אמ המלצה השיר מרלין מונרו מתוך הדיסק החדש. אתם מוזמנים להפוך את זה לשרשור המלצות על שירים של הלהקה.
ש שטיצה New member 28/7/04 #1 אמ המלצה../images/Emo3.gif השיר מרלין מונרו מתוך הדיסק החדש. אתם מוזמנים להפוך את זה לשרשור המלצות על שירים של הלהקה.
אמ המלצה../images/Emo3.gif השיר מרלין מונרו מתוך הדיסק החדש. אתם מוזמנים להפוך את זה לשרשור המלצות על שירים של הלהקה.
S SofyTofy New member 29/7/04 #4 משקאות חריפים|קובוית| בעיקרון כל הדיסק הזה.. אבל את השיר הזה אני גם אוהבת..
W who is this New member 30/7/04 #7 השיר הכי מרגש הוא כמובן.... את יפה.. אבל אינטרקום הוא ללא עוררין השיר הטוב בדיסק ולא רק בגלל שהוא יצא כסינגל... בכללי השיר הכי טוב של ששייגעצ לדעתי הוא ערוץ הידים.. פשוט אין על השיר הזה!!
השיר הכי מרגש הוא כמובן.... את יפה.. אבל אינטרקום הוא ללא עוררין השיר הטוב בדיסק ולא רק בגלל שהוא יצא כסינגל... בכללי השיר הכי טוב של ששייגעצ לדעתי הוא ערוץ הידים.. פשוט אין על השיר הזה!!
¥ ¥EleVatioN¥ New member 30/7/04 #10 אני הכי אוהבת את..../images/Emo129.gif אינטרקום וניו יורק רפיח וחייל של מאה שערים פשוט הורס
L Lifes Music New member 30/7/04 #11 טוב אין שיר של שייגעצ שאני לא אוהב אבל האהוב עלי הוא שזיף........וכל השאר אבל אנמי אוהב את שזיף רמה אחת מעל כל השאר
טוב אין שיר של שייגעצ שאני לא אוהב אבל האהוב עלי הוא שזיף........וכל השאר אבל אנמי אוהב את שזיף רמה אחת מעל כל השאר
ח חיילת של 100 שערים New member 30/7/04 #12 ערוץ הילדים..-כולל השיר הנסתר)) שיקו..-כשאתה פורט על המיתרים..-אז הפטמות שלי עומדות.. שיקו כשאתה מזיז ת'יריכיים ..- אין לי מושג מה ההמשך)
ערוץ הילדים..-כולל השיר הנסתר)) שיקו..-כשאתה פורט על המיתרים..-אז הפטמות שלי עומדות.. שיקו כשאתה מזיז ת'יריכיים ..- אין לי מושג מה ההמשך)