אמת או מיתוס:

shelycat

New member
אמת או מיתוס:

אמת או מיתוס: גברים מעדיפים שוקולד חלב ואילו נשים מעדיפות שוקולד מריר? האמנם ? ואם כן למה זה כך (חוץ מזה שלנשים יש טעם טוב יותר בשוקולד)?

שמופית

New member
יאמי של שאלה....

תמיר אומר שהוא מעדיף שוקולד חלב אבל אחיו מעדיף שוקולד מריר. הוא מוסיף ואומר שבמילא הבחירה של השוקולדים בארץ לא משהו, אבל אם יציעו לו שוקולד ספלנדיד (מריר) או שוקולד ישראלי אחר, הוא מעדיף את הספלנדיד
לי אין העדפה מיוחדת, העיקר שיהיה שוקולד וטעים (עדיף עם מילוי)... ואם שוקולד למריחה - רק "השחר"

shelycat

New member
צר לי אבל השחר? רק נוטלה

נוטלה הוא החולשה שלי מגיל מאוד צעיר . ויש לי איזה לינדט מריר בכוונת וכמה טראפלס לאחרי הדיאטאה.

שמופית

New member
איך מגיל צעיר ? הם נכנסו

לשוק לא מזמן, לא ? חוץ מזה, תמיר מסכים איתך
הוא גם בעד נוטלה (ומבחינתי זה בסדר גמור כי כשיש נוטלה בבית, אני לא נוגעת בזה, אבל אם הוא קונה שוקולד השחר - אני לא אשקוט ולא אנוח עד שזה לא ייגמר
)

shelycat

New member
............

הם בארץ כבר לפחות 10 שנים וחוץ מזה כיון שאבא שלי היה טס המון מהעבודה זכינו בכל מיני צופרים טעימים. בנוסף כיוון שאת ילדותי לא העברתי בארץ גיליתי כמה דברים לפני שהם הגיעו לכאן למשל שוקולד באצ`י שזללתי כבר כעוללה (אני אפילו זוכרת את הפירסומת מהטלוויזיה) ולא להזניח את פררו-רושר, M&M (העדשים שהיו בארץ לא הגיעו אפילו לקרסוליים שלהם ולכן אבא שלי היה צריך להביא כמויות אדירות כל פעם), לינדט, וכמובן טובלרון.

Aאלינור

New member
מריר???../images/Emo5.gif

לא ידעתי שיש מישהו שאוהב מריר חשבתי שמייצרים אותו כדי שהשוקולד חלב יראה עוד יותר טוב... האמת, באמת קראתי פעם שמביני השוקולד "האמיתיים" אומרים ששוקולד מריר הוא הדבר. אז אולי אני לא מבינה, אבל בהחלט אוהבת ומכורה לצערי. לשוקולד חלב. וגם לבן הולך.

שמופית

New member
אז מה ? אני היחידה שאוהבת

אותו ממולא ? (יין, תות, אפרסק... הכל הולך). אה, ואני גם חולה על גודייבה... יאמי !

kisses

New member
לצערי מאז שגיליתי ששוקולד

עושה רע מאוד לפנים שלי הפסקתי לאכול אותו, אבל עם מדובר בקופת העבר אני גם מאוד אוהבת את שוקולד השחר וממרחית לא סובלת נוטלה. ולגבי שוקולד מוצק, רק שוקולד חלב (לא לבן) ועדיך שיהיה ממולא בשמהוא כמו סירופ דובדבנים יאאאמממייייי

nikit1

New member
שוקולד...

אני אוהבת את המריר ואילו החצי השני זולל את כל הסוגים בהנאה. אני לא כ"כ אוהבת טעמים מאד מתוקים ובדר"כ לא יכולה לאכול שוקולד סתם ככה, אבל אם כבר-אז רק מריר...

אצלנו זה ככה. אבל הוא לא כל כך אוהב

שוקולד, ואני גם לא מאלה שיכולים לחסל חפיסה בבת אחת.

Ronnie*

New member
אצלנו זה לא ככה...

שנינו אוהבים שוקולד חלב ולא ממש אוהבים מריר (כמו שאלינור אמרה, לא ידעתי שיש אנשים שמעדיפים שוקולד מריר...). חוץ משוקולד חלב אנחנו אוהבים רוזמרי, וגם שוקולד לבן (לפחות אני). וכמובן - נוטלה... (וגם השחר, למרות שלא יצא לי לאכול אותו כבר שנים. אנחנו קונים רק נוטלה). וגם טים-טם, כמובן... ורצוי עם שוקולד כפול

fila

New member
............

אין ספק חולשה...... אני אוהבת שוקולד לבן ושוקולדים איכותיים עם אגוזים ושאר פיצפוצים.... שמעון אוהב כל שוקולד ובכמויות.... רק לא מריר

ayush

New member
אצלנו זה הפוך....../images/Emo80.gif

אני מעדיפה שוקולד חלב תומר אוכל רק שוקולד מריר ! וכמה שיותר... ואתמול בלילה פתאום התחשק לו פאי שוקולד... אז הוא פשוט קם מהמיטה ונסע לקנות... משוגע !

תוכי

New member
אני .........

אוהבת את כל הסוגים וחיים לא כ"כ אוהב ואם כבר אוכל אז חלב ולא מריר

אתי@

New member
מסכימה איתך שהעולם מתחלק

לאלה שאוהבים שוקולד חלב ולאלה שאוהבים שוקולד מריר
אבל אף פעם לא חשבתי שזה מתחלק לגברים ונשים
בכל אופן, גם אני מעדיפה שוקולד מריר ורונן מעדיף שוקולד חלב. אבל שנינו מעדיפים על פני המריר והחלב - שוקולד לבן
יאמי
וכמובן שוקולדים איכותיים אחרים...

rinutza

New member
דווקא אצלינו שנינו אוהבים שוקולד

מריר, למרות שאני לא אומרת לא לשוקולד חלב, אם הוא טוב.

danonit

New member
מיתוס...

אני בכלל לא מתה על שוקולד, אבל אני ממש משמ לא סובלת מריר, ואילו עדי אוהב את כל סוגי השוקולד באשר הם. בכל מקרה, אם כבר אז נתקלתי דווקא בתופעה ההפוכה, בחורות שמעדיפות שוקולד חלב (יותר מתוק ויותר פשוט) ואילו גברים שאוהבים יותר את טעם הקקאו האותנטי של שוקולד מריר...

קרן ש

New member
שאלה טובה וכמו שפילה כתבה בהחלט

מדובר בחולשה !!! שנינו אוהבים שוקולד חלב למריחה השחר ונוטלה ושוקולד מריר
בא בחשבון

yosefrat

New member
ובתור הגבר

אז אין כמו שוקולד מריר פרה של עלית נקי ובלי אגוזים....

danaziv

New member
ואצלנו...

זו החולשה של שנינו ,לכן משתדלים לא להכניס הביתה. אבל נהנים להתפנק מידי פעם בעיקר על תוצרת חוץ(גיא)וחלב עם פיצפוצים או עם עדשים (דנה).

למעלה