אמת או חובה!! כי לפעמים ממש ממש יבש פה.. אז מי משחק איתי?
B blink me1 New member 24/6/04 #6 נו את רצינית?!? כבר אמרתי!! שחר אי אפשר ככה...תתעדכני בבקשה!!!!! חחחחחחח ועכשיו אני יענה אני בחרתי אמת.... תשאלי אותי איזה שאלה שבא לך....אני עונה על הכל-ורק את האמת... אבל אם את שואלת איזה שאלה מביכה תתכונני לתשובה כנה..שלא תיכעסו עליי אחוריזה ( רק מכינה אותכם מראש.... )
נו את רצינית?!? כבר אמרתי!! שחר אי אפשר ככה...תתעדכני בבקשה!!!!! חחחחחחח ועכשיו אני יענה אני בחרתי אמת.... תשאלי אותי איזה שאלה שבא לך....אני עונה על הכל-ורק את האמת... אבל אם את שואלת איזה שאלה מביכה תתכונני לתשובה כנה..שלא תיכעסו עליי אחוריזה ( רק מכינה אותכם מראש.... )
B blink me1 New member 24/6/04 #7 ../images/Emo5.gifללללעעעעע!!! אני רוצה... CAN I CAN I CAN I?!?!?! פליז פליז פליייז
D DesertRose7 New member 25/6/04 #15 אבל אין לי שאלה!!! אני גרועה בזה.. תני לי לחשוב!! מישהו רוצה לעזור לי?
B blink me1 New member 25/6/04 #16 חחח נו..מה את רוצה לדעת עליי??! נו אל תשקרי אני יודעת שאת מעריצה אותי נואשת ואת רוצה לחשוף את עדותי החסויה... יאללה יאללה שאלי
חחח נו..מה את רוצה לדעת עליי??! נו אל תשקרי אני יודעת שאת מעריצה אותי נואשת ואת רוצה לחשוף את עדותי החסויה... יאללה יאללה שאלי
D DesertRose7 New member 25/6/04 #12 אני עוזבת אותכם לשעה.. או קצת יותר כדי לראות את המשחק ואתן פשוט שובתות? תשמיכו בלעדי!!!!!! (אני עסוקה באנגלים!!) נו במת.. כולם רוצים לשחק אב אף אחד לא שואל? נו במת..
אני עוזבת אותכם לשעה.. או קצת יותר כדי לראות את המשחק ואתן פשוט שובתות? תשמיכו בלעדי!!!!!! (אני עסוקה באנגלים!!) נו במת.. כולם רוצים לשחק אב אף אחד לא שואל? נו במת..