אמת או שקר

xanadu

New member
אמת או שקר

לאחר תחנונים, בכיות, בקשות ולאחרונה גם איומים בנפש מצד הצד הגברי (?) בהנהלת הפורום, הנה שלי - 1. קיבלתי פעם מאחד מידידיי טיפול אוראלי בשירותים של אחד ממוסדות הקולנוע הידועים של תל אביב, עד היום הוא לא זוכר מי זה היה בדיוק ואני לא טורח לעזור לו. 2. במהלך חודשי הטירונות הנעימים, איתם העברתי יחד עם האושיה גיל ריבה, עברנו לקצת משחקי "מי-הפיל-את-הסבון-שלי?" במקלחת. לעיונכם.

campari

New member
אהה, אז זה היית אתה...

שגמר לי בפה בשירותים של הסינמטק
זיון עם גילה ריב או מציצה בשירותים? אני בעד מציצה בשירותים.

Liroy25

New member
מציצה בשירותים! ../images/Emo2.gif

מהכרותינו רבת השנים לא היית נוגע בגיל ריבה ולו בכדי להרביץ לו!

עודד א

New member
1 נכון

ואם התשובה הנכונה תהיה 2, אני מת לדעת עוד על טירונות צבאית של קסאנדו וגיל ריבה

daniel365

New member
1 אמת... ../images/Emo127.gif

אבל אם 2 אמת יש חובה בסיפור מדוקדק על פרטי המקרה... אני.

עודד 24

New member
אני לא מכיר אותך, אבל...

הסיפור הראשון נשמע לי הרבה יותר הגיוני.

hatul

New member
המממ.... אירוטי מול אקזוטי

מין אוראלי בשירותים זה מוכר, ולעיתים נדוש. אם כי יש מקום לתהות, למה שלא תזכיר למי שטיפל בך?
"מי הפיל את הסבון שלי"... אני לא מכיר את המשחק, זה סוג חדש של מי מתכופף ראשון? לגבי גיל ריבה, הרבה אומרים שהוא בי, דבר שלא שולל את עובדת היותו אבא לג´וסי טרטל
אני בוחר באקזוטי. פרט נמק והבא דוגמאות

Revolution kid

New member
לא חסר אבות הומאים..

אני מכיר זוג שבוודאי גם אתם מכרים אלי ויניב שרון, אחת עשרה שנה ביחד, לאחרונה אף נישו בטקס רשמי שהתבצע ע"י מיכל עדן. בעברם שניהם היו נשואים ואלי גם אב לשני ילדים (שאחד מהם אגב בן 18, מה זה חתיך
) ולהלן התמונה המפורסמת מהעיתון

Revolution kid

New member
"הקשת" סיים את דרכו ובקרוב...

יצא עיתון חדש (13.1.03) בשם TOP. הוא יהיה משהו מיוחד, אני מבטיח

xanadu

New member
אז מסתבר שאני יותר בנאלי ממה שחשבתי

העם אמר את דברו ואכן 1 הוא האמת. לגבי סיפור 2 הוא בתשעים אחוז נכון - אכן הייתי חודשיים באוהל עם הריבה, מיטה מולו ואפילו היינו ידידים די טובים ואם לא די בכך, אפילו זכינו לכינוי המ-א-מ-ם מסגל המ"כים, "שתי הכוסיות של המחלקה". לירוי, אני שומע אותך עד לכאן!!! אבל מכאן ועד למשחקי סבון במקלחת? קסאנדו היה אז בארון יותר מריקי מרטין, אין מצב.

למעלה