אמ. האם יש פה עוד מישהו? :(
S S H I F T Y New member 17/11/08 #2 אני עודני כאן, אבל אני בספק אם יש פה מישהו חוץ ממני. אני כל יום נכנסת ולא נראה שמישהו מבקר כאן. אפילו ג'ואנה נעלמה
אני עודני כאן, אבל אני בספק אם יש פה מישהו חוץ ממני. אני כל יום נכנסת ולא נראה שמישהו מבקר כאן. אפילו ג'ואנה נעלמה
A adi dion New member 17/11/08 #4 אני פה, לא נטשתי ../images/Emo3.gif (טוב אולי קצת XD) אני מה זה גרועה... תמיד שיש פורום שאני כותבת בו קבוע אני נעלמת באיזה שלב
אני פה, לא נטשתי ../images/Emo3.gif (טוב אולי קצת XD) אני מה זה גרועה... תמיד שיש פורום שאני כותבת בו קבוע אני נעלמת באיזה שלב
Y y a m i girl New member 18/11/08 #5 גמני עוד פה../images/Emo82.gif אני נכנסת כמעט כל יום, אבל אין משו חדש ואין לי ממש משהו מעניין לומר בדרך כלל...
גמני עוד פה../images/Emo82.gif אני נכנסת כמעט כל יום, אבל אין משו חדש ואין לי ממש משהו מעניין לומר בדרך כלל...
T theEscapist New member 22/11/08 #6 אני פה. אבל... דבר ראשון, בקושי יש לי זמן לנשום דבר שני, הייתה תקופה שעדיין פתחתי פינות וכזה, אבל לא ממש הייתה היענות, ולא ממש היה לי כוח, אז ויתרתי. אם אתם רוצים, אני יכולה להשתדל מאוד להמשיך
אני פה. אבל... דבר ראשון, בקושי יש לי זמן לנשום דבר שני, הייתה תקופה שעדיין פתחתי פינות וכזה, אבל לא ממש הייתה היענות, ולא ממש היה לי כוח, אז ויתרתי. אם אתם רוצים, אני יכולה להשתדל מאוד להמשיך