אמת או שקר - פורום האוס

• פותח הנושא Netto
  • פורסם בתאריך

Netto

New member
אמת או שקר - פורום האוס

האם צ'יס וקמרון היו זוג בחיים האמיתיים? אמת או שקר? ולהסביר איך,למה, כמה, מדוע ומה קרה :]

אמת

ג'סי וג'ניפר התחילו לצאת במציאות באמצא העונה השנייה של האוס אבל שמרו את היחסים שלהם בהתחלה בסוד לקראת העונה השלישית הם יצאו בפומבי ואפילו הצהירו שהם מאורסים ועומדים להתחתן, (ג'סי הציע נישואין במגדל פיזה בפריס) לצערינו או לשמחתינו תלוי איך מסתכלים על זה הם נפרדו, סיבות אלו לא ידועות. אנשים שקרובים אליהם סברו שג'סי קבל את הפרידה יותר קשה מג'ניפר שיש לה חבר אחר כבר יותר משנתיים. ג'סי וג'ניפר הכירו במקור בסט הסרט "FLORISH" שקדם להאוס. באותו סרט ככבה גם לייטון מיסטר.

Netto

New member
האם במציאות ליו לורי יש אופנוע?

בסדרה יש לו. במציאות יש או אין? אמת או שקר?

שקר../images/Emo77.gif

יש לו שלושה ילדים. שני בנים ובת. אם אני לא טועה, הבת היא גם שחקנית ולבנים יש להקה. האם אביו של יו לורי היה רופא במציאות?

מרי42

New member
כן!

האם גם אבא של ג'סי ספנסר (צייס) רופא או אביו של צייס בסדרה?

מרי42

New member
רגע רגע!!!

עד כמה שזכור לי גם וגם! זו שאלה מכשילה:) בראיונות הוא סיפר שיש הרבה רופאים במשפחה (אח גם?) והם נהנים לצפות בהאוס ולצחוק על לוחות הזמנים: "יש לו לופוס" ( 3 שניות אחרי) "הטיפול לא עוזר, כנראה שזה לא ..." פחחחחחחח

S H I F T Y

New member
זה מצחיק את כולם, לא רק אותם :)

וטוב לדעת! חשבתי שזה או זה או זה. לא ידעתי שכל המשפחה שלו רופאים אמיתיים והוא רופא בכאילו

חחח רופא בכאילו../images/Emo6.gif../images/Emo77.gif

אבא ושני אחים רופאים, והוא יצא שחקן??? איזו אכזבה למשפחה
מצחיק שלרוב הקאסט יש אבא רופא

Base2

New member
אביו, אחיו ואחותו של ג'סי ספנסר הם רופאים

במציאות.

מרי42

New member
שקר!

עוד לא נולד הגבר שיכול להתמודד עם פצצת אנרגיה כזאות .... הבנתי שהיא פרועה לגמרי אבל.... יהודיה טובה! ראיתי תמונות שלה משתתפת בעצרת למען ישראל. שאלה הבאה: היכן מתגורר יו?

חחח מסכנה../images/Emo77.gif

אבל היא מעוניינת בבן זוג... זה לא כיף להישאר רווקה לעד.. היא באמת די פרועה.. באיזה ראיון איתה המראיינת השוותה אותה לחיית מסיבות כמו פריס הילטון (רק עם שכל ובלי הרבה כסף).. ו-חחחחחחחחחחח אני מזכירה לך שזה משחק אמת או שקר, לא טריוויה

מרי42

New member
אופס!

אז יש לי עוד אחד: אוליביה ווילד היא נסיכה. אמת או שקר?

למעלה