אמ .. חדשה

May Tisdale

New member
אמ .. חדשה ../images/Emo9.gif../images/Emo218.gif

היי
אני מאי , בת 13.5 מהמרכז .. [: אני חושבת שמיילי זמרת ממש טובה , שחקנית מעולה והיא גם מאוד יפה :) אבל עדיין אני לא מעריצה אותה XD אבל אני ממש אוהבת אותה
חח טוב חפרתי XD אז .. אפשר להצטרף ?

../images/Emo221.gif../images/Emo19.gifברוכה הבאה!

חח מזתומרת את אוהבת אותה אבל לא מעריצה אותה? זו די סתירה XD אין הרבה הבדל בין זה לזה..כל עוד את אוהבת אותה בזכות זה שהיא מישהי מוכרת, זמרת, שחקנית או וואטאבר - את מעריצה אותה.
וסורי על החפירה XDD אני שיר בת 15 וחצי מראשון לציון D:

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo19.gifדאמט! למה זה נכנס לי מהמשתמש של חב

רה שלי?!?!?!
אני פעם אחת בחיים שלי נכנסתי אליו וזה היה לפני מלא זמן, ואפילו לא שמרתי אותו בזיכרון.
קיצר זאת אני.

orpaz14

New member
ממ לא מסכימה עם זה..

זה המון הבדל..את יכולה לאהוב את העבודה שלה, זאת אומרת את השירים ואת המשחק שלה והכל..אבל את לאב דווקא מעריצה אותה.. אני למשל רק אוהבת את איך שהיא משחקת ואת השירים שלה וכל זה אבל אני לא מעריצה אותה.

May Tisdale

New member
תודה [= ו .. ../images/Emo218.gif

איך אני יסביר XD אני אוהבת לראות אותה משחקת , ואני אוהבת את השירים שלה .. אבל אינלי תמונות שלה במחשב , ואני לא מסתכלת באתרי גלריות שלה .. אני פשוט מחבבת אותה D;

XpinkmeX

New member
../images/Emo41.gif אסור לך להצטרף. ../images/Emo70.gif

סתם נראלך? XD אני כמוך בדיוק אני אוהבת קצת מהשירים שלה, אוהבת את הסדרה לא כזה אוהבת איך שהיא משחקת, אני חושבת שהיא משחקת מוגזם. אני לא מעריצה כ"כ לא יודעת להגיד את זה :S היא פ'סדר D: ברוכה הבאה!!!

קופצת על ההזדמנות - סוגשל חדשה../images/Emo9.gif

לא בדיוק חדשה כאן,קוראת פה מאז הקמתו של הפורום,מדיי פעם מגיבה, אבל החלטתי להיות רשמית ולהצטרף בצורה נורמלית
אז.. אני מור,בת 17.5 מחולון. אפשר להגדיר אותי כמעריצה 'שרופה' של מיילי,אני חושבת ששיר [sHiR TaDmOr],שהיא חברה מאוד טובה שלי,תוכל להגיד לכם באמת עד כמה אני מטורפת
אני באמת מעריכה את מיילי ובעיניי היא אחת הילדות המוכשרות [אם לא הכי מוכשרת] בתעשיית הבידור האמריקאית. וזהו,אשמח 'להצטרף'.

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo19.gifכן, המצב של שתינו כבר ממש קשה.XD

Miley's addicted

למעלה