אמ...פשוט תפתחו את ההודעה

אמ...פשוט תפתחו את ההודעה

קיבינימאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא(עוצר לנשום)אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא(עוצר להקיא)אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא(עוצר להשתין) (זה לוקח זמן)אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוקי זהו תקשיבו לי ותקשיבו לי טוב ומי שלא מקשיב אני קורע אותו מכות (הבנת מועלם?) אוקי לכל גב"ץ:החדשים פה וריך להשלים עם זה לחדשים(כרגע נכנה אותם באפי פריקס)אז לכל הבאפי פריקס:אני משלים אם זה שאתם פה אבל יש לי גם בקשה אוקי הפורום הזה נגלה לנו על ידי לוי והוכרז לא רשמית(תפוז הבני זונות מוצצים בתחת)כפורום טימטום טיפשות ואידיוטיות לשמה אז בבקשה ממכם אם אתם רוצים להשאר תגידו דברים מטומטמים אתם יכולים לדבר על באפי אבל לא כל כך הרבה כי זה לא נותן לנו מקום להגיב אז בואו נעשה תנאי פורום מותר לדבר על הכל אבל הרוב צריך להיות משהו שכולם יכולים להגיב עליו מי שמסכים שיכתוב aye מי שהוא הומו קטן ומזדיין שפשוט חייב ללכת נגד הכלל שיכתוב nay מי שנמנע שילך לאונן לכלב תזכרו לצערי זאת עדיין מדינה דמוקרטית ולא אנרכיסטית אבל אני ינצל את זה הרוב יקבע מועלם לא משנה מב תכתוב אתה עדיין הומו קטן ומזדיין שחייב ללכת נגד הכלל נ.ב. שום שלום ושום אחווה אני פשוט שונא את המילים האלו

SaberTooth

New member
היי../images/Emo70.gif

לא כולנו רואים באפי
חלקנו אפילו לא אוהבים באפי *מרים את ידו*. כתוב את ההודעה שוב, אי אפשר להבין כלום ככה.

אתה צריך להיחסם מתפוז. ../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

פשוט ככה. אני אחשוב על זה, אולי אני אפרסם גם את ההודעה הזו אצל הנהלת הפורומים. הקטע הוא שהם עלולים לקחת ברצינות את מה שקורה פה ולעשות משו... לוידעת...

את זונה

תפרסמי אני לא שם זין וההצעה הזאת הייתה לטובתכם אז אתם הולכים לאכול את החרא שאתם בישלתם

SaberTooth

New member
יש לי רעיון, בו לא../images/Emo70.gif

אתם תדברו על מה שאתם רוצים לדבר ואנחנו נדבר על מה שאנחנו רוצים לדבר. אין לך כל זכות להגיד לנו על מה לדבר, מתי ובאיזו כמות בדיוק כמו שלנו אין את הזכות להגיד לך על מה, מתי ובאיזו כמות לדבר. זה פורום ללא נושא והוא הושאר באוויר מסיבה מסויימת. נכון, כדי שכל משתמש בתפוז יוכל לבוא לפה ולדבר על מה שהוא רוצה כמה שהוא רוצה. אז, אנחנו נדבר על באפי, מכושפות, מנגה, אנימה אנדרומדה וכל שאר האוף של פורום מכושפות שאנחנו כל כך אוהבים לדבר עליו ואתם, מצדכם, שבו ותהו בטימטומכם (היי... אתה זה אמר שזה פורום טימטום...). הסכמנו
יופי. לא הסכמנו
למי אכפת
אנחנו בכל זאת נדבר על מה שאנחנו רוצים.

Kryptonite

New member
בואו לא.../images/Emo168.gif

ולמה אתה חייב להדגיש הכל? זה עושה ממש לא מובן בעינים. מה דעתך על פסיקים ונקודות? רעיון טוב הא? אולי גם נצליח להבין אותך... ואני מצטער, אבל לא שמעתי על בנאדם שיכול לקרוע אנשים. תפוז זו חברה מעולה, שנותנת לך מערכת פורומים מצויינת, עם כל המשאבים הכי חדישית ותנאים אופטימלים, והכל במחיר של אפס שקלים, אז אתה מוכן להפסיק לחשוב על התחת המסכן השמן והמכוער שלך ולשם שינוי, לא להתנהג כמו ישראלי מצוי? (וזה לא אמור להיות חרוז) ורגע - אנחנו באנו והכרזנו שזה גם פורום באפי, מכושפות אנדרודמה (מצטער תום אם לא כתבתי נכון...
) וכל מה שנרצה. אז בפעם האלף, אנחנו לא שואלים אותך. והומו זה לא קללה, גם מזדיין זה לא ממש... אם תכתוב "אתה מזדיין עם avishay¥ and me זו בהחלט קללה, אבל סתם להזדיין זו לא קללה. בן אדם יכול לשכב עם חברה שלו, וזה דבר מעולה שכנראה לעולם לא תעשה. עצוב. כלבים יכולים לאונן לבד, הם לא צריכים את העזרה שלך, אז תעזוב אותם בשקט. ד"א למה אתה מדבר בגוף שלישי? "ינצל"? שלום ואחווה אלו מילים רגילות ככל המילים, אם אתה שונא את הפירושים שלהן כנראה יש לך בעיה פסיכולוגית כלשהי. אני מציע שתפנה להורים שלך (ילד בן 12 עדיין לא יכול להרשות לעצמו פסיכולוג
) ותבקש ללכת לפסיכולוג שיוכל לטפל בדברים האלו. שלום ואחווה לכולם...

Kryptonite

New member
Join the club^_^../images/Emo168.gif

או שפשוט תפתח אחד...
לא סתם סתםםםםם...
אהם, תודה! (?)

HuGo Hell

New member
|סגידה| אתה שולת! ../images/Emo1.gif

הלוואי שאתי הייתה פה, היא הייתה מראה להם מי הבוס. איפה אתי כשצריך אותה?

Kryptonite

New member
תנקס. ../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

באמת צריך את אתי פה, היא האלילה שלי... @_@

למעלה