אמ.טי.וי - זה מוזיקה?

malolds

New member
אמ.טי.וי - זה מוזיקה?

דבר ראשון, אני לא פה בכדי לרדת עליכם.. אני פה בכדי לתת לכם כיוון אחר.. ולגרום לכם להבין שMTV זה לא מוזיקה! זה עסק! אבדה המויקה המשמעותית בעולם! עכשיו כל הזמרים או הזמרות מרוויחים כסף משירים שהם לא כתבו, קול בינוני, גוף מלאכותי ונשפטים ע"פ איך שהם נראים. אם לבריטני שפיך היה חצקונים הייתם מעריצים אותה? לא! נעלו הימים שמוזיקה הייתה כלי לביטוי. קחו לדוגמה את פרדי מרקיורי(שאני בטוח שאף אחד מבני העשרה פה לא מכירים) מכוער כמו החושך אבל שירים שהפכו לאגדה וקול לא מהעולם הזה. היום הוא לא היה מצליח. ויש לו מזל שהוא נולד בשנות החמישים. אז עשו טובה... תפסיקו להיות דור שיטחי... תתחילו להעריץ מוזיקה ולא דוגמניות נכשלות. MTV מלמד אתכם הילדים להיות שטחיים ולשפוט אדם לפי המראה שלו. אז אנא תשכילו ותעבירו ל VH1 למשל...

אנשים שונים - דעות שונות.

אנחנו אוהבים את MTV, אתה לא. אנחנו אוהבים לשמוע את ה*מוזיקה* ששמים ב-MTV, אתה לא. אנחנו אוהבים לראות את כל היפים והיפות שבערוץ הזה, אתה לא. וזה שאנחנו שומעים MTV לא אומר שאנחנו לא שומעים מוזיקה אמיתית. לדוגמא אני נורא אוהב לשמוע את הביטלס בנוסף לMTV. וחוץ מזה כל בן אדם שני שמנסה להראות שהוא מבין גדול במוזיקה בא ואומר שMTV זה לא מוזיקה ומצפה שכולם יגידו לו וואו. מה לעשות שלפעמים כיף גם לשמוע להיט שחוזר על עצמו ואז לשכוח אותו. לא תמיד מחפשים את העומק ואת הפנים של השירים. לפעמים רוצים סתם לקפוץ עם הקצב ולהנות.

AndreaCorr ©

New member
תקשיב... ../images/Emo168.gif

אני גם לפעמים מעדיפה את VH1 על אם טי וי, ואני מודה שזה ערוץ ממוסחר, אבל יש שם גם מוזיקה. אני אישית לא משתגעת אחרי פופ, אבל יש פה ושם שירים טובים וקליפים טובים... אל תזלזל, תאמין לי שגם אני שומעת נירוונה, לד זפלין, גאנס נ´ רוזס, פינק פלויד וכו´... אבל זה לא אומר שאי אפשר לשלב בין הדברים לא ככה? דרך אגב, השיר בחתימה שלך פשוט מצויין..

mprb

New member
אני אישית

גם מעדיפה את VH1. אני רואה יותר VH מאשר MTV, אבל אני גם נהנת לראות MTV במיוחד את המצעדים. יש שירים נחמדים ויש שירים על הפנים. אבל מה לעשות זה פורום MTV ולא VH1.

malolds

New member
אני רק אומר

שהמוזיקה איבדה מערכה! גם הביטלס וקווין הם להקות פופ אבל מה הם לא עסק הם עסקו יותר במוזיקה מאשר ה"זמרים" שיש היום ואני רק אומר שזה עצוב מאוד שזה העניין שמעדיפים מוזיקה ע"פ היופי של הזמרים.

למעלה