אמרתם שמשעמם ויבש,

אמרתם שמשעמם ויבש,

אז אני מעניין אתכם ומרטיב את הפורום. שימו את הנגן שלכם על רנדומלי ושימו כל שיר לפי סדר ההשמעה שיוצא לכם........ 1. איך העולם רואה אותי? 2. איך החברים שלי רואים אותי? 3. איך אני רואה את עצמי? 4. איך אני רואה את החברים שלי? 5. האם יהיו לי חיים מאושרים? 6. מה אנשים באמת חושבים עליי? 7. האם אנשים חושקים בי בסתר? 8. איך אני עם בני\בנות המין השני? 9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? 10. מה אני צריך לעשות עם חיי? 11. עצה טובה בשבילי: 12. העצה שאני מממליץ לחברים? 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? 16. ובהלוויה שלי? 17. ובברית של הבן שלי? 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? 19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? 20. איך יהיה לי מחר? 21. למה אני כאן? 22. איך אנשים מבינים אותי? 23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו? 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי? 25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? 26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? 27. איך תהיה השנה הזו? 28. מתי אני אשמח? 29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? 30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי? 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה? 32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי? 33. על מה אני חושב\ת עכשיו? 34. איך החיים נכון לעכשיו? 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים? 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים? 37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי? 38. מה עשיתי אתמול? 39. מה אני אעשה מחר? 40. מה מרגיז אותי? 41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת? 42. מה אני הכי שונא\ת?

larsulrich

New member
אני ינסה,אני רק רוצה להגיד שיש פה גם שירים של

אחותי
אז צפו להפתעות :D 1. איך העולם רואה אותי?Alwasy-Bon Jovi 2. איך החברים שלי רואים אותי? Lemon tree-Folls garden 3. איך אני רואה את עצמי? Lithim - Nirvana 4. איך אני רואה את החברים שלי? Avril lavinge- hot
5. האם יהיו לי חיים מאושרים? Dazed and Confused - Led zeppellin 6. מה אנשים באמת חושבים עליי? Ronnie- Metallica 7. האם אנשים חושקים בי בסתר? Some kind of monster- Metallica 8. איך אני עם בני\בנות המין השני? Eye of the beholder- Metallica 9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Seek& destroy- Metallica 10. מה אני צריך לעשות עם חיי? Empty Walls -Serj tankian 11. עצה טובה בשבילי: Starlight- Muse 12. העצה שאני מממליץ לחברים? Down in a Hole - Alice in chains 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? Dont fear the reaper- Blue oyster cult 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Babe im gonna leave you - Led zeppelin 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Master of puppets S&m -Metallica בכיף :) 16. ובהלוויה שלי? Chris cornell - Part of me 17. ובברית של הבן שלי? Devils dance - metallica 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? Wish you were here - Pink floyd 19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? Whole lotta love - Led zeppelin מגניב :D 20. איך יהיה לי מחר? Billy jean- Chris cornell cover :D 21. למה אני כאן? Hero-Maria carey איכס :S 22. איך אנשים מבינים אותי? Ladi ladi -Snoop dog 23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו? Living trough me- Pantera 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי? For the love of god- Steve vai מגניבבבב :D 25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Prince charming -Metallica 26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Bye bye -Nsync בעעע 27. איך תהיה השנה הזו? Stone cold crazy- metallica live in argentina 1993 28. מתי אני אשמח? Overkill- Motorhead :D 29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? Higher ground - Rchp 30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי? Master of puppets - metallica 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה? Now youve got somthing to die for -Lamb of god 32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי? That was Just your life-Metallica 33. על מה אני חושב\ת עכשיו? Hey joe - Jimmy hendrix 34. איך החיים נכון לעכשיו? Chup Suey - System of a down 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים? להקת הנחל- חורף 73 :O 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים? Welcome home - Metallica 37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי? Enter Sandman - Metallica מגניב :) 38. מה עשיתי אתמול? Master Wxploder - Tenachious D 39. מה אני אעשה מחר? Mouth of war -Pantera מבחן מעבר במתמטיקה בלאט 40. מה מרגיז אותי? Damage inc - Metallica 41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת? The outlow torn -Metallica 42. מה אני הכי שונא\ת? Raining Blood - Slayer

Wolfa

New member
רעיון גדול...הנה שלי

מקווה שיצא טוב ומצחיק (הכל רנדומלי,ולא כמו בפורומים אחרים שאנשים מחרטטים שירים כדי שיצא להם מגניב) 1. איך העולם רואה אותי?-סטלה מאריס-לשרוד 2. איך החברים שלי רואים אותי?Blind Guardian-Majesty חח האמת יש לי קשר למשפחת מלוכה גרוזינית 3. איך אני רואה את עצמי?משינה-מילים ועוד מילים טואוב! 4. איך אני רואה את החברים שלי?Metallica - Whiskey In The Jar 5. האם יהיו לי חיים מאושרים?משינה-עתיד מתוק חחחחח איזה פוקס 6. מה אנשים באמת חושבים עליי?loc Party-Helicopter שאני מעופף? 7. האם אנשים חושקים בי בסתר?Pearl Jam -Dirty Frank אז זה כן? 8. איך אני עם בני\בנות המין השני?Blind Guardian-The Bard's Song 9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?קרן פלס-פה ליד הירקון לגור בתל אביב D: 10. מה אני צריך לעשות עם חיי?Metallica-Mecyful Fate 11. עצה טובה בשבילי:Metallica-Breadfan לאהוד לחם XD 12. העצה שאני מממליץ לחברים?קוקו בלוף והיתושים-זיינתי את בת שבע XD יאללה חברה תזיינו בכמויות!! 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי?Iron Maiden-The Thin Line Between Love&Hate כ"כ נכון 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Pantera-Live In A Hole אני דווקא גר בשכונת יוקרה חח 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?משינה-הכל עוד אפשרי משינה יהיה 100% בחתונה שלי,100% לא את זה 16. ובהלוויה שלי?סטלה מאריס-שבוי אני אהיה שבוי?:S 17. ובברית של הבן שלי?משינה-אנה חחח יעבור ניתוח לשינוי מין 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי?Queen-Don't Stop Me Now 19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת?Iron Maiden-The Fugitive עריקים כאלה חח 20. איך יהיה לי מחר?Megadeth-Angry Again 21. למה אני כאן?Iron Maiden-Purgatory 22. איך אנשים מבינים אותי?Iron Maiden-Ghost Of The Navigator 23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו?Metallica-That Was Just Your Life באמא שלי לא הרגתי אפ'חד חח 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי?משינה-המשפט אז אולי אני אהרוג מישהו חח 25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Metallica-It's Electric 26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?משינה-סר חינה 27. איך תהיה השנה הזו?משינה-קנטרי ג'ו 28. מתי אני אשמח?Metallica-Sad But True כוסאמאשלכם :/ 29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי?Iron Maiden-Children Of The Damned 30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי?R.E.M-Man On The Moon 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה?SOAD-Aerials קיצור לצבא 32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי?משינה-אנחנו שניים אני והגיטרה :) 33. על מה אני חושב\ת עכשיו?Weird Al-Amish Paradise 34. איך החיים נכון לעכשיו?Led Zeppelin-No Quarter 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים?OMD-Enola Gay וואט דה פאק? 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים?Disturbed-Sticken 37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי?Black Sabbath-Iron Man אני בעד D: 38. מה עשיתי אתמול?קרן פלס-תקופה של שינויים אמממ לא ממש 39. מה אני אעשה מחר?John Lennon-Imagine טו-אוב 40. מה מרגיז אותי?משינה-העמותה לחקר התמותה 41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת?Pantera-Walk חחח 42. מה אני הכי שונא\ת?Metallica-Astronomy האמת קצת כן חחחח

חחחחחח

1. איך העולם רואה אותי?Alice In Chains - Love Story 2. איך החברים שלי רואים אותי?Van Halen - Runnin' with the Devil 3. איך אני רואה את עצמי?Arch Enemy Hybrids of steel 4. איך אני רואה את החברים שלי?Falconer - night of infamy 5. האם יהיו לי חיים מאושרים?Sabaton - light in the black 6. מה אנשים באמת חושבים עליי?Lamb Of God - Walk With Me In Hell תכלס.... 7. האם אנשים חושקים בי בסתר?Emperor - the Acclamation of bonds מה זה!??! 8. איך אני עם בני\בנות המין השני? מה זה עושה אצלי ברשימה חח Opeth - patterns in the ivy 9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?Balkan Beat Box - Hermetico 10. מה אני צריך לעשות עם חיי?Alice In Chains - Dirt 11. עצה טובה בשבילי:משינה את לא כמו כולם 12. העצה שאני מממליץ לחברים?Metallica - Disposable Heroes 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי?Era - Misere Mani חחח האופרה הזה דופק תמוח 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? הרי סחרוף כמה יוסי 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?Metallica - holier than thou חרא בחיים לא 16. ובהלוויה שלי?Sentenced - The End Of Are Road !!! 17. ובברית של הבן שלי?Tenacious D - Friendship חחח 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי?LOG - The Faded Line חחחח 19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת?Iron Maiden - Hallowed By Thy Name שיר ענק אבל מה!?@ 20. איך יהיה לי מחר?אינפקציה זה עושה לי שמח! שמח זה טוב!!! 21. למה אני כאן?Death - Secret Face 22. איך אנשים מבינים אותי?COB - Lil Bloodred Ridin' Hood 23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו?Apocalyptica Harvaster Of Sorrow 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי?Tenacious D - Beelzeboss 25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Caliban - Song About Killing 26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Turisas Miklagard Overture 27. איך תהיה השנה הזו?Bob Dylan - gotta serve Somebody 28. מתי אני אשמח?metallica - Carpe Diem Baby 29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי?Manowar - Sign Of The Hammer 30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי?Nevermore - Sentient 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה? תכלס... The Doors - The End 32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי?Iron Maiden - Aces High תכלס לשחק פוקר 33. על מה אני חושב\ת עכשיו?זוהר ארגוב צל עץ תמר חם לי 34. איך החיים נכון לעכשיו?Deep Purple - Lazy זה מדע מדויק החרא הזה 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים? משינה ברחובות שלנו 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים? עוד פעם Iron Maiden - Hallowed By The Name 37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי? Dark Tranquility - My Friend Of Misery 38. מה עשיתי אתמול? Amon Amarth - Down the Slopes of Death 39. מה אני אעשה מחר?Slayer Raining Blood 40. מה מרגיז אותי?פיני חדד - צמא לאהבה תכלס זה מעצבן אותי 41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת?DT - Dry Run 42. מה אני הכי שונא\ת?Iron Maiden - Flight Of The Icarus זה מידע מדויק החרא הזה

אשכרה לשבת לשמוע עכשיו 42 שירים רנדומליים

1. איך העולם רואה אותי? Hatebreed – Voice of Contention 2. איך החברים שלי רואים אותי? Otep – Thots 3. איך אני רואה את עצמי? Amon Amarth – Masters of War 4. איך אני רואה את החברים שלי? Filii Nigrantium Infernalium – Moïra 5. האם יהיו לי חיים מאושרים? Thergothon – Evoken 6. מה אנשים באמת חושבים עליי? Candlemass – The Bells of Acheron 7. האם אנשים חושקים בי בסתר? Blitzkrieg – A Time of Changes 8. איך אני עם בני\בנות המין השני? Regurgitate – Chronic Lymphatic Leukemie 9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Orphaned Land – The Beloved´s Cry 10. מה אני צריך לעשות עם חיי? Nocturnus – BC,AD 11. עצה טובה בשבילי: Construcdead – Hatelist 12. העצה שאני מממליץ לחברים? Dublin Death Patrol – Sid Vicious 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? Týr – The Ride to Hel 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Enslaved – As Fire Swept Clean the Earth 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Kataklysm – Embracing Europa 16. ובהלוויה שלי? Torture Squad – Area 51 17. ובברית של הבן שלי? Morpheus Descends – Trephanation 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? Agathocles – Useless Judgement 19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? Amorphis – Tuonela 20. איך יהיה לי מחר? Kreator – Men Without God 21. למה אני כאן? Leng Tch'e – Icon Resizer 22. איך אנשים מבינים אותי? Type O Negative – Set Me on Fire 23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו? The 3rd and the Mortal – Vavonia Part II 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי? Cadaver – Abnormal Deformity 25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Limbonic Art – In Abhorrence Dementia 26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Slaughter – Incinerator 27. איך תהיה השנה הזו? Domination Through Impurity – Wahnsinn 28. מתי אני אשמח? Exciter – Destructor 29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? Kalmah – Swamphell 30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי? Master – Sign Up 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה? In Flames – Subterranean 32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי? Dream Theater – Wait for Sleep 33. על מה אני חושב\ת עכשיו? Tristitia – Burn the Witch 34. איך החיים נכון לעכשיו? Motörhead – Lawman 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים? Cock and Ball Torture – Fist Fuck Family 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים? Behemoth – Chant For Ezkaton 2000 e.v. (Live) 37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי?Control Denied – Breaking the Broken 38. מה עשיתי אתמול? Pain of Salvation – ! (Foreword) 39. מה אני אעשה מחר? Pestilence – The Trauma 40. מה מרגיז אותי? Shade Empire – Extreme Form of Hatred 41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת? Bolt Thrower – Realm of Chaos 42. מה אני הכי שונא\ת? Vader – Black to the Blind

למעלה