אמש - אצל אבי פרץ !!!

אמש - אצל אבי פרץ !!!

חברים יקרים ! אתמול נערך כאן דיון מרשים ובו הבעתי את דעתי על יוצרים המעדיפים באופן גורף לשים את הריקודים שלהם והזכרתי כאן כמה שמות. כתבתי "מגדיל לעשות אבי פרץ, שמעדיף באופן גורף ןסוחף את הריקודים שלו עצמו על פני עמיתיו היוצרים, והופך את החוג לערב ריקודי אבי פרץ". ידידנו יום טוב הגיב יפה שדיבר על כך עם אבי פרץ והלה חברו הטוב לא קיבל את עמדתו וממשיך בשלו - עובדה חוגיו מלאים. יום טוב קיבל את הערכתי שהחוג של אבי פרץ בגרף ירידה מידי שבוע בכמות המבקרים. אז הנה כמה עובדות נכון לאתמול בערב : ראשית, להגינות דברי - לא הייתי שם, אני רוקדת ברעננה, והמידע שלי הוא מפי חבר טוב שעליו אני סומכת, והתקשר הבוקר לדווח לי. אתמול היה באולם ב"הדר יוסף" כ-70% תפוסה מהכמות הרגילה מידי יום חמישי בחוגו של אבי, המשך ירידה לתפוסה מלפני שבוע. בשעה 10.30 (שעת השיא) היה עדיין מקומות חנייה ובשפע במגרש החנייה הצמוד לאולם ב"הדר יוסף". אצלינו ברעננה היה להערכתי כ-15% עד 20% תפוסה יותר מהמקובל מידי שבוע. אגב - בחוג של אבי התארח היוצר חיים אוחיון (יפה שלי) שהדגים ריקוד זוגות חדש שלו מכרמיאל האחרון "שוברת גלים". עיני לא צרה חס ושלום באבי פרץ ובפרנסתו, שיהייה לו לבריאות, אדרבא, אני מפרגנת לאחד היוצרים המוכשרים ביותר שיש לנו היום בריקודי עם. (יום חולין, כיוון שאין לדעת, לאורך השדרה, שיר אהבה ישן, ועד עשרות יצירות מצוינות המהוות נכסי צאן ברזל בתחום.) מה שכן מרגיז אותי זה ה"אגו-מניאקיות" (סליחה על הביטוי) שאבי נוהג כלפי הבאים לחוגיו וזה מתבטא : א. כל הערב כמעט הם ריקודי אבי פרץ. ב. אין לוח בקשות לידו שמאפשר לרשום ריקוד כבקשתך. ג. כשמבקשים ממנו ריקוד, הוא בדרך כלל מתעלם מהבקשה (אלא אם הריקוד שלו). לתשומת לבך אבי פרץ !!! תגובותיכם חברי היקרים. מירי. שלא עושה חשבון !!!

למעלה