אמת או שקר?

mar blue sky

New member
די שטותי...

הקלדתי את השם שלי וכל מה שהוא כתב היה לא נכון... (או אני מאמינה שהוא לא נכון...)

RichardSmith

New member
אתה יכול לעלות את השמות?

ולהגיד איך זה לא היה נכון? בנתיים ראיתי דיוק די טוב (גם אם זה לא נכון). (אולי זה תלוי איך מפרשים זאת.)

../images/Emo104.gif כל מה שמודגש לא נכון

עוזי(אני):חי חיים גשמיים בעיקר. החיים הרוחניים לא מעניינים אותו במיוחד, וחבל מאוד. הוא עז פנים וחצוץ. הוא אולי נראה כתמים אבל עליו לשמור על הפה שלו המתגלגל. מתחבר לאנשים מהשכל יותר מאשר מהרגש. חוסר יסוד המים בשם יוצר מצב של אי חיבור מספיק לרגשותיו. אדם חומרי שאוהב כסף. שני: (נכון הן לבנות והן לבנים) אישה חושית, חושנית, ויצרית ומינית. ישנן בנות בשם זה שבגיל צעיר רק גברים וסקס או כל הקשור למשיכה מינית מדבר אליה. היא כאילו מחפשת אידיאלים וכו' אבל היא לא מודעת שהיא הולכת רק אחרי יצרי ליבה וקוראת להם בשמות אחרים. רק בגיל מבוגר יותר היא מגלה את הנשיות העזה שלה ואז היא מחפשת בעצם חבר לחיים. אך ישנם נשים בשם זה שכבר מגיל צעיר מפתחות נטיות רוחניות מובהקות ויכולות מדהימות ביותר.הן כריזמטיות נחושות ומיוחדות ביותר. ספיר: אנרגטית ומלאת מרץ ואנרגיה ועם זאת היא אישה סגורה ולא חולקת את רגשותיה עם כל אדם, וככלל היא אישה די סגור. אוהבת חופש ומרחבים ולא אוהבת שמגבילים אותה. אוהבת אסתטיקה ויופי ולמרות שהיא לא אוהבת שאומרים לה מה לעשות. בתחום הזוגי היא יותר פשרנית ושם היא תוותר. עמית: ברגע הראשון שמכירים אדם זה נותן את הרושם של אדם מעשי, חומרי, חומרני, עצור רגשית, קשוח, ואפילו כבד ולא קליל. אבל ככל שמכירים אותו או נותנים לו להתבטא נראה כי הוא אדם רגיש ופגיע מאוד וגם אדם בעת תגובות אמוציונאליות. מסור לאישה או לבת הזוג שלו ומוכן להשקיע רבות בבית.

MajorWinters

New member
../images/Emo6.gif

למרות שנניח אצל ספיר יש איזה 50%. הם בונים על זה שללא-נכון לא תתייחס יותר מיד ומהנכון תתלהב שתשכח שחצי לא נכון...

pieceofmadness

New member
פחחח... כמו כל הדברים האלה../images/Emo163.gif

הבדיקה היא כזאת: אני מקלידה את השם שלי ומסמנת את החלק הבלתי מופרך שבו, אחר כך מקלידה מבחר שמות העולים בדמיוני ומסמנת גם שם את החלק הבלתי-מופרך - * לגביי *, ולגבי האישיות שלי. מה לעשות שבשם שלי אין יותר התאמה לאישיותי מאשר בכל מיני שמות אחרים. אותו סיפור זה במזלות. אם היית מוחק את הכותרות וקורא את הנתונים של כל מזל, לא היית מצליח לאתר את זה המתאים לך ביותר, נקודה. הכל חרא עם תבלינים. הבעיה היא שאנשים לא מספיק מכירים את עצמם.

RichardSmith

New member
אז באותה מידה...

אפשר לא לקרוא בכלל ופשוט לכתוב על דף את הדברים באישיות שלך... ראיתי בזמנו ספר אנציקלופדיה/מילון למילים כאלו ואחרות. זה היה ספר משעשע. זה היה סתם לקוריוז.

מתן4ל

New member
אוקי מה אני אמור לעשות עם זה?

שם זה הוא שם מחייב, - (שזה אומר?) הכוונה ששם זה מייצג נתינה או ללמוד לתת לזולת ללא סוף - ("מייצג"? זה אומר שאני צריך לתת (את מה?) לזולת? (ללא סוף?)) שם זה כולו קשור ליסוד המים שמשמעותו הוא רגש ויחסים אישיים קרובים עם הזולת, - ????? ואולי גם הרצון או היכולת להבין ולעזור לזולת בעניינים רגשיים או רוחניים. - ה*שם* הוא רצון? לי יש רצון כזה? אינטואיטיבי מאוד, הוא לעיתים מזדהה עם בעיות הזולת. - "לעיתים"? "מזדהה"? איזה בעיות? אני בקושי מבין מה הם רוצים מהחיים שלי אבל בהנחה שהם התכוונו ל: " קיים משהוא שאותו נתתי למישהוא וגם: קיים משהו שבו הבנתי מישהוא או קיים משהוא שבו עזרתי למישהוא " אז כן: קיים משהוא שאותו נתתי למישהוא (נתתי למישהוא שקל פעם אני מניח) קיים משהו שבו הבנתי מישהוא (את הבדיחות של המרצה באינפי) קיים משהוא שבו עזרתי למישהוא (לעוד סטודנטים להבין את הבדיחות) (אם כי אני מודה שהתעלמתי מחלקים בתשובה שעלולים ליהיות קריטים (כמו היחסים שלי עם יסוד המיים ומה זה *בדיוק* מזדהה עם הזולת - אם עצוב לי שמישהוא מת אז זה מספיק טוב?) בקיצור אני מהמר על "אמת"...

למעלה