על ישראל!

"הליכוד הוא סייען של החמאס"

מי אמר? דרך אגב, לאחר שהציבור הישראלי עלה על העובדה שהשמאל הנבזה והשקרן העתיק את האימרה של בגין והצמיד אותה לרבין, הוא החליט לשנות ויצא בסלוגן חדש: "עדיפה דרך השלום מדרך המלחמה". אני רוצה להציע להם עוד כמה סיסמאות באותו הנוסח: "עדיף להיות בריא מאשר חולה". "עדיף להיות עשיר מאשר עני". "עדיף להיות יפה מאשר מכוער". על זה בגין אמר: "מילא שאהבת א"י אין להם. אבל איפה השכל שלהם"?

למעלה