אמת או שקר

chi12

New member
המשחק הזה מעצבן כי צריך לחשוב

נראה לי ששתית בירה. 1) עשיתי עכשיו מבחן והלך נחמד, חוץ מאיזה משהו שבאשמתו לא יגישו אותי. 2)אספתי היום קרשים.

Hyde Snow

New member
המממ...

אני אומרת ש2 הוא האמת. 1. צבעתי את השיער לאדום. 2. יש לי חבר.

נכון!

אממממ נראה לי ש-1 נכון. 1.אני רואה הוט בידור ישראלי. 2.ראיתי אתמול סרט בדי וי די.

Hyde Snow

New member
עד כדי כך ברור שאין לי חבר? O_ם

אני אומרת ש.......... הממממממממ......... 1 נכון. 1. יש לי תיקייה מלאה בתמונות של דיג'ימון על המחשב [1753 תמונות במספר]. 2. באחת ההופעות השנה [במסגרת הסטודיו] קיבלתי בעיטה באף.

remundo

New member
אני לא יכולה ;;

כבר קראתי בבלוג שלך שזה 2.. ;; 1. לפני דקות ספורות אחותי גיליתה לי בטעות שיש לנו מרשמלו בבית נאמיאמי אז אחרי שהיא חזרה לחדר שלה גנבתי לי אחד ורוד ^_^ 2.לפני דקות ספורות אחותי גיליתה לי בטעות שיש לנו מרשמלו בבית נאמיאמי אז אחרי שהיא חזרה לחדר שלה גנבתי לי אחד לבן ^_^

../images/Emo6.gif

נייקו,צדקת!ופשוט נשמע לי הגיוני שצבעת את השיער לאדום. רמונדו,נראה לי ש-1נכון. 1.אני אוהבת כלבים. 2.אני אוהבת לאכול שווארמה.

Hyde Snow

New member
לא נכון!! אתם כולכם רואים אותי כבתולה זקנה!11

;-; אני הולכת לחתוך ורידים!!!!!!!11111111111111111 אני אומרת ש1 נכון. 1. אני עובדת בימים אלו ממש על פסל של פרפר. 2. אני עובדת בימים אלו על פסל בהשראת הקוביזם.

remundo

New member
אני תמיד אהיה זקנה יותר ^_^

..2? 1. היום מצאתי נמלה ממש גדולה (מתה. בלי רגליים.) בחסה שלי. 2. היום מצאתי את סיכת הסנגוקו הקטנה שהיתה לי על התיק והלכה לאיבוד.

Hyde Snow

New member
טעות~

1 הוא הנכון~~~ אני מאוד מקווה בשבילך ש2 הוא הנכון O_ם. 1. הורדתי גרסא יפיפיה של השיר Memories [מהמחזמר CATS]. 2. אני קיבלתי את אחד הציונים הגבוהים במבחן בתולדות האומנות האחרון.

נייקו,צדקת.

ואני גדולה יותר משתיכן. אממממ זה ממש קשה,אני מהמרת על 1 כי יותר קשה להמציא את זה לדעתי. 1.הייתי אתמול בירושלים. 2.אין לי מחשב בחדר כרגע.

Hyde Snow

New member
ת'כלס נכון O_ם

וואי. זה קשה. אני מהמרת ש2 נכון. 1. יש לי בעיות סינוסים. 2. יש לי מחר מבחן בהסטוריה. אמא'לה.

remundo

New member
1?

אם היה לך מחבן מבחן היית לומדת אליו, נכון? ^^" היתה נמלה ;; 1. עוד לא אכלתי היום מרשמלו. 2. כבר מעל לחודש שלא ציירתי.

נייקו,צדקת1

רמונדו,לא אמרת אם צדקתי או לא. נראה לי ש-2 נכון. 1.הייתי אתמול במכללה. 2.הייתי אתמול אצל חברה שלי.

remundo

New member
לבן

עוד לא אכלתי מרשמלו מכללה 1. אני שוקלת מעל ל 60 קיי 2. אני שוקלת מתחת ל 60 קיי

Hyde Snow

New member
אני חושבת ש2 נכון.

1. אין לי תוכניות מוגדות להערב. 2. אתמול הברזתי משיעור אנגלית.

ואת צודקת!

אממממ אני חושבת ש-2 נכון. 1.עוד לא אכלתי צהריים היום. 2.עשיתי חמש יחידות באנגלית בתיכון.

למעלה