אמ......טוב זה דיי חשוב

lestatgirl

New member
אמ......טוב זה דיי חשוב

מישהו פרץ כנראה לישראבלוג ומשאיר את ההודעה הבאה בכל מיני בלוגים: " Hacked by LeShNiM יריב מחבט, תלמד לתכנת ד"א, יכולתי באותה קלות למחוק את כל הפוסטים ולשנות סיסמא =]" אז אם הוא כן היה מוחק? או משנה את הסיסמא אני באמת ממליצה לכולם לגבות את הבלוגים כדי שלא תאבדו דברים שיכולים להיות מאוד חשובים אפילו תעשו עותק על דיסק אם הבלוג ממש חשוב לכם אבל חוצמזה אתם לא מרגישים מעין פגיעה לפרטיות בישביל אנשים מסויימים זה כאילו פרצו להם לחדר מה הייתם עושים אם היו פורצים לכם לבלוג ומוחקים או משנים לכם דברים? אז הקיצר אם למישהו יש בלוג בישרא שילך לבדוק אותו בינתיים

ע ל ו מ ה

New member
../images/Emo45.gif בהחלט תחושת פלישה

פתאום יש חוסר בטחון לגבי הבלוג כולו - אולי שינו לי פרטים בכל מיני מקומות? אולי הרשומות שלי כבר לא אומרות את מה שהתכוונתי שיאמרו? אולי מישהו קרא את המסרים הפרטיים שלי? בהחלט תחושת פלישה.

אותי מטריד דבר אחר

ההאקר הזה הוא כישרון מבוזבז. הוא צריך לכתוב ספר שירים ולא לפרוץ לכל מיני אתרים. ואם הוא היה פורץ לבלוגיה של תפוז? מה לדעתכם הוא היה רושם? אורי חייב לשנות את שם המשפחה, אין לו שום דבר שמתחרז עם השם שלו.. מה הוא כבר יכל לכתוב? אורי צציק כל הזמן מציק? צציק אורי אוהב ת'רב כדורי?

../images/Emo18.gif אכן מדובר פרצה

והתפרסמה כתבה על כך ב-NRG - http://www.nrg.co.il/online/10/ART1/070/252.html . תודה על הידיעה הראשונית והאזהרה. אישית אני משתדל לגבות את הבלוגים שלי פעם בחודש או חודשיים, לכל מקרה - אין לדעת מה יקרה ועדיף שיהיו לי חלק מהפוסטים מאשר כלום. אם אנסה לדמיין כרגע פריצה לבלוג, אני לא בהכרח אגדיר את זה כחדירה לפרטיות באופן חזק כ''כ, אבל זה בהחלט היה מפריע לי ואני מקווה שזה לא יקרה.

TheWhiteTigris

New member
לרגע חשבתי שאולי מדובר ב 1 באפריל

שהגיע באיחור. אני מקווה שתפוז הרבה יותר ערוכים לסכנת פריצות.

בטח שהם ערוכים.

לכל המתכנתים פה יש שמות משפחה שלא מתחרזים עם שום דבר. תראה לי האקר אחד שהיה מאז לפרוץ בלי להשאיר חמשיר?

ע ל ו מ ה

New member
מה רע ב"איל גאון"?

זה דווקא מתחרז יופי (לא שיש לי כרגע רעיון עם מה), אבל זה מראה שאנחנו בסכנה לא פחות מישרא!

מתחרז עם המון דברים

אבל אי אפשר לחבר לזה שיר על חוסר השכלה בתיכנות.. אייל גאון תתכנת אפרסמון? זה לא נשמע מלהיב במיוחד..

0r0r

New member
תמשיך לקוות ../images/Emo3.gif

לתפוז לא חסרים באגים. גם לא פרצות אבטחה.

וזה שמעליי

מוצא את כולן

Seidman

New member
היית רוצה

אני עוד זוכר זמנים טובים (
), שבהם היה ניתן באמצעים פשוטים לחדור לכל בלוג ולשאוב כל מידע שרצית כמו גם למחוק בלוגים בשניות. כמובן שהיום המצב יותר טוב, אבל בהחלט עם קצת יותר תחכום של גולשים, עדיין תפוז לא מספיק מוגנים בקטע הזה. אחח היו זמנים

למעלה