אמת או שקר - הגרסה המייקלית

abigaillovesmj

New member
אמת או שקר - הגרסה המייקלית

מזמן לא שיחקנו את המשחק הזה וזו גם דרך טובה ללמוד על מייקל לכל מי שרוצה להרחיב את ידיעותיו

הסבר קצר של חוקי המשחק: אני אכתוב שני משפטים. אחד מהם אמיתי והשני שקרי. אתם צריכים לגלות איזה מהם נכון. מי שצודק צריך לכתוב את שני המשפטים הבאים וכך הלאה. כשאתם כותבים מה נכון - צרפו הסבר קצר.

נתחיל במשהו קל:

1. מייקל עשה 3 מסעי הופעות בתור אמן סולו.
2. פרינס ג'קסון הוטבל על ידי האפיפיור.

מה נכון ומה לא נכון?

regiof

New member
המשפטים שלי

1מייקל פרסם את פפסי אבל אהב לשתות רק קוקה קולה.
2 מייקל היה צמחוני.

spirit0805

New member
מייקל היה צמחוני זה הנכון...

הוא היה תקופה וחזר לאכול בשר לאחר המצלה של רופא, הוא סיפר על כך בספר שלו, זאת גם אחת הסיבות לשינוי במראה של הפנים שלו שהפכו מפנים עגלגלות במקצת לפנים יותר מלבניות כמו שהכירו בשנים של טרילר, הצמחונות עשתה את השינוי הזה (לא שזה רע)...

טוב לשלי:
1.למייקל היו שני שימפנזים
2. למייקל היה פארק מים ב-Neverland

regiof

New member
משפט השני נכון.

וסורי ראיתי את התגובה שלך מאוחר מידייי.. (שמתי שאלה נוספת).

abigaillovesmj

New member
רק רגע... נראה לי ששני המשפטים נכונים

לפחות חלקית.

1. מייקל באמת לא אהב פפסי ואהב קוקה קולה. אני זוכרת שקראתי שבאחד מהפרסומות שמייקל צילם לפפסי הוא הביע דאגה שיצטרך לשתות את זה ואמר לאנשים של פפסי שהוא לא אוהב פפסי. ממה שאני זוכרת הם אמרו לו שלא ידאג - שהוא רק צריך להצטלם עם זה ולא לשתות את זה. חחח

2. מייקל באמת היה צמחוני אבל כמו שיולי אמרה הפסיק באיזשהו שלב והתחיל לאכול עוף (גילה את KFC והתאהב חחח).

אז אני מבולבלת... רג'י לאיזה מהמשפטים התכוונת כנכון? כי בעצם שניהם נכונים ממה שזכור לי

regiof

New member
אביגייל - אין עליך...חחחח

את ענית יפה מאוד, לגבי המשפט השני הוא הלא נכון - הוא בעבר היה צמחוני אבל בסופו של דבר כמו שאמר הוא כן התחיל לאכול בשר .

regiof

New member
משפט נוסף:

אליזבט טיילור הפתיעה את מייקל והביאה לו פיל במתנה.
מייקל הפתיע את אליזבט וקנה לה קוף.

spirit0805

New member
אליזבת' טיילור הפתיעה את מייקל עם פיל

מייקל הפתיע אותה עם דיוקן ענק שלה שעליו חרוט "אוהב אותך אליזבת'..מייקל ג'קסון", ניתן לראות את הרגע המדהים הזה ב-Private Home Movies אחד האהובים עליי שם :)

עכשיו לשלי:
1.מייקל פחד מכלבים אך היו לו כמה בחיים, אפילו הביא אחת לילדים שלו
2.לנחש של מייקל קראו ארמגדון

THRILLERiTa

New member
אוי זה יכול להיות שם ממש חמוד לנחש!

אבל לא,קראו לו מאסלס ^^
מצחיק איך שהוא פחד מכלבים אבל עדיין אהב אותם חח

1.בהופעות של דנג'רס והיסטורי בסוף השיר ת'רילר מייקל היה שם מסכת זאב ונעלם בדרך קסם.
2.קווינסי קרא למייקל בשם חיבה Smelly.

spirit0805

New member
שניהם נכונים...

מייקל באמת היה בא במסיכת הזאב בסוף טרילר ונעלם בקסם, אני עדיין מנסה להבין איך עושים את הקסם, במיוחד ההוא בהיסטורי (למרות שאומרים שזה חקיין אני חושבת שזה שטויות, אומרים שבתוך מסיכת הזאב זה החקיין שלו)
וקווינסי באמת קרא למייקל Smelly מייקל תמיד אמר על שירים, it smells good או משהו בסגנון וככה הכינוי תפס

THRILLERiTa

New member
התכוונתי שהשני נכון והראשון לא

כי למעשה זה מעבר לשמועה וגם שמים לב שזה לא באמת הוא במסכה לפי התנועות וההיפראקטיביות הפתאומית שצצה בו חחחח..אז כן, זה אחד הרקדנים האחרים במסכת הזאב...בזמן שמייקל הלך להחליף בגדים לשיר הבא.
מוזמנת לתת את המשפטים שלך

spirit0805

New member
אוקיי המשפטים שלי

1.מייקל היה אמור להיות הילד ה-8 מתוך 10 אחים, מפני שלמרלון בעצם נולד תאום שמת ובגלל זה מייקל היה ה-7 מתוך 9.

2.השיר בן מוקדש לעכבר שהיה למייקל שקראו לו בן

המשפט השני נכון.

לא שמעתי בשום מקום, לא קראתי בשום מקום שהיו צריכים להיות במשפחת ג'קסון 10 ילדים. ככה שאני חושבת שזה לא נכון... אני גם הופתע אם זה נכון. חחח XD

למשפטים שלי:
1.בשנת 1984 מייקל זכה בשמונה פרסי גראמי
2. את השיר speechless מייקל לא כתב' tkt nhavu tjr/

מקלדת מעצבנת, התכוונתי לכתוב...

2. את השיר speechless מייקל לא כתב, אלא מישהו אחר.

spirit0805

New member
קודם כל..המשפט הראשון אצלך נכון

מייקל המלך ב-1984 בטקס מרגש במיוחד זכה ב-8 פרסים, 7 על טרילר ו-1 על ה-storybook שעשה על E.T והוא גם שר את someone in the dark בתור פסקול...בנוגע למשפטים שלי (הקודמים)
המשפט הראשון שלי הוא הנכון, השיר בן הוא פסקול לסרט (אני לא זוכרת אבל זה קשור לעכבר), למייקל היה עכבר בשם "בן, אבל זה רק מקרי.
ומייקל סיפר על זה בעצמו בספר שלו שלמרלון היה תאום שמת מיד לאחר הלידה, אבל לא נורא...זה בסדר גמור לטעות

אוקיי עכשיו למשפטים שלי:
1.הבחורה (אולה ריי) שמשחקת את חברתו המפוחדת של מייקל בטרילר היא דוגמנית פליי-בוי.
2. למייקל היו יותר מ-2 נשים בחייו (כלומר כאלה שנישא אליהן)

אומייגאד,

בחיים שלי לא הייתי חושבת שזה באמת קרה :O
אני חייבת לקנות את מונוואלקר!!!

m195809ppb19

New member
המשפט הראשון נכון והשני לא כי מייקל נישא

תחילה לליסה מארי פרסלי ולאחר מכן לדבי רואו אמם של פרינס ופאריס.המשפטים שלי:
1.השיר you are my life מופיע באלבום:history
2.מקולי קלוקין (השחקן הראשי בסרט המצליח"שכחו אותי בבית" ) הוא הסנדק של פרינס ופאריס.

abigaillovesmj

New member
ועוד תוספת לעניין האחים - מייקל בעצם היה הילד

ה-8 אם סופרים את האח שמת (שנראה לי שקראו לו ברנדון) - מכיוון שמרלון גדול ממייקל.

למעלה