אמת או שקר?

אמת או שקר? ../images/Emo12.gif

משחק חדש הגיע לצ´כונה! רובכם בוודאי מכירים אבל למי שלא הנה הכללים: בכל יום אחד מחברי וחברות הפורום יפרסם שתי עובדות על עצמו, האחת שיקרית והשניה נכונה. מטרתם של שאר המשתתפים תיהיה לנחש מה הנכון ומה לא נכון. העובדות אינן חייבות להיות קשורות רק לסקס אבל רצוי שתיהינה פיקנטיות ועסיסיות! זה הזמן חברים לפתוח תיבות פנדורה, להוציא את הלכלוך מתחת לשטיח ואת השלדים שבארון. Let the games begin!
איתי ומאי

ELP

New member
../images/Emo45.gif מגניבבבב, אחלה רעיון../images/Emo13.gif

Liroy25

New member
אני אתחיל!!

כשהייתי נהג יחסית חדש החלטתי שאת הנסיעה הראשונה אני עושה לבד ללא ליווי מבוגר. כולי מלא בטחון שרק אלוהים יודע מאיפה הבאתי נכנסתי לאוטו, התנעתי והתחלתי בנסיעה לכיוון חבר שגר באיזור. מאחר והיתה זו נסיעה ראשונה הייתי עסוק בלטפוח לעצמי על האגו על כך שאני מסתדר כל כך יפה ולא שמתי לב לבחור שבדיוק חצה במעבר חציה. חוץ מאשר ה"בום" החזק ששמעתי אני לא זוכר הרבה. רק את עצמי לוחץ חזק על דוושת הגז ובורח משם כל עוד נפשי בי.
בתקופת היותי נציג שירות לקוחות באחת מחברות התקשורת המובילות בארץ (טוב נו.."סלקום") בחור שעבד איתי ירד לי באחת ממשמרות הלילה תוך כדי מענה ללקוחות. יותר רגוע מזה לא יכולתי להיות!

ELP

New member
אני חושב...

שהקטע השני בסלקום הוא האמיתי נשמע מתאים יותר...

old crow

New member
the second one and stop boasting

you´re not the only one who got sucked off at work. 1.- I took part in a threesome with two strangers - a man and a woman on a train between Milan and Nice 2. I had sex in the buff in the middle of a snowstorm out in the open air.

old crow

New member
I meant which is true and which

is false????????????????????????????????????????????????? ve ein li po machshev be ivrit az od nihush 1. ani be Tokyo 2. ani be london ??????????????????????????????

Yaniv-DC

New member
סלקום כמובן

ואם לא, אז רצו עליך סיפורים הרבה פחות רגועים שם בסלקום...

Liroy25

New member
רצו עלי סיפורים?? ספר ספר!!

וואו, מסתבר שאני ממש סלב´!

EyeSeeYou

New member
דווקא

וכדי לעשות את זה מעניין אני אגיד את ההפך מכולם, ולדעתי זו התאונה שהתרחשה באמת. (ואם מישהו ירד לאיתי תוך כדי משמרת אני מגלח לעצמי את הגבות, הבן אדם לא נועז בגרוש)

התער כבר הושחז... סלקום לדעתי

זה נועז לדעתך ? (להזכירך שאתה נושא בתואר בתחום הזה)

EyeSeeYou

New member
הסבר

מחלקת שירות לקוחות מין הסתם לא נשענת על בן אדם אחד, וגם לא על שניים - אפילו לא בלילה. ככה שאם אכן הפרטים נכונים, ואכן ירד לו נציג שירות אחר בזמן המשמרת, זה די מוזר...היכן היו שאר הנציגים? שלא לדבר על זה שלטענתו ירדו לו במהלך שיחה עם לקוחות..אז או שזו הייתה חרא מציצה או שזה פשוט לא נכון. וחוץ מזה, סביר בהחלט שמדובר בהטעייה מכוונת שכן איתי יודע שרובנו יודעים שהוא עבד שם ולכן ישר ננחש שזה זה הנכון. בקיצור, גשש בלש בפעולה פותר כל תעלומה ואני אומר שהתאונה זה הנכון.

ולי מספיק רק התחלת ההסבר שלך על

מנת להוכיח ההיפך "מחלקת שירות לקוחות מין..."....

giloosh

New member
אני הולך על סיפור הסלקום

נשמע אמין יותר מאיך שנוסחו שני הסיפורים

Liroy25

New member
והתשובה הנכונה היא...../images/Emo58.gif

נכון ילדים! "סלקום" היא התשובה הנכונה. הפליא יניב והוסיף את הסיפור על הבחור מהכוכבית ששפתיו עטפו בהרבה חום, רוק ואהבה את איבר מיני הזקור. איך זה קרה שאלת ICU היקר אך הסקפטי? ככה: משמרות לילה בסלקום מתקיימות בין השעות 1:00 עד 7:15. הנציגים המאיישים את המקום הם 3 במספר. למזלי נפלתי על משמרת איתו ("אני צריך אקסטרא כסף אז החלטתי לקחת משמרת..") ועם עוד בחורה. כשהיא יצאה להפסקה גם אני נכנסתי לאחת... עונה לך על השאלה?

למעלה