אמת ושקר- גוון

גווניבר

New member
אמת ושקר- גוון../images/Emo58.gif

1. אהוד אולמרט כשהיה ראש עיריית ירושלים, ירד בעצמו לקפיטריה להביא לי שתיה. 2. יצחק שמיר (כשהיה ראש ממשלה) לא הסכים ללחוץ לי את היד. 3. ירמי קפלן התחיל איתי אחרי הופעה שלו. ניחושים רבותי!!!!

tgdr

New member
ואולי???

1. מהכרותי את עליזה ואהוד אולמארט אז זה בהחלט סביר שהבנאדם יביא לך מים, הוא מאד אדיב (כשהראש לא עולה לו לדם!!). 2. על שמיר אפשר להאמיןשהוא יסרב ללחוץ למישהוא את היד אבל זה רק מבחינה פוליטית וזה יכל להיות גם בן משפחה. 3. לא מכיר לא יודע. אבל הייתי מהמר על ירמי (מס' 3) רק בגלל שמבחינתי פוליטיקאים הם לא אטרקציה אלא מפגע ועדיף בכל מקרה שמשהוא/משהיא י/תתחיל איתנו לכן אני בעד ירמי!!!! שיהיה יום טוב ושקט וללא כאבים!

גווניבר

New member
והאמת היא:../images/Emo124.gif

1. כשאהוד אולמרט היה ראש עיריית ירושלים, אני הייתי חברה ב'פרלמנט הנוער הירושלמי'. הגענו לישיבה של מועצת העיר וחיים מילר סגן ראש העיר ירד לקפיטריה להביא לכולם שתיה. 3. ירמי קפלן התחיל עם חברה שלי אחרי הופעה שלו. 2. בחגיגות 50 של הקיבוץ של סבא וסבתא שלי הייתי ילדה קטנה. כל הערב שיחקתי עם בקבוקי השתיה הקרה שצפו להם בגיגיות עם מי קרח. בשלב מסויים אמא שלי קראה לי ללחוץ את היד לראש הממשלה דאז יצחק שמיר. הגשתי לו את ידי והמסכן נרתע מהמגע הקפוא של ידי. מכיוון שזה התרחש ליד מצלמות ואנשים רבים, הוא מיהר ללטף לי את ראשי, ובכך להמנע מפדיחות. תור מי עכשיו???

טאניוש

New member
גוון, את גדולה!!!

בלתי אפשרי לעלות על השקר שהוא כמעט אמת, לא היה לי שום ניחוש אפילו!

למעלה