אמ......

אמ......

אני לא יודעת לאן כל הנהגה יוצאת במחנ"ק, אבל אנחנו ( ירושלים) יוצאים לחוות אהרונסון.... אז למי שיודע מזה או שהיה שם: חברות שלי שהיו שנה שעברה בטיול פסח היו שם, והן אמרו לי שאין שם בכלל עצים , שזה שטח פיצי פיצי פיצי, ושזה ממש לא שווה ..... וגם... שיש שם שירותים רגילים! ( לא ששירותים רגילים זה רע, כן?) תגידול לי שהן לא היו באותו מקום... פליז.... ( אני עדיין מתלהבת מההדגשים!!!!)

bazuka89

New member
אנחנו היינו אמורים להיות בחוות ...

אהרונסון במקום יער ציפורי אבל שינו לנו את זה ל"פארק אפק" ולנו גם אמרו שיש שם שירותים רגילים וזה ממש באסה כי יער ציפורי זה הכי שולט...

י ע ל 2

New member
נמאס מיער ציפורי!!!!

היינו שם המון פעמים.. שם וביער לביא... השנה זה ביער הזורע שנה שעברה אני לא זוכרת איפה זה היה אבל זה היה חרא היו כאלה שהתמשו בעצי זית!!!!

peach15

New member
מתי המחנה שלכם??

כי הנהגת ת"א ביער הזורע מאתמול.. ה3 ליולי עד ה5 לאוגוסט...

י ע ל 2

New member
אבל...

המחנה שלנו זה מה-25 עד ל-2....לאוגוסט.. יעני מה 25/7 עד ל-2/8

peach15

New member
נראה לי שזה בסדר...

כי המחנות שלנו נגמרים ב23.. ואז יש קורס מה 29 ליולי עד ה5 לאוגוסט ככה שמאצלנו יהיו 300 אנשים בערך.. אז זה לא צריך להפריע אחד לשני.. ואולי זה בשטחים אחרים של היער למרות שלא נראה לי כי יש רק חלק אחד שיש בו מקלחות.. כמה אנשים אתם בהנהגה? ואיזה הנהגה?

MajorGad

New member
בקשר לחוות אהרונסון...

עצים, יש שם אבל לא בכמות גדולה. שירותים יש רגילים, אבל כנראה שיוסיפו גם כימיים. לגבי השטח, שבט העומר, שהוא שבט קטן, קיבל שטח ענקי אז קשה לי לומר אם האזור ממש קטן. וחוצמיזה, אני אהיה שם מחזור ראשון, אז אני אוכל לחזור עם דיווחים לפני המחזור השני. אני מאוד מקווה שאם לא שילמת, אז שילמת היום כי זו סגירת הרשמה. וד"א גדוד יזהר (גדוד ח´) שיחקו אותה, מתוך 45 אנשים יוצאים 30-35 כשהשאר נוסעים לחו"ל (זה מה שקורה כשאתה הגדוד המאומץ של גדוד כרמל!
) ועוד משהו אחרון בהחלט, שבט להבות הביא נושא ענק שהוא מלחמה ושלום.

MajorGad

New member
הביטוי הזה קצת איבד

מהמשעות שלו בשנה-שנתיים האחרונות אבל הוא עדיין תופס אם את עדיין רוצה הסבר, אימרי לי

MajorGad

New member
גדוד מאומץ...

כשיש שני גדודים שהפרש הגילאים בינהם הוא 3 שנים (כלומר, כשגדוד א בכיתה י אז גדוד ב בכיתה ז) זה נקרא גדוד מאמץ (הגדוד הגדול מבחינת גיל) וגדוד מאומץ (הקטן מבחינת גיל). המשמעות היא שהגדוד המאמץ מדריך את הגדוד המאמץ במשך 3 שנים רצופות והוא בעצם לוקח עליו "אחריות" או משהו בסגנון.

גלי, גלייי

כן כן חוות אהרונסון זה חרא של יער הוא מספיק ל1500 יש בלבד! (שנה שעברה זה היה פי 2 אם אני לא טועה...) יהיה שם תאורה ואפילו המחסן ההנהגתי יהיה קרוון... זה קצת באסה אבל יש לזה יתרונות... ו.... לא נורא העיקר יוצאים למחנ"ק זה הכי חשוב!

למעלה