אמת בפירסום???

אמת בפירסום???

אני מבין שצריך לקדם את העלייה של חוק וסדר - משפט המושבעים, אבל זה לא אומר שצריך לעוות את המציאות. הסידרה הזו, למי שלא יודע, ירדה אחרי עונה אחת של שידור בארה"ב. אין דרך בעולם שמישהו כתב עליה ביקורת שאומרת שהיא "אחת הסדרות הטובות בכל הזמנים". אולי זה נכתב על חוק וסדר המקורית, אבל לא על זו. בתור צופה מושבע של יס וויקאנד מבאס אותי לראות כזו יחצנות שקרית. חבל.

kalay

New member
מה שאתה אומר זה בולשיט

בוא תביא הוכחות שלא אמרו כזה דבר. אנשים שופטים תוכנית לפי זה שהיא בוטלה או לא.

לא בולשיט ולא נעליים

אין דרך בעולם שסידרה ששרדה בקושי עונה אחת, הוגדרה על ידי מבקר רציני כ"אחת הסדרות הגדולות בהיסטוריה של הטלוויזיה". אם אתה מאמין לזה, תהיה בריא. הדברים האלה נאמרו על "חוק וסדר" המקורית. אני סתם לא חושב שצריכים לעשות הכל בשם היחצנות. זה לא שאני עוזב את יס באיזשהי צורה. בחיים לא.

kalay

New member
אוקיי

על כל תוכנית חדשה שיוצאת אומרים שהיא הכי טובה בעולם אז אין סיבה שלא יאמרו את זה גם על חוק וסדר. בוא תביא הוכחה שהמשפטים האלה לא נאמרו על הסידרה הזאת ותוכל להגיד שזאת הטעיית הצופים.

TheCharm

New member
טעות בכתיבה עושה את כל הבלאגן.

למעשה אתה מצדיק את דבריו כשאתה קורא לסדרה חוק וסדר ולא משפט וצדק.

kalay

New member
צודק התכוונתי למשפט וצדק

לא זכרתי בדיוק איך קוראים לזה באותו רגע.

אני לא יודע מה אמרו על הסידרה אבל..

אני יודע שגם קווין היל ירדה אחרי עונה אחת וזו אחת הסדרות היותר יפות שראיתי עד היום ככה שאין צורך לשפוט סידרה לפי מס' העונות שלה....

Aviad1987

New member
מה זה משנה אם הסדרה בוטלה או לא?

המון פעמים הביקורות נוגדות נחרצות את דעת ההמון.

snier1991

New member
ועוד משהו אם הם היו משקרים

הוט היו חוגגים על זה ואני עדיין לא מבין למה היא בוטלה מקום 35 בטבלת הרייטינג כשסדרה כמו גייק מתקדם (101) שרדה לעוד עונה

בוביץ

New member
יש מהון סדרות שיש להם עונה אחת

והוכתרו כסדרות מעולות דווקא יש רשימה גדולה מאד של סדרות טובות שירדו אחרי עונה אחת שהיו מעולות ככה שזה הגיוני לחפעמים סדרות מעולות לא מצליחות ברייטינג ככה שזה הגיוני ביותר

למעלה