אמש פורסם שכרגע הגלאקסי נקסוס, הלא הוא הגוגלפ

menachem25

New member
אמש פורסם שכרגע הגלאקסי נקסוס, הלא הוא הגוגלפ

הגוגלפון החדש לא יגיע כרגע לארץ. והאמת? לא הפסד כזה גדול... מכשיר גדול, מגושם, ולא כזה איי איי איי אז יש לו מעבד כפול - נכון, אבל גם באייפון יש. אז יש לו אנדוראיד 4 - נכון, אבל אוטוטו גם סוני אריקסון מעדכנת לכל המכשירים שלה לאנדרואיד 4. בקיצור, לא הפסד גדול. אה, והוא גם יקר טילים - 700$ !!!

AYELET1

New member
לא בטוחה שאתה צודק

האחייפון אינו במקום אנדרואיד. אלו מערכות הפעלה שונות, וביצועים שונים - לכל אחחד יתרונותיו(לטעמי המעבד הוא לא הדבר המרכזי בטלפון למרות שברור שיש לו חשיבות. או טו טו רבים מעדכניםן לאנדרואיד 4, אז מה?....

BravoMan

Active member
"מלהיב" זה עניין יחסי.

אותי, לא מלהיב שום דבר ב-iPhone, למעשה אני חושב שזה מכשיר די מגעיל בגלל כל המגבלות המטומטמות שבו, שאפילו לא מאפשרות להחליף צלצול בקלות או לנהל מוזיקה כמו בן אדם אם במקרה יש לך יותר ממחשב אחד בבית (מצב שהוא די נפוץ היום). אבל, אני לא חושב שחוסר שיווק רשמי ימנע מהמכשיר להגיע לארץ בכמויות. אם תיזכר במצב של ה-iPhone הראשון (זה שמסיבה לא ברורה כלל לא תמך ברשתות דור 3, דבר הזוי למכשיר מתקדם מ-2007), הרי שישראלים רבים רכשו אותו, למרות שדרש פריצת SIM ודרש פריצה כדי להתקין עברית (תהליך לא פשוט בימים ההם). ICS לאומת זאת, מביאה את בשורת ה-"עברית מהקופסה" מה שאומר שמי שרוכש מכשיר SIM free בחו"ל כבר לא יצטרך לשבור את הראש על הדברים הבסיסיים. באשר למחיר, הוא וודאי ירד עם הזמן.

AYELET1

New member
בנוגע למכשיר המלהיב עוד משהו

בניגוד לבראוומן אני מחבבת יותר את האייפון. יחד עם זאת הנקסוס , בתור הסנונית המבשרת את אביב הקסטה, הוא בהחלט מלהיב ומהווה פריצת דרך. זה שבקרוב יצאו המון מכשירים עם ICS, אז כנראה שגם בעוד שנה יצאו צכשירים עם אנדרואיד 5 (וכדי לעצבן את בראוו - גם IOS 6
)
אנו תמיד נמצאים צעד אחד לפני דברים מלהיבים יותר...

BravoMan

Active member
קראתי את הסקירה, ונראה שיש לך בלבול רציני

בנושא ה-Multitasking. מה שאתה מדבר עליו, הוא למעשה ממשק מעבר בין יישומים פתוחים. ללא ספק, ממשק הוא דבר חשוב למשתמש, כי זו הדרך שלו "לדבר" עם מהכשיר. אבל Multitasking אינו קשור לממשק, ול-iOS עד היום אין Multitasking אמתי, בעוד שב-Android הוא היה קיים מהגרסה הראשונה. Multitasking או "ריבוי משימות" פירושו מספר תוכנות שרצות במקביל. כל מערכת הפעלה מודרנית עובדת כך, כי הדבר פשוט חובה מבחינה טכנולוגית. בלי MT, לא היה אפשר לתת ממשק כמו שיש ב-iOS או Android למשתמש. היינו עדיין בעידן DOS עם מסך טקסט שחור. רגע, אבל אמרתי שב-iOS אין Multitasking אמתי? אובכן, התשובה הערוכה היא שהוא קיים, אבל לא זמין ליישומים צד 3. רק תוכנות שמשולבות במערכת נהנות מהיכולת לרוץ ברקע, בעוד שכל תוכנה אחרת למעשה "מוקפאת" בזמן שהמשתמש לא עושה בה שימוש. יש מספר דברים מיוחדים שתוכנה יכולה להמשיך לעשות ברקע, כמו לנגן מוזיקה או להמתין להודעה מהאינטרנט (כמו במקרה של תוכנת מסרים), אבל לא יותר מזה. ב-Android, המצב היה ונשאר שונה: כמו במחשב שולחני רגיל, תוכנה יכולה להמשיך לפעול ברקע, גם לאחר שהמשתמש פתח תוכנה אחרת, וניתן גם ליצור תוכנות שרות (service) שתמיד נמצאות ברקע. המשמעות היא עולם תוכנות הרבה יותר אשיר עבור משתמשים, ויכולת להוציא הרבה יותר מהמכשיר שלהם. זו המשמעות האמתית של Multitaksing.

AYELET1

New member
קראתי והרשה לי לחלוק עליך

מנסיון של מכשירים רבים וגם כתיבת סקירות, לא ניתן לכתוב סקירה אחרי משחק קצר. ולטעון שאין שום יתרון לנקסוס (ובכלל לכל סמרטפון אחר) על פני האייפוד טאץ, זה קצת מוזר. אם היית כותב אייפפון אז אפשר הייה לחלוק או להסכים. אייפוד טאץ זה דבר שונה לחלוטין. אין לו GPS ואין לו חיבור לאינטרנט. אולי לחפש פעם ביובל רחוב זה בסדר, אבל להסתמך עליו זו תהיה שגיאה. בנוסף, פעמים רבות רוצים לגלוש לא בבית קפה או מסעדה ודי קשה למצוא אינטרנט (לא חופשי ולא תמורת תשלום). לא, ממש לא בכל מקום יש אינטרנט ולא כולם אוהבים את ארומה. מה שרשמת לגבי ווידג'טים ועוד כמה דברים, זה דבר שנמצא מיום שהאנדרואיד יצא לשוק. אתה יכול להוריד, לרכוש, להוסיף ווידג'טים. ואני די בספק אם היכולות של האנדרואיד הועתקו דבקה מ-WEB OS... וגם מה שרשמת לגבי כפתורי הגלקסי שגוי (לפחות גלקסי 2 ואאל"ט ולמיטב זכרוני גם גלקסי 1) בקיצור, מחירו אינו יקר יותר מסמארטפונים טובים אחרים 0כולל אייפון). להשוות אותו (או את האייפון) לאייפוד טאץ, זה קצת לא לעניין. אני מכירה כמה אנשים שנהנים מאד מהאייפוד טאץ שלהם, יחד עם זאת לא ניתן להשוותו לסמרטפונים (כולל עניין הניווט).

metrocard

New member
אני מתנצל אבל זאת אחת הסקירות המוזרות

שיצא לי לקרוא. נראה כאילו לא באמת יצא לך להתוודע לאנדרואיד בגרסותיה הקודמות , וכי פספסת את הנקודה במכשירי נקסוס. המכשירים האלה מושקים אחת לשנה ע"י גוגל ויצרנית מוכרת (בשנתיים האחרונות סמסונג , של מכשירי אנדרואיד במקביל להשקה של גרסה חדשה של מערכת האנדרואיד. הרעיון הוא להשיק את המכשיר עם הגרסה החדשה שמותאמת לחומרת המכשיר באופן מושלם. לעומת יצרניות אנדרואיד אחרות בשוק , אלו המכשירים היחידים שמושקים עם גרסת אנדרואיד נטו ללא ממשק משתמש שמולבש על המערכת . ההשקה של המערכת והמכשיר יחד, זאת בשורת ההתקדמות הטכנולוגית עליה מצהירה גוגל עם ההשקה. כמו שאיילת ציינה כבר, ההשוואה לאייפוד טאץ' היא מוזרה. אלו שני מכשירים שונים במהותם. כל הרעיון בסמארטפונים למיניהם היא הבאת כל האפשרויות שיש במחשב הביתי לתוך כף היד שלך. אייפוד טאץ, עם כל הסימפטיה (המוצדקת יש לציין) למכשיר הזה , הוא לא סמארטפון .אם כבר ההשוואה תהיה הגיונית יותר לאייפון. לכתוב "אז יש לו מעבד כפול - נכון, אבל גם באייפון יש. " זה קצת מגוחך. כמו לאייפון (האחרון) גם סמארטפונים אחרים מושקים עם מעבדים כפולי ליבה . אבל כמו במחשבים , לא כולם מתפקדים באותה רמה. הביצועים של האופטימוס 2X לא דומים לביצועים של הגלקסי S2 . אני מבין שהביקורת מתיימרת להיות ביקורת משתמש ופחות טכנית , אבל עדין , אם כבר בודקים מכשיר, אז מתרשמים מהמסך שלו , המצלמה על איכותה ויכולות נוספות שיש למכשיר להציע (נעילת פנים, שבב קרבה, זמן סוללה וכו')

למעלה