אמת או שקר... מס´

daniel365

New member
אמת או שקר... מס´ ../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif

טוב אז לפי הודעת מנהלי הפורום היקרים הגיע תורי ולמרות שאני על סף מוות קליני מרוב שיעול, עיניים דומעות ומזוגגות וקירור קשה - אני אעשה את מיטבי... סיפור 1: בזמן טיול בדרום אמריקה טילנו קבוצה של 3 בנים ובחורה. במהלך הטיול פגשנו 3 אופנוענים: סאני, מאט וג´ייסון. אלוהים כמה שג´ייסון היה יפה... הם הגיעו במקור מארה"ב וטיילו לאורך כל היבשת עם אופנועים. קבענו להמשיך ביחד כיוון שחלק מהמסלול המתוכנן חפף ביננו. באחד הערבים ישבנו ושתינו כמויות של קפיריניה ושאר משקאות. כאשר חזרתי לרגע לחדר כדי לחדש את מלאי הסיגריות הרגשתי פתאום יד מושטת אל מתחת לחולצתי ומשהו נצמד לאחוריי... משם תמשיכו לבד. אני רק אגיד שהוא היה טוב כמו שהוא נראה... סיפור 2: בזמן שהותי הארוכה בפלורידה בעיר גאה ביותר, הייתי נוהג ללכת למועדון סנוקר של לסביות להעביר את לילותי יחד עם ידידתי שריל (הלסבית...). היינו משחקים אחד נגד השני עד שבאחת מהפעמים הכרנו את קריסטן (לסבית) ובחור (רוב) סטרייט (לפחות ככה הם הציגו את עצמם) ומהר מאוד הפכנו לחברים טובים והיינו קובעים ימים למשחקים משותפים. באחת מהפעמים שריל וקריסטן נעלמו להן ואני ורוב החלטנו לבדוק מה קורה. בדרך לשירותי הנשים הוא פתאום משך אותי לשירותים בצד השני (לגברים...) ושם ביצע בי את זממו. כמובן שלא נשארתי חייב וביצעתי בו גם אז זממי. אחרי 40 דק´ חזרנו לשולחן סנוקר שכבר אוכלס מחדש ע"י שריל וקריסטן. אני מניח שהסומק בפנינו היה מה שהסגיר אותנו... היום כבר שנינו לא בארון. נראה אותכם.... אני.

משום שכולם הלכו על שתיים ומשום ש...

למיטב הבנתי (ומביקור חפוז במשכן של הנשכן,נו אופנס דיר),משפט הסיום של שתיים לא בתוקף ,ולכן אני מהמר על 1-אמת. אגב משפט הפתיחה הוא שקר גמור
: אם ככה אתה נראה כשאתה על סף מוות קליני, אני מצפה בקוצר רוח לראות אותך במצב בריאות תקין (פשוטו:לא נראית כ"כ חולה...
)

daniel365

New member
אתה תיענש בחומרה !!!! ../images/Emo188.gif |זהירו

1. הביקור החפוז היה (וראית שכך) עקב מסת לימודים עצבנית. לא כל יום המיטה שלי מלאה בספרים....
2. משפט הסיום הוא בתוקף באופן חלקי - רק ההורים בעלטה...
3. את האמת או שקר כתבתי בצהריים
אחרי שקיבלתי את ההודעה לכתוב אותו. אז באמת הייתי במצב קטטוני
... אבל תודה על המחמאה בכל מקרה
... אתה מעלה את קרני בפורום...
וחוץ מזה - זה לא פייר לגלות רמזים כל עוד לא נחשפה התשובה... אני.

עודד א

New member
קודם כל תרגיש טוב../images/Emo184.gif../images/Emo185.gif

ואני עדיין חושב... זה קשה!

daniel365

New member
כבר אמרתי לך שאתה אליל ???? ../images/Emo34.gif

בעיקר משמום שאתה כרגע מוביל במשחק פה !!! שים לב - אני רק נקודה אחת אחריך ... אני.

עודד 24

New member
אתה בטוח שאחד מהם אמת ?

כי נראה לי שעל סף מוות קליני שכחת פרט קטן, שעל אחד מהסיפורים להיות אמת. ואם לבחור מבין שני אלה... 2 נראה לי יותר מציאותי.

daniel365

New member
אחרי ...

שהצלחת באופו כל כך מהמם לקלוע - מי הם מועצת החכמים????? אתה חייב לספר.... אני.

daniel365

New member
...AND THE OSCAR GOES TO

מספר 1
!!!!!!!!!!!!!!!! אכן רוב היה בחור נחמד ונטיותיו עדיין בספק מבחינתי כי .... לא משנה. שריל באמת נעלמה עם קריסטן ואנחנו באמת הלכנו לחפש אותן אבל לצערי רק מצאנו אותן בשירותים צמודות חזק אחת לשניה.... והמשכנו לשחק פול עד שהן הגיעו.... ג´ייסון לעומת זאת... יציר האל... היינו קצת מסטולים... היה מדהים... ברכות למנצחים....
אני.

למעלה