אמ... אהלן (:
E Extraordinary Girl 8 New member 14/9/05 #3 היי חחח אני הבאתי אותך לפה למרות שאני בכלל לא מכירה אותך.רספקט אמממ ברוכה הבאה(?) תהני!
S Sivan Pantera New member 14/9/05 #4 חפ אני סיון בת 15 מגני תקווה (המרכז למחוסרי ידע ) אמ אני אוהבת שייגעצ במיוחד פרח נתתי לנורית חחח אז אמ נעים ^^
חפ אני סיון בת 15 מגני תקווה (המרכז למחוסרי ידע ) אמ אני אוהבת שייגעצ במיוחד פרח נתתי לנורית חחח אז אמ נעים ^^
K keeeren New member 14/9/05 #7 חחחחח וואי זה מצחיק אותי במיוחד כי היה לי מישהו בבצפר שממש הייתי דלוקה עליו וכדאי שלא ידעו מי זה כשהייתי מדברת עליו עם חברה שלי הייתי קוראת לו גב.. לא יודעת מאיפה זה בא... ועכשיו כל פעם שאומרים לי יש לך גב אני נזכרת בו.. טוב די פינת הנוסטלגיה!!
חחחחח וואי זה מצחיק אותי במיוחד כי היה לי מישהו בבצפר שממש הייתי דלוקה עליו וכדאי שלא ידעו מי זה כשהייתי מדברת עליו עם חברה שלי הייתי קוראת לו גב.. לא יודעת מאיפה זה בא... ועכשיו כל פעם שאומרים לי יש לך גב אני נזכרת בו.. טוב די פינת הנוסטלגיה!!
ש ש בשמלה אדומה חוזרת New member 14/9/05 #11 חחחחח ויש לי ילדה בבצפר שקוראים לה בטן.XD כי יש לה חתיכת בטןן.........
F Fear Factor Girl New member 14/9/05 #8 איפפפ מה את אוהבת שייגעצ? סתם סתם נו. ברוכה הבאה וכאלה , תרגישי בבית.
פ פרקשון New member 15/9/05 #17 לומד זו מילה לא נכונה סובל בבן צבי, מבריז מבן צבי אלה מילים! את גם שם?