אמת או שקר מספר 9

Yaniv-DC

New member
אמת או שקר מספר 9

מאוד פשוט. 1. שון היימון, כוסון בן 23, הצטרף זה עתה לצוות אופרת הסבון של רשת NBC הקרוייה As The World Turns או בפי כל -ATWT. הכרתי אותו לפני שלושה שבועות בניישן החביב עלי, וכמו כל מי שהכרתי שם בשלושה שבועות האחרונים - גם הוא מצא את דרכו אלי למיטה. כתודה, שלחתי לרשת CBS אי מייל משני חשבונות שונים המביעים את התלהבותי מהרכש החדש והמצויין. 2. יניב גר בילדותו ברמת עמידר אשר ברמת גן. מי שלא יודע- זו שכונה בה גדל איש יקר אחר, יוסי הררי שמו. בהיותו בן 9, הקים היניב חבורה בשם "היד השחורה". יחד הלכו הילדים לרחוב חביב על יד גן אלי כהן, ועסקו בונדליזם קל (מריחת בוץ על קירות, השלכת "קובות" לחלונות הפתוחים, קריעת כביסה תלוייה על חבל). לאחר שבועיים העניין התפוצץ, כולם היו צריכים לשלם על הנזקים מלבד יניב. למה? כיוון שאני לא התעסקתי בונדליזם, אחרי הכל הייתי המנהיג ורק אמרתי להם מה לעשות. אז מה האמת ומה השקר? האם תלכו על תדמית העבריין או תדמית ה-SLUT?

Yaniv-DC

New member
תיקון קליל

מדובר כמובן באופרת הסבון של רשת CBS ולא NBC כפי שנכתב בשוגג.

campari

New member
I´ll say SLUT

מס´ 1, כמובן. וגם אם עוד לא עשית אותו אז מתישהו תעשה

Yaniv-DC

New member
כמובן שזו תמונה שלחלוטין לא

נראית כמוהו... שיערו ארוך מעט יותר החיוך גדול יותר והריבועים (שישה במספר) יפים יותר.

daniel365

New member
קשה ביותר... ../images/Emo4.gif

כי כבר למדנו ש-SLUT אתה כן ואפילו טוב....
אבל מי שמכיר את שכונת עמידר שברמת גן יכול בקלות להאמין לסדרת הפשע שתיארת...
אז נלך על סטטיסטיקה:
היכן הסיכוי יותר גדול? שגרת בוושינגטון וכתוצאה מכך הזדיינת על שחקן טלויזיה?
או שגרת בשכונת עמידר וכתוצאה מכך היית חלק מונדליזם שכונתי?
הסיכוי ל-1 יותר גדול...
אני הולך על עמידר ...
אני.

daniel365

New member
סליחה - הכוונה ל--2 עמידר...

אני עדיין חושב שאתה פרחח... אני.

Revolution kid

New member
היימן כוסון. באמת כוסון.

אני מאד מקווה (בשבילך) שהיימן בילה איתך במיטה. אתה יודע מה, יש לי הרגשה ששלחת גם את האיימלים, אבל אני אלך על סיפור מספר 2 - עמידר

Liroy25

New member
אני בוחר בעבריין

תמיד טענתי שיש שבך צד קרימינלי משהו.

white star

New member
אתה הומו אז ברור ש...

1 הוא הנכון ואם לא אני דורש פרטים מפורטים

EyeSeeYou

New member
נראה לך באמת?

אם יניב היה איתו כבר היינו שומעים על זה מזמן
+מקבלים תמונות, גודל זין וגובה

hatul

New member
אני חושב שהיית עם שון היימן

יש לי תחושה שהיית עם הבחור החמוד הזה, ולגבי המכתבים, הרעיון נשמע מעניין
מה גם שתיארת את מראהו, אם כי אפשר לראות זאת בתמונות אחרות (?) תהנה, חמוד

עבריין ,אחי !

והשפעות מנהיגותך ניכרות עד היום ברחובות השכונה ובשכונות הסמוכות.דורות שלם של עבריינים גדל מאז ודרכי הפעולה שלו שוכללו עד כדי הנחת לבנות חבלה בכניסה לבניין של "בעל חוב". ולא, אני לא גר ברמת עמידר ואל תנסו לשכנע אותי שכן .

Yaniv-DC

New member
פתרונים.

אז ככה. את שון הכרתי לפני שבועיים בניישן. כמובן שכשרואים את הדבר הזה מול העיניים קצת קשה לנשום. התמונה הזאת באמת עושה לו עוול, וכבר שאלתי אותו איך יתכן שהסכים לפירסומה. באותו לילה דווקא היה חבר שלו במיטתי, כך ש-SLUT אני כן, אך למרבה הצער לא איתו. יש לו חבר. בעעעעע. בכל מקרה, אי מייל ל-CBS שלחתי
הסיפור השני הוא האמיתי. אחרי שבועיים של הרס קצת שיעמם לי אז אמרתי לחבר´ה שנכתוב מכתבי התנצלות, הם יחתמו "כנופיית היד השחורה" ואני בתור המנהיג - אכתוב את המכתב הראשי. במכתב הראשי כתבתי את שמותינו, כיתה ג´1 בית ספר מכל"ל ר"ג. היה זה שיעור ריתמיקה כשהמנהלת, מריים ויין נכנסה לשיעור ושלפה אותנו. בגלל ש"בזכותי" תפסו מי עשה את זה וגם כי רק אמרתי מה לעשות ולא ממש עשיתי, יצאתי פטור מכל עונש

למעלה