אמש התקיימו עצרות זיכרון ביישובים ללא קהל

יוליקה

Member
מנהל
אמש התקיימו עצרות זיכרון ביישובים ללא קהל

גם במושב של בני עשו טקס כזה
בני ערך, עיבד, ביים, ניגן, וצילם...
אליו הצטרפה כלתי בשירה... ילדי המושב שרו...

tamarsharoni

New member
יוליקה, יופי של מיזם.

וחייבת לציין שהבן מאד דומה לך , לפחות מהאין שפם ומטה .

יוליקה

Member
מנהל
חגיגות העצמאות בוטלו בבימות הבידור

אבל היתה אלטרנטיבה... משאית ועליה אומנים ונגנים,
הסתובבה ביישובים רבים... גם אצלנו...
המשאית נכנסה ויצאה בין המשעולים והרחובות, וקראתי
שגם בערים אחרות היו...
חג עצמאות שמח לכולם!!

נימה3

New member
גם אצלנו היה טקס אלטרנטיבי מאד מכובד

והיום עוד מעט תצא שיירה של קלבקארים עם בני הנוער שלנו המדהימים שירים וריקודים וכל מה שצריך לשמח את הלבבות. העיקר שנשמור על הבריאות.

הני16

New member
כל דרך ראוי לשמחה בזמן שמירה על כללים,,חג עצמאות שמח ישראל!

יוליקה

Member
מנהל
משרד הבריאות מחליט מראש מי ידבק ומי לא!!!

עכשיו משרד הבריאות ירד לחלוטין מהפסים!!!
אם כל ההוראות שלהם עד כה היא למנוע התקהלות - כדי שלא ידביקו איש את רעהו... אסור כדורגל, אסור תיאטרון, אסור חתונה ובר מצווה... אסור בתי קפה ומסעדות.... אבל -
מותר ל-3 רבנים, אשכנזי, ספרדי וחסידי להביא איתם כל אחד 100 איש לחגיגות ל"ג בעומר במירון!!! 300 איש במירון ועוד אנשי תחזוקה, פעילים וכד' במקום...
מה זאת אומרת מחריגים פרוטקציה לאנשים הכי מדביקים הקיימים עד היום - איך משרד הבריאות שוכח מהאיסורים לחילונים אבל מרשה להתפרצות המחלה בקרב רבנים וחסידיהם??!!!
שלושה נציגים משלושת הזרמים האורתודוכסיים
על פי המתווה שאושר, רק שלושה רבנים ואדמו"רים ייהנו השנה מהזכות להדליק מדורה במתחם קבר רשב"י – נציג אחד מהזרם החרדי האשכנזי, אחד מהספרדי ואחד מהציונות הדתית (כל אחד בשעה אחרת) - ולא יתקיימו עשרות ההדלקות המסורתיות.
אם הילולה במירון מותרת ל-300 איש למה אסור כל אירוע מוגבל ל-300 איש??? משרד הבריאות מרשה לחרדים להתהולל ולהדביק את הבריאים??!!!

נימה3

New member
זה מה שנקרא אתנן פוליטי

לא צריך להתפלא המפלגות החרדיות הן השולטות החרדים מקבלים הכי הרבה בתקציבים ועכשיו כאשר ליצמן יהיה שר השיכון גם שיכון עדיף הם יקבלו. הם לשון המאזנים והשליטים תמיד מעדיפים אותם הם יצביעו עם הממשלה העיקר שיקבלו את צרכיהם.

הני16

New member
ככה זה עובד וברור שלא צריך להיות כך,,מאחר שהם רבים
וציבור מאד מאד מאוחד, אחד בשביל השני, לא נותנים לשני ליפול נלחמים על כל אחד ואחד מאוגדים,,נראה לי שיש פחד מהם,
ורוצים להמנע ממלחמת אחים,,זאת אני רואה בעינים שלי לא חיב להיות כך אבל
כך אני חושבת,קשה להלחם איתם,,כי הם מנצחים מהסיבות שנראות לי,ופרתטי לעיל

למעלה