אמ...עזרה.........?!

O0NoNi0O

New member
אמ...עזרה.........?!

אמ....סורי לא היה איפה לשים נצל"ש..^^ אמ..מישהיא יכולה לכתוב לי את כול השירים שיצאו לסאן אוף דורק כולל קאוורים..? תודה רבההה!

m i c k e y 15

New member
פה פה

חח זה מה שמהדיסק: Ticket Outta Loserville Eddie's Song Little Things Party's Over Boyband Sick Slacker Holly... I'm The One Wear Me Down Murdered In The Mosh וזה לא: We're Not Alone End Up Like This i want you back Two Princes זה מה שאני יודעת אם למישהי יש מה להוסיף..בשמחה
חיחי

O0NoNi0O

New member
תנקסס:|

תודההה רבהההה!! מתי הם הוציאו את השיר tow princes? שאלה רטוריתXD פשוט לא שמעתי עליו אף פעם..D=

Bleed for Me

New member
*מוסיפה ומעדכנת*

ש We're Not Alone End Up Like This הם שירים שלהם ואת: Thunderbirds Are Go i want you back Two Princes הם חידשו

m i c k e y 15

New member
נו כן..אבל כאילו התכוונתי שכאילו

We're Not Alone End Up Like This לא בדיסק..לא שזה לא שלהם..

O0NoNi0O

New member
עוד שאלה.....

אז השירים האלה הם שירים שלהם אבל הם לא באלבום?..? We're Not Alone End Up Like This

Bleed for Me

New member
כן..

We're Not Alone נכתב לסרט שיצא בקרוב..משהו עם חייזרים ואת End Up Like This ג'יימס כתב,השיר היה אמור להכנס לאלבום השני של באסטד במקום CBT אבל בסוף הוא לא נכנס,בכלל הייתה סצנה שלמה סביב השיר כשהוא גלש לאינטרנט וג'יימס ביקש שלא ישמעו אותו (ממש
)..וסוד "חידשו" אותו..

לושהה

New member
זה היה אמור להיות במקום CBT?!../images/Emo2.gif

אומג מזל שהכניסו את CBT!! זה השיר הכי יפה באלבום

Bleed for Me

New member
כן,אלו שני שירים של ג'יימס

שהוא התלבט מה להכניס.. גם אני אישית מעדיפה את CBT..וזה לא כאילו הוא זרק את EULT,הוא חידש אותו..

לושהה

New member
אני יודעת שזה שני שירים של ג'יימס..

כןן עדיף שהוא יחדש מאשר לא להכניס את CBT :]

לושהה

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

התחרפנת?! *בודקת אם את מחוברת במסנג'ר* את לא
טובב פעם הבאה שאת מתחברת אני שולחת לך!

m i c k e y 15

New member
חחח נראה לי שזה יקרה