אמת או שקר מס. 8 (אבל מי סופר)

אמת או שקר מס. 8 (אבל מי סופר)

להלן שני סיפורים של... אההמממ.. סיפוק עצמי (אם אין אני לי ידי לי) מתקופה קדומה בחיי ,שבה גברים היו פנטזיה שלא נועדה להתממש: היו אלה ימי טירונות כ"מ(כמעט מתים) ,בבסיס המרוחק כק"מ מרמאללה,שבועיים לפני פרוץ האיתיפאדה הראשונה. השמירה הראשונה בחיי,2 בלילה ,4 מעלות, גשם שוטף , רוח עזה, ערפל כבד, אקיצר קור כלבים. אני מוצב בעמדה מוגבהת מעט מעל הש"ג והשער המט ליפול. בתדרוך האחרון כבר הזהירו אותנו שיש בכוונת המחבלים לפרוץ במהומות שמטרתן פגיעה בחיילים. העייפות בשיאה והעיניים נעצמות ושלפוחוית השתן לוחצת. בשלב זה יש כאלה שקופצים/רצים במקום,יש כאלה שצובטים את עצמם או סוטרים לעצמם. אני ממש לא בקטע של S&M ולכן,מושפע מזכרון לא רחוק של המראות המלבבים שנגלו בפניי כמה שעות לפני כן במקלחות המשותפות החלטתי שאם כבר הוצאתי אותו לצורך שחרור לחץ בשלפוחית,למה לא לחמם את הידיים קצת.......ואת עצמי ! הסיפור השני התרחש בתום השירות. בהיותי בטיול קאמפינג ברחבי ארה"ב ,בן זוגי לאוהל היה נער אוסטרי חתיך ביותר אשר גרם לבלוטות הריר שלי לעבוד שעות נוספות. לא די בכך שהוא היה יפיפה, הוא גם נהג לישון בתוך ציפה גדולה בתוך שק השינה כשהוא עירום. אחד הלילות כשהיה חם במיוחד הוא החליט לישון מעל שק השינה וכך הדבר היחיד שהפריד בין גופו השמימי וגופי הייתה רק ציפה דקה (ו-40 ס"מ מרחק והעובדה שהוא רדף אחרי בחורות כל הזמן ). האופן שבו הציפה התיישבה על גופו ,ליטפה כל פיסה של גופו החלק והצעיר, העלתה לי את מפלס היצרים עד כי הדירה שינה מעיניי. ברגע שהוא נרדם,כבר לא יכולתי לעמוד בזה ואז.... אוקיי,עכשיו לסגור פיות , ולהתחיל להמר !!!

manys

New member
הסיפור ה-1 אמת, ואני מדבר מניסיון

גם לי קרה משהו כמו שמתואר בסיפור נו, מה לעשות? כשהזברה עומדת הראש בתחת

עודד א

New member
בוא נראה...

1 נכון 2- יש דבר יותר חזק מהחרמנות וזה הפחד להתפס כשאתה בארון. תם הטקס.

ELP

New member
1 אמת

אני חושב שכל אחד חימם את עצמו בעמדת שמירה זו או אחרת, אנ יאפילו חיממתי את עצמי בפטרול עם מ"ק על הגב ואפוד מלא

זה מזכיר לי

את הפעם ששמרתי על נשקייה אי שם בארץ, בתנאי מזגאויר דומים, כשחרמונית לגופי. ותו לא.

עודד 24

New member
אני מהמר על מס´ 1...

למרות שלא הייתי מתנגד שאיזה אוסטרי עירום ישן לידי.

daniel365

New member
אמת 1 ../images/Emo127.gif

ולא בגלל שאני לא מאמין לשני... פשוט - למי לא קרה הראשון...? יותר מפעם אחת???? חייב להיות... אני.

Liroy25

New member
מספר אחד!

למרות שגם מספר 2 נשמע אמין למדי וזאת לאור המחסור החמור בפירוט.

ברכות למנחשים נכונה, בעיקר משום ש..

שנים היו לי ייסורי מצפון מכך שהתנהגתי די בהפקרות ,שלא לומר במופקרות, בכך שהחלטתי לענג את עצמי בזמן שאני אמור לעמוד על המשמר ! היום אני עדיין חושב שזה היה די מופקר מצדי,אבל לפחות אני יודע שאני בחברה טובה
. לכן ,כל מי שניחש -1 צדק
רגע, יש פרס תנחומים לטועים, הסיפור השני , אינו שקר מוחלט. אסתפק בלומר שלצערי ,האוסטרי לא היה בן זוגי לאוהל (למזלו,לא יודע מה הייתי מסוגל לעשות במהלך חודש איתו באותו אוהל).פרט לכך,הדברים התרחשו,אולם בסיטואציה קצת שונה- כשישנו באכסניה 5
אנשים באותו חדר והיה חם ו...ההמשך כבר ידוע לכם....

מדהים , הא ?

ואתה יודע איפה אני שומר את התמונה ? באלבום החתונה ,בדיוק מתחת לתמונה של חמותי !!!!!!

עודד 24

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אתה בטח מת על חמותך... וחוצמזה שאני דורש בכל תוקף שתשלח לי אותה באימייל. וחסר לך שתסרב לי הפעם!

למעלה