אמ.. אל תחשבו שאני משוגעת אבל...

אמ.. אל תחשבו שאני משוגעת אבל...

אני נשבעת שקוראים לי את המחשבות!!! חשבתי על משהו ואז שאלו אותי על זה! וכל פעם שקוראים לי ת'מחשבות אני מרגישה את זה וזה כואב וזה עושה לי כאבים וחרא הרגשה בכל הגוף!!!! מה אני עושה? איך אני גורמת שלא יקראו לי את המחשבות? ואל תגידו להתרחק, כי מי שקוראים את המחשבות זאת אמא שלי, אח שלי, וכמה ילדים בבית ספר! ולא אם אני אדבר איתם זה לא יעזור- כי אין להם שליטה על זה. חברה שלי אמרה לי שאני משדרת את המחשבות או משהו כזה..- אבל אני לא! איך מפסיקים את זה?

ערב טוב קצת מידע ../images/Emo13.gif

זה אמנם לא רייקי, ולא העיסוק המרכזי לפורום הזה, אבל.......בכדי שלא יהיו כאן יותר מדי קורי עכביש, אתרום לך מעט מנסיוני בעניין..... הדרך היחידה שאת יכולה להתמודד עם זה היא ל"לעשות לעצמך הגנות"........ נסי לדמיין את עצמך מוקפת בבועה גדולה של אור לבן.... או בתוך פירמידה, יושבת על כיסא, ולפירמידה חודר אור לבן בצבע מט מלמעלה.....ועוטף את כולך....... או.....דמייני את עצמך באמצעיתו של מגן דוד ענק עשוי צינורות מתכת..... נסי את אחת מהאפשרויות הללו........ כמעט ואיך דרך לעצור מישהו שגמר אומר בנפשו לחדור למוחך ולמחשבותייך........ פשוט מכיר את הנושא הזה מיד ראשונה..... שלך,

למעלה