Mrs Kaulitz 89
New member
אמת או שקר - שבוע שישי! ../images/Emo140.gif../images/Emo98.gif
~פיהוק ענקי~ בוקר אור, חברים!
אני מנצלת את עמדתי כרגע להתנצל שאני נעלמתי בשבועיים האחרונים. יש לי עוד שבוע אחד לסיים את כל הבגרויות האלה ולהתייחס רק אליכם D: בלי חפירות סרק, לפינה!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- למי שלא היה כאן בפעמים הקודמות או לחליפין שהיה אבל לא זוכר מה עושים, הרי לכם החוקים!
אני נותנת 10 עובדות על טוקיו הוטל. חלקן נכונות וחלקן לא.
אתם צריכים לנחש על כל עובדה אם היא נכונה או לא.
מי שיענה את התשובה המדויקת והנכונה ביותר יוכתר בתור ה"זוכה השבועי",
ולאחר עשרה שבועות, זה שזכה בהכי הרבה פעמים, יקבל פרס מגניב לגמרי מתפוז אנשים!! D:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- אז מה היה לנו בשבוע שעבר?
1. ביל אלרגי לעקיצות של דבורים. - אמת
2. בשנת 2005 גוסטב נחטף ע"י מעריצות אובססיביות ותמורתו התבקש כופר, הכופר שרצו היה ביל. (נוסף על כך, הלהקה סירבה ושלחה אל המעריצות המטורפות כפיל של ביל תמורתו קיבלו הלהקה את גוסטב חזרה.) - שקר
XDDDDDDDDDDDDD
3. פיל קולינס הוא היה אחד מהאומנים שנתנו השראה לגוסטב כשהתחיל לנגן.אמת
4 גיאורג הוציא בשנה שעברה אלבום סולו בו הוא גם שר.שקר
חחחחחחחחחחחחחח אם זה היה קורה הייתי רק צוחקת XDDD
5. טוקיו הוטל השתתפו בקדם האוירוויזיון של גרמניה, אך לא זכו להגיע אל חצי הגמר\הגמר עצמו.שקר
אבל ת'אמת שרצו להביא אותם לאירוויזיון, הם לא הסכימו.
6. בשנת 2007 טום עבר ניתוח אחרי שנורה (ירו בו) באחת מההופעות של סיבוב ההופעות Zimmer 483.- שקר
חס וחלילה חחחחח הוא הסנדק של ילדיי, ובעלה של ידוסתי, אסור לו למות ככה.
7. גיאורג הוא הבחור הכי מסריח והכי מצחיק בלהקה.אמת
8 אן קטרין הייתה חברה של טום במשך שנתיים והסיפור התגלה כשהיא והוא נתפסו במסיבה .- שקר
הייתה מתה הבובה.
9 ביל, בעברו הרחוק, היה פעם אורגניסט. (אחד שמנגן על אורגן(- אמת
חיים שלי הדבר הזה *-* רק תדמיינו את הדבר המעוות הזה מקפץ על אורגנית ... *-*
10. ב-6 ביוני בשנת 2007 יצא הסינגל - Ready Set Go..שקר
הפתעתם אותי!! באמת מרביתכם ידעתם את התשובה הנכונה. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ולתוצאות!!! D: - כרמלי - שהגיעה ל-10 נקודות אחרי שהיא כבר כמעט הרימה ידיים! XD
- דני - כנ"ל לגבייך, כל הכבוד - 10 נקודות!!
- אגב, לא סיפרת לי אם היית ב-sex and the city - היילי (שרוצה שביל ייעקץ ותחטוף ממני נבוט בקרוב) - 10 נקודות!!! - תהילונת (שאין לי מושג איך דווקא לה זה היה כל כך קשה) - 9 נקודות!
- דנדי (ששכחה מקיומי) - 7 נקודות. - מה קרה, אחותי? הפרעת קשב וריכוז? XDD (אגב, לגבי הסרט הטרגי שהמצאתי שם על גוס באמת יש סרט כזה - רק על מקפליי, זה משהו בכיוון, אבל מעריצות באמת חוטפות אותם, סרט באמת מצחיק ושווה XD) בואנה, זה היה לכם קל? אני עומדת להעלות את רמת הקושי הפעם ובפעמים הבאות כי יש לנו עוד 4 פעמים לסיום המשחק.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- והעובדות שלנו לשבוע הקרוב...
1. טוקיו הוטל מעולם לא הופיעו ברוסיה.
2. השיר שהכי אהוב על טום כשהוא מנגן בלייב הוא wo sind eure hande.
3. האייליניר האהוב על ביל הוא של מייבילין ניו יורק.
4. ביל צעד 3 פעמים בתצוגת האופנה של dsquared.
5. גוסטב הוא מעריץ גדול של מטאליקה, ג'ו קרוגר וסליפנוט.
6. ביל לפעמים שוכח לצחצח שיניים בלילה.
7. גיאורג הוא האח הנוסף והבכור למשפחת קאוליץ.
8. המוטו של גוסטב הוא: "hauptsache alles geht schief" שמשמעו: "כל עוד הכל הולך לא טוב..."
9. לגוסטב יש אחות גדולה.
10. לגיאורג יש קעקוע אחד בלבד. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ולאמת את דבריי... - הסינגל רדי סט גו, ייצא בשנת 2007, ב-27 באוגוסט! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- שיהיה שבוע נפלא!!! ואני מקווה שאתם קוראים את השאלות בעיון רב!
~פיהוק ענקי~ בוקר אור, חברים!