אמש שמעתי קונצרט מקסים

נימה3

New member
אמש שמעתי קונצרט מקסים

אני מנויה על התזמורת הסימפונית של ראשון לציון תזמורת מצוינת . אמש ניצח עליה המנצח הדגול דני רובינשטיין. ניגנו יצירה לחליל של מלחין ישראלי עודד זהבי, מי שניגנה היתה החלילנית הראשונה של התזמורת. מעולה. היצירה קצת קשה לאוזן שלנו יותר מדי מודרנית אבל צריך להתרגל. ולאחר מכן החמישית של ברוקנר. יצירה ארוכה ועצמתית. נהניתי.

משתפרת

New member
התזמורת הראשונית אכן טובה

הסיבה שלא המשכנו מנוי לתזמורת הזו היא בעית החניה. הם מקסימים ונותנים למנויים שוברי חניה, אך הכניסות והיציאות איומות, לפעמים גם 40 דקות אחרי הקונצרט קשה לצאת משם. כלומר הבעיה היא המקום, לא התזמורת.
המנויים הנוכחיים שלנו (מוזיקה ותיאטרון) הם במקומות אחרים, שהחניה בהם הגיונית יותר.

נימה3

New member
אכן החניה לא כל כך נוחה, אבל לא קרה שהמתנו 40 דקות אמש יצאנו

אחרי 5-10 דקות. בכל מקרה עוד לא קרה שנשארנו בחניה. אני מכירה כאלה שמתאוננים על אי הנוחות של החניה אבל לדעתי אם מראש לוקחים בחשבון שקצת קשה לצאת, אז לא מתעצבנים ומקבלים הכל באהבה וטעם הקונצרט נשאר.
אבל איש איש וטעמו.

הפקר פטרושקה!!!!!!!!!!!

יוליקה , אם הייתי יודעת שזו תהיה התוצאה , לא הייתי מאשרת לך את החופשה .
איפה מאיר שפירא כשצריך אותו ? איפה מינה ובת חן? שמישהו לפחות יכתוב תאריך , זה יותר ממה שיש עד כה .
אני חיבת להשגיח על הבן 5 שלנו . לאחותו יש מסיבת סיום בביה"ס , ואנחנו , הוא, אני ,ובעזרת השם , ניסע למרכז השכונתי לאכול ארטיק . שיהיה גם לכם אחצ"ה נחמד , פורה ומהנה , למי שקורא , אם ישכזה , באאאאאאאאאאאאיוש, תמר .

יהודיתעדנה ,צדיקה בסדום.

לשאלתך , אני מאוד אוהבת ארטיק מגנום . אבל לפעמים אנשים צריכים להיות גמישים . היות ויצאנו מהבית בסביבות השעה 19.00 . והגברבר היה רעב מאד , נגשנו לפיצריה השכונתית קנינו פיצה שלמה עם טונה וזיתים . בן החמש אכל שלושה משולשים , אני משולש אחד , והיתר הבאנו הביתה .מחר אני יוצאת עם חברה לארוחת בוקר בקפה סיאסטה/סייסטה , במרכז ביג . וכרגיל בין ביס לביס נקטול את כל העולם .
שיהיה לילה טוב ושקט לכולנו , ולעוטף עזה .

יהודיתעדנה , איזה ארטיק חדש יש ?

אני אוהבת רק את המגנום . אבל , גם הסולרו טוב . כל היתר לא עוברים את הבקורת שלי . אני מאמינה שגם לארטיקים/קרטיבים האחרים יש קונים , והרבה , אחרת לא היו מחזיקים מעמד בשוק .

בעניין הארטיקים

ברח' ז'בוטינסקי בר"ג, ליד מקום מגורי, יש קיוסק של רוסים ושם יש כל מיני
סוגים של ארטיקים, גלידות וקסטות, שהם מוכרים 3 ב-12 ש"ח, אני נשרית
גדולה, אז אני קונה כמה סוגים הביתה ואורי ואני נהנים מזה.
שפירא ברוך שובך.

סכום משחקי המונדיאל נכון ל26.6.18.

אתמול , בשעה19.00 הגעתי לביתו של בני לעשות בייביסיטר . מיד גויסתי , על תקן מסי למשחק כדור , במרפסת הגדולה , בקומה ה13 .בקבוצה שכנגד שיחק רונלדו בן החמש . היה משחק מאוד מהנה וידידותי . כמובן שרונלדו ניצח . היתה רק בעיה קטנה אחת ויחידה , אנחנו שיחקנו כדורסל !
אני מקווה שגם אתם נהנים מהמונדיאל . שיהיה יום טוב לכולנו . תמר .
&nbsp
&nbsp

למעלה