אמ.. בגלל שיש פה הרבה חדשים

אמ.. בגלל שיש פה הרבה חדשים ../images/Emo15.gif

חשבתי שיהיה נחמד לעשות היכרות
שכל אחד יהיה נחמד וימלא את הפרטים: שם: |הגדש| גיל: אייסי/מסנג'ר: קצת על עצמי: למי שמתחשק שיוסיף תמונה נחמדה של עצמו

חח סורי על הטעות :-\

אני יתחיל.. שם: טל פיצול אישיות גיל:| 14 וחצי זה יתעגל ביולי
אייסי: 308585389 על עצמי: קוראים לי טל.. [לייק דהה.. כתוב למעלה..] אני אוהבת לרקוד... חולה על בילי
ועל היופי המהמם שלו והכישרון שלו
סובלת מאי שפיות זמנית.. ואת שאר הפרטים תוכלו לקחת מהפסיכיאטר שלי

Billy4

New member
../images/Emo12.gif

שם:הגר גיל:13 אייסי/מסנג'ר:277196165 [email protected] קצת על עצמי:מממ...אני מירושלים,מכורה לאמטיוי...אוהבת סרטים מפחידים ויש לי חיים די משעממים.זהו

Nitzanyo

New member
Mini Me

שם: ניצן... (לא רוצה להגיד שם משפחה, אסור זה מסוכן) גיל: שנה וחצי (באוגוסט זה יתעגל ל16) אייסי/מסנג'ר: ??? מה זה אייסי? מסנג'ר? חחח סתם n.yogev@gmail(nospam).com אם אתם רוצים תעתיקו בלי ה(nospam) קצת על עצמי: טוב שפעתי קצת גלידה על עצמי חחח סתם אני ניצן... אני גר בשהם חולה על גרין דיי (בגלל זה השיער שלי ירוק, ולא בגלל ששתיתי מיש מישמש) השיר האהוב עלי הוא היצין א רייד (חח מצחיק לכתוב את זה בענגליט) מה עוד אני יכול לכתוב על עצמי?

doh doh

New member
בולה בולה איפה אתתתת?

אני : doh doh ידוע גם כן כ double d אני בן (זונה) 21 יום חמישי הקרוב :) חיחי איסי\מסנג'ר 82924753 [email protected] קצת עלי : אני רוסי אני אוהב לחבק את הסקייטבורד שלי (כשאני לא נוסע עליו P:) אני אוהב לנגן בגיטרע ומוסיקה (פאנק רוק וסקא בעיקר) והרבההההההה מוסיקה כל היום כל הלילההההההה (הוא לא ישייןןןןן) אח השנינות אני עוד 10 חודשים משתחרר (כוס אמא של צה"ל הרס לי תחיים ותבריאות) אני אוהב את האחיות אולסון ואני אוהב לזיין תשכל ועוד כל מיני דברים טעימים ואני אוהב אותכם אוי אוי אוי ( ויי זמיר) בעי כושים :)

GREEN GAY GIRL

New member
אז ככה!

קוראים לי ליזקע(ליזה) אני בת 13. אין לי אייסי או מסן. אני רוסייה אני כותבת שירים(כן כן באנגלית) אני שרה ומנגנת בלהקה אני שומעת רוק,רוק פאנק. אני מנגנת על גיטרה. *רוצים לדעת עוד?! תשאלו חופשי*

GREEN GAY GIRL

New member
שכחתי!!!!

אני מתה מתה מתה מתה מתה שרופה שרופה שרופה שרופה שרופה שרופה על GREEN DAY!!! זה אפילו כבר יותר מסתם הערצה!

mayooosh

New member
אני ../images/Emo13.gif

שם: מאי גיל: 14 (במאי 15!!
) אייסי/מסנג'ר: 285758079 [email protected] קצת על עצמי: מנגנת על גיטרה משו כמו חמש/ארבע חודשים... מתה על מוזיקה!!! אני שומעת בעיקר עברי והמון! אבל לאחרונה נדלקתי על גרין דיי אז חזרתי קצת ללועזי... אבל יש אחלה מוזיקה עברית
אההמ זהו נראה לי... מי שרוצה לדעת עוד משו.. שפשוט ישאל... (תמונה.. אין לי כרגע, אבל כשיהיה לי אני אוסיף
)

Satla ruleS

New member
אאני =]

שם: עדי גיל: 14 -בדיוק- לפני שבוע
אייסי: 289735704 מסנ': [email protected] קצת על עצמי: רוקדת, מנסה לשכנע את אמא ללמוד גיטרה [
יש לי כבר גיטרה], מ-א-ו-ה-ב-ת בדבר המדהים הזה--רוק [
!], אוהבת גם את סימפל פלאן, בלינק 182..

WiseL

New member
טוב נו...

שם? מור ויזל אייסי: 278502322 על עצמי: אין משו מיוחד. אוהבת לשמוע מוזיקה ולהיות בחוג לריקוד בלעע

st jimmy

New member
טוב........../images/Emo70.gif

שם: נעה....(*בלי ו'!!!!!!!!) גיל:15 מינוס פלוס (+ -) איסי מסנג'ר: אני חושבת שאין לי או ששחכתי אותו ...לו יודעת! קצת על עצמי: אני משהם, אני מאד אובת כדורסל ואני ממש ממש אוהבת את גרין דיי ויש לי אובססיה (כמו כולכם.....) ביום חמישי אני הולכת ל "תומר", יש לי את כל הדיסקים של גרין דיי חוץ מאת השני..... ואני יודעת שכל הדברים שכתבתי מעניינים לכם את התחת!!!!!!!!!!!!!

יאללה, כולם יכתבו פה ונשים את זה

בטאגליינס?(שלי?) שם: וולך. ארז וולך. אייסי מסנג'ר: עדיף שלא, אחרת כל המעריצות מתחילות להציף. קצת על עצמי: נדלקתי על גריין דאי לפפני שבועיים כשראיתי את אקליפ המאמם שלאם בMTV!!!!!1
בילי ג'ו תעשה לי ילד
111
חורש על הדיסק החדש, מפנטז על הילדים שיהיו לי ולבילי החתיך המאמם
אחרי שנתחתן
11 גריין דאי הלהקה הכי שולטת בעולם
11 דרך אגב, הם ממש טובים, נראה לי שהם ממש יצליחו בעולם המוזיקה
11 יאאווויויו
בילי חתיךךךךך
111

Satla ruleS

New member
"נדלקתי על גרין דאי" ../images/Emo6.gif