אמת או שקר

ofer o

New member
אמת או שקר

1.אני היצעתי למישהי מהצאט נישואים ברצינות מוחלטת עוד לפני שניפגשנו(היא הסכימה) 2.דיברתי עם מישהי מהצאט שיחת סקס והיתברר שאני מכיר אותה עוד מלפני כן

אני חושבת ..........

שבעצם 2 המשפטים שלך יכולים להיות נכונים אמממ את האמת זה מאוד מאוד יכול להיות הראשון להציע זה לא בעיה.... ולהסכים זה גם לא בעיה השאלה מה יצא מזה ,,ופה לא אמרת לנו כלום,,, אבל מצד שני המשפט השני גם יכול להיות אבל,,,, הוא רגיל למידי....למרות שהוא בצעם ברוח הפורום שלנו,, אני מהמרת על המשפט הראשון:)) חוקרת

הנשוי

New member
לחוקרת

היי קודם כל לנושא החם להציע אכן לא בעיה להסכים גם לא בעיה להתכוון ולממש בילתי אפשרי לא היה ולא יהיה עכשיו לגבי המשפט השני פשוט חייב לספר ארוע אמיתי שקרה לי פלירטטתי עם שתי נשים באי סי קיו כל אחת בנפרד כמובן אחרי שהן לחצו שניפגש החלטתי שהגיע הזמן לקחת סיכון אבל מחושב ומתוחכם קבעתי עם שתיהן באותו מקום ובאותה שעה מכל אחת ביקשתי צבע שונה של חולצה וכמובן הצהרתי על חולצה שלי בצבע שונה כמובן שהגעתי בצבע שלישי בתקווה שאגש לזאת שמוצאת חן בעיני יותר(מניאק מה אפשר לעשות) כשהגעתי למקום לא תאמיני מה נחת עלי מסתבר ששתיהן עובדות באותו מקום עבודה ואף מכירות אחת את השניה מהאוניברסיטה בקצור שתיהן החברות הכי טובות אחת של השניה כל אחת סיפרה בהתלהבות על הפגישה לחברתה וכך הן עלו עלי יום לפני הפגישה הכינו שעורי בית הצליבו מידע (מהמידע החלקי שטפטפתי לכל אחת) וביחד פשוט עלו עלי בקלות איך שנכנסתי וראיתי אותן יושבות ומצחקקות ביחד הן התנפלו עלי לטענתם הפרצוף ההמום שלי הסגיר אותי ואני מאמין להן באמת הייתי המום חוץ מזה סקס לא יצא אבל פלירטוטים באיסיקיו יש כל הזמן אחרי מספר חודשים של כעס מצידן (אין להן בעיה אם זה שאני בוגד באשתי אבל לבגוג בהן זה לא מקובל ?) השיחות התחממו וכל אחת מהן רוצה להיפגש איתי בנפרד כמובן אני לעומת זאת עוד לא התאוששתי מההלם אבל שתיהן נראות 10 כך ש ..... בקיצור א.נעים לחזור לכאן ב.גם היה נעים באילת ג.הבטחת לי תשובה לגבי הזוכה המאושר במשימה ההיא והכי חשוב בהתאם למישחק החדש האם לדעתך ותגידי באמת מה שאת חושבת ספור המעלית הוא אמיתי או לא וכמובן לגבי ספור זה האם הוא אמיתי או לא תשובתך חובה ואשמח לשמוע גם דיעה של אחרים הנשוי

shoteret

New member
השוטרת לעופר

היי מתוק, כמו שאני מכירה אותך אז המשפט הראשון נכון אתה הצעת למשהי נישואין לפני שראית אותה אפילו נכון? נורית

למעלה